Sayfa 315 / 439 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
9,421 ile 9,450 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

trabzonspor kesnlkle uefaya çkacktr sonuna kadar inanyorz buna

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

+ kararı bozulmalı, + geeceğine 6 kalsaydı daha iyiydi.
    + kararı sadece yabancı almış olmak için yabancıya aldırmaya teşfik edecek.Esas sorun çıkartacak olay budur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir süredir transfer borsasında ismi en çok geçen futbolcuların başında gelen Arjantinli Saviola'nın hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, Real Madrid'den ilginç bir açıklama geldi. Real Madrid'in Arjantinli oyuncusu Fernando Gago, Saviola'nın Real Madrid'e transfer olmasınının kendisini memnun edeceğini söyledi. Arjantin Milli Takımı'yla 'Copa America 2007'de mücadele eden Gago, konuyla ilgili, "Saviola mükemmel bir futbolcu. Milli takımda da çok iyi oynuyor. Onunla oynamaktan zevk alıyorum" dedi.

Barcelona'da bir türlü aradığını bulamayan Saviola için başta Real Madrid olmak üzere üst düzey birçok Avrupa takımının transfer girişimlerinde bulunduğu bildiriliyor.

Alıntı:Ajansspor
    Bunu biliyorum zaten gago nun boyle bir aciklama yaptigi ne malum bekleyip gorecez.Kalli yerli forvet istiyor gokhani klubu satmayacagi icin yabanci forvet gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor Transfere doymuyor

Antrenor Suat kaya ile anlasan orduspor transferde hiz kesmiyor.Azerbaycan miili takiminda oynayan stoper oyuncusu ernani ile anlasan orduspor trabzonspordan 3 genc oyuncu ile daha anlasti cem demir-Ufuk bayraktar-Emre Aygun 1 yillligina orduspora kiralandi.ayrica G.Antep Bld kalecisi Eser de ordusporla anlasmaya vardi.....

Transferlerimiz

Suat usta-imzaya gelecek
    Ernani-Imzayi atti basin onunde atmasi kaldi
    Ibrahim yildiz-Imzayi atti basin onunde atmasi kaldi
    Ufuk bayraktar
    Cem demir
    Emre aygun

Eser-Imzaya gelecek

Gundemdekiler

istanbul bld kalecisi haluk
    Ankaragucu birol

Istanbul bld oynayan 3 oyuncu ile anlasilmis isim verilmiyor

Suat kaya Galatasaraydan kiralik konusunda 4 oyuncu ile anlasmis ayrica cihan haspolatli ordununda gundeminde...

Orduspor suanda Transferde boyle Bizimkilerde show yapacakmis insallah bende gidicem izlemeye

Suat kayanin Yardimcilari belli oldu

Transfer komitesi ilk önce Teknik Sorumlu olarak Suat KAYA , , Antrenör Emrah Bayraktar, Cemal Gürsel Menteşe ve kaleci hocası Volkan Kilimci ile prensipte anlaştı.

Vaybe volkan kilimci demek volkan bir zamanlar Galatasarayda idi ama galiba yedek kaleci idi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe'de Alex şoku!

Kasıklarındaki sakatlığın tedavisini sürdürmek için yarın sabah Brezilya'ya gidecek Alex de Souza, Fenerbahçe'nin Avusturya kampına katılmayacak.

Alex'in, yarın sabah erken saatlerde sakatlığının tedavisi için ülkesine gideceği ve Fenerbahçe'nin Avusturya kampını tamamlayıp İstanbul'a dönmesinin ardından takıma katılabileceği açıklandı.
    Alex'in, tatil süresince Brezilya'da süren tedavisiyle ilgili raporların incelenmesinin ardından tedavisini ülkesinde sürdürmesine karar verildiği ifade edildi.

Geçen sezonun sonunda sol dizinden ameliyat edilen ve tedavisini sürdüren Appiah'ın kampa katılıp katılmayacağı da yarın netlik kazanacak. Ganalı futbolcunun, bugün öğleden sonra tesislerde tedavi olup çalıştığı bildirildi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını, bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Samandıra'daki tesislerde akşam yapılan çalışmada sarı-lacivertliler, ısınma koşusu ve pas çalışmalarının ardından, orta alanda pres ve dayanıklılık çalışmaları yaptı.

1.5 saat süren antrenmanda, pas çalışmalarının ardından idman eksiği bulunan Edu, Deivid, İlhan ve Edmar de Souza takımdan ayrı çalıştı. Antrenman eksiği bulunan Aurelio da takımdan ayrı tempolu koşu gerçekleştirdi.

Takım halinde koşu sırasında arka adalesinde çekme olan Tümer, çalışmayı bırakarak tesislere girdi. Kalecilerden Volkan Babacan da takımdan ayrı koştu. Eşi doğum yaptığı için izinli olan Semih ve salonda çalışan Kerim, antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını, yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex 4 senedir fenerbahçenin kampalrına katılmıyor ki... sonra lige hazır giremedim diyor tabi giremezsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sorumsuzun önde gideni.Sakatlık bahane.İyice soğudum Alex'ten

Cisse`ye 18 numara

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların Cisse'nin 18 numaralı formasını Kartal Yuvası mağazalarından satın alabilecekleri bildirildi.

Bu arada, Fransız futbolcu sözleşme imza töreninde basın mensuplarına 16 numaralı formayla poz vermişti.

Kartal`ın kadrosu belli oldu

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon çalışması yaptı. Antrenmana Mert Nobre ve Murat Şahin katılmadı. Beşiktaş, bugün Avusturya kampı için Almanya'nın Münih kentine hareket edecek.

Antrenman sonrası, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampına götürülecek 30 kişilik oyuncu kadrosunu açıkladı. Kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
    Murat Şahin, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Koray Avcı, Tello, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Burak Yılmaz, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, İbrahim Akın, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Mert Nobre, Gökhan Güleç, Bobo, Edouard Cisse, Can Erdem, Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Koray Şanlı, Atilla Özmen ve Batuhan Karadeniz.

Karadeniz Oyunları'ndan dönecek Batuhan Karadeniz ile özel işleri nedeniyle 1 gün izinli olan Koray Avcı, yarın Avusturya kampına dahil olacak. Şilili futbolcu Tello ise milli takımının Copa Amerika'daki mücadelesi devam ettiği için kampa daha sonra katılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

ERSEN MARTİN: "KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"
    Trabzonspor' un tecrübeli futbolcusu Ersen Martin kendisi hakkında bazı spor gazetelerinde çıkan transfer haberlerinin tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı. Hiçbir kulüple transfer görüşmesi yapmadığı belirten Ersen, "Hakkımda yazılanlar doğru değil. Ben şuanda takımım kampındayım. Sadece İntertoto Kupası'nda oynayacağımız Vllaznia maçını düşünüyorum. Hedefimiz bu karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılıp turu geçmek. Daha sonra yolumuzdaki diğer engelleri de aşıp UEFA' ya katılmaktır" diye donuştu. Ersen Martin taraftarları da maça davet ederek, "Onların desteğiyle daha rahat kazanacağımızı biliyoruz" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ersen Trabzon'dan ayrılmaz. Kalması daha ii zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

juninho olayında Polat fb maçında yaşanan olaylardan bahsetmişti.

ki biraz masal kıvamındaydı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar suanda 1tane kontejan hakkimiz var bu takimdan carusca kesin gidecek zaten carusca isvicre kampina goturulmedi bana gore bosuna para veriyoruz
    1 tane yabanci forvet gelecek carusca gidincede surpriz mevkiye bir oyuncu gelebilir zaten adnan polat her mevkiye oyuncu alabilirz diye ipucu vermisti

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Böyle saçma sapan bi karar ancak Türkiyeden çıkar ztn
    Kadroda 7 yabancı var.. Carlos, Lugano, Edu, Appiah, Alex, Kezman, Deivid..
    Deivid'i gönderdiler diyelim ve istediğiniz gibi bi transfer gerçekleşti..
    Misal Adriano'nun alınmasını bende isterim, geldi diyelim..
    Sahada 6, kulubede 1 yabancı olacak..
    Hangisini yedekte tutacaksınız ? Adamların hepside bi dünya para alıyor..
    Neyse, Türk futbolu hakkında fazla söze gerek yok..
    Karar komik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Alex hep bunu yapıyor,hep..Ama daha iyi oldu kampta futbolcularımız çok çalışacak ve alexsiz kadronun da neler yapabileceğini başta Zico olmak üzere herkese gösterecektir..Herşerden bi hayır çıkarmış,göreceğiz
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emrah abi forvet için yeni adaylar varmı bilgn varsa paylaşrmsn

bjk4ever lincoln le kimse ilgilenmiyo olabilir ama saviolada serbest fenerbehce onla ilgilenmiyor ama real madraid gibi dev klup ler istiyor lincolnu galatasaraya ozhan canaydinin arkadasi rehberg verdi ne kotusu adam alex ten milli formayi kapti be

6+1'in +1'i bence Alex olmalı, hem Samandıra'daki idmanlara katılabildi, ne de Avusturya kampına katılabilecek, böyle disiplinsiz bir oyuncuyu +1 yapmalı en iyisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Bende zaten onu demeye getirdim Egemen,bu gidişle artı 1 Alex olacak,Deivid belki de kadronun as oyuncusu olacak,kim bilir İdmanlara katılıyor,gideceği konsunda hiç bir sinyal vermiyor,kalmaz inşallah yaa öfff
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Oyuncumuz Stephen Appiah, kenidisinin gönderileceği, satılacağı, takasta kullanılacağı yönündeki bir dizi spekülatif habere açıklık getirdi. Fenerbahçe'de mutlu olduğu söyleyen Appiah, "Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum. Sürekli gideceğim yazılıyor, çiziliyor. Yoksa siz beni sevmiyUr musunuz?" dedi.
    Kendisiyle ilgili çıkan haberlere bir anlam veremediğini ve Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki bu haberlerin nasıl çıktığını da anlayamadığını söyleyen Stephen Appiah, "Şampiyonlukta yaşadıklarımız gerçekten çok güzeldi. Sezon sonu bir ameliyat geçirdim. Çalışmalarıma tatilde de devam ettim. Fenerbahçe için hazır hale geldim. Fenerbahçe'yle sözleşmem sürüyor. Buradayım ve çalışmalara başlıyorum. Benim başka kulüplere gideceğim hep gündemde. Basın her gün beni bir başka kulübe transfer ediyor. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Bir defa benim 'Ben şuraya gidiyorum.' diyebilecek durumum yok. Çünkü kulübümle sözleşmem sürüyor. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen kulüpler önce Fenerbahçe'yle görüşmek zorunda. Basın benim hakkımda sürekli spekülasyon yapıyor. Bu tip haberlere cevap vermekten bıktım artık. Fenerbahçe'yi seviyorum. Burada mutluyum. Sürekli gideceğim yazılıyor, çiziliyor. Yoksa siz beni sevmiyUr musunuz. Ben sizleri çok seviyUrum" diye konuştu.

Fenerbahce.org

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bize iyi bir isim geliyor şuan ismi bende gizli kalsın
    bu transfer yattı

Adnan Sezgin'in transfer gizemi!
    Galatasaray, İsviçre ve Almanya'da iki etap halinde yapacağı kamp çalışmalarına dün başladı. Yverdon'da kamp yapacağı otele yerleşen sarıkırmızılılar OBI-Cup 2007 Turnuvası'na katılacak.

İlk maçını salı günü 18.30'da Anderlecht ile yapacak olan G.Saray daha sonra Duisburg'a geçip 15 Temmuz'da Köln, 18 Temmuz'da Düsseldorf ve 21 Temmuz'da Bochum'la karşılaşacak. Adnan Sezgin'in İsviçre'ye uçarken bir polis memuruna söylediği, "Öyle bir transfer daha yapacağız ki Lincoln izdihamını herkes unutacak" ifadesi büyük yankı yarattı.

İsviçre'de 50'ye yakın taraftarın karşıladığı sarı-kırmızılılar, ilk idmanını dün akşam 100 kadar gurbetçinin huzurunda gerçekleştirdi. Çalışmanın başında gıda zehirlenmesi geçiren Orhan Ak otele dönerken, sağ dizinde sakatlığı bulunan Lincoln ise takımdan ayrı çalıştı.

08.07.2007

Kaynak : Sabah
    hayırlı olsun.......

Nesil
    2006

Metaus veya Divied'den birisi gidiyor. Büyük ihtimalle Metaus gidecek. Geleceği olan bir oyuncuyu göndereceğiz. Kötü bir durum.

Tek forvet oynadığımız için Kezman veya Divied'den birisi +1 olacak. Kezman formayı kapacağı için Divied yedek olacaktır. Alex sakat olması nedeniyle Alex +1 gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadar iddialı olduğunu göre, çok iyi ve şu ana kadar ismi geçmeyen biri ile görüşüyorlar.. Bekleyip, görelim.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bu transfer yattı
    Kimdi bahsettiğin kişi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Metaus veya Divied'den birisi gidiyor. Büyük ihtimalle Metaus gidecek. Geleceği olan bir oyuncuyu göndereceğiz. Kötü bir durum.

Tek forvet oynadığımız için Kezman veya Divied'den birisi +1 olacak. Kezman formayı kapacağı için Divied yedek olacaktır. Alex sakat olması nedeniyle Alex +1 gibi gözüküyor.
    mateus veya deivid değil maalesef ikiside gönderilecek kontejyan açılması için ama mateus kiralabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kimdi bahsettiğin kişi ?
    hele bi tam kesin olsun derim büyük ihtimal yatmış ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yattı dediğin için sormuştum zaten yav.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Sorumsuzun önde gideni.Sakatlık bahane.İyice soğudum Alex'ten
    Alex sakat falan degil ya yalan haber bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

bu sezon buyuk ihtimal cift forvet oynayacaz,adriano ya da ronaldo dan biri gelicek cunku onlardan birinide yedekte bekletemeyecegimize gore deivid yolcu mateus denilen cocugu da at bi yere tamam iste

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Alex sakat falan degil ya yalan haber bunlar
    Bu seferki haber doğru galiba, kamp kadrosunda yok..

Mesaj Yetkileri