Sayfa 317 / 439 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
9,481 ile 9,510 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Hiç kimse konuyu baltalayıp KENDİ TARTIŞMA ALANI konumuna getiremez.! Ceza vermeden sözlü uyardıkça hiç kimsenin bu konuya dikkat ettiği yok. Bundan sonra tartışma çıkaranlara CEZA SİSTEMİ uygulanacaktır...

NOT: Mesajıma bu konu altından cevap yazmayalım ki konu daha fazla sapmasın...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

gelirse gerçkten büyük olay olur:F

Kartal`dan açık çek!

Telefonda pazarlık
    Golcü arayışı içerisindeki Beşiktaş’a menacerler aracılığıyla önerilen Santa Cruz konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor... Görüşmeleri yürüten Siyah-Beyazlılar’ın Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, Paraguaylı yıldızın menaceri ile telefonda pazarlığa oturdu. Golcü oyuncunun menaceri, “2 milyon Euro karşılığında geliriz” ifadesi üzerine Kolot’un, “Para konusunda sorun yok. Anlaşmaya hazırız” yanıtını verdi.

City de peşinde
    Başkan ile bir görüşme yapan Kolot’un, Santa Cruz için 3 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. Bu arada Copa America nedeniyle Venezuela’da bulunan Santa Cruz’a İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin talip olması üzerine Beşiktaş temaslarını sıklaştırdı. Teknik direktörlüğe Sven Goran Eriksson’un getirildiği Ada temsilcisinin Paraguaylı yıldızla ilgilendiği belirtildi.

Adriano transferi çok zor... Gelmez... Ama bir şekilde ikna edilirse süper transfer olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cimbom yeni sürprize hazırlanıyor

Kadrosunu birbirinden önemli isimlerle güçlendiren G.Saray transfere doymuyor. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, Lincoln'ü sollayacak bir transfer sözü verdi.

Kadrosunu birbirinden önemli isimlerle güçlendiren G.Saray transfere doymuyor. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Taraftarlarımız yeni sürprizlere hazır olsun” dedi. Birden fazla oyuncuyu kadrolarına dahil etmek istediklerini ifade eden Sezgin, “Transfer çalışmalarımız bitmedi. Hem yerli, hem de yabancı oyuncularla temas halindeyiz. Bir değil birden fazla oyuncu alabiliriz. Bu transferleri Almanya kampına kadar kadromuza dahil etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. Forvet arayışlarının sürdüğünü artık herkesin bildiğini anlatan Sezgin, “Başka mevkilere de oyuncu alacağız” dedi.

Carrusca’ya baba nasihatı
    Öte yandan Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, yurt dışı kampına götürmediği Carrusca’ya bazı nasihatlarde bulundu. Önceki gün idman sonrası Arjantinli futbolcuyla baş başa bir görüşme yapan Alman çalıştırıcı, kendisini kampa götürmeme sebebinin sadece sakatlığından dolayı olduğunu anlattı. Carrusca için basın toplantısında “O benim oğlum” diyen Kalli’nin, genç futbolcuya “Sakın seni kampa götürmüyorum diye üzülme. Sadece sakatlığın sebebiyle bizimle gelemiyorsun. ‘Kadroya giremeyecek miyim?’ diye bir düşünceye kapılma. Çalışmalarını aksatma, döndüğümde seni hazır görmek istiyorum” dediği öğrenildi.

Suanki isimler arasinda lincoln geride birakacak tek isim saviola ayrica adnan polatta demiste basinda cikan isimlerden biri dogru demisti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adriano yalanlanmadan önce uğraşıldı olumlu sonuş alınamayınca yalanlandı. Bence Adriano dosyası çoktan kapandı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe'de yeni hedef kim?

Futbol Federasyonu’ndan yabancı sayısı hakkında +2 kararı bekleyen F.Bahçe +1 ile sarsılınca rotayı geçen sezon çok istediği Fatih Tekke’ye çevirdi. Bir önceki sene Trabzonspor’un eski yıldızını almak için girişimlerde bulunan ancak vazgeçen sarı-lacivertliler istediği sayıda yabancı alamayacağından dolayı santrfor seçeneğinde Fatih Tekke’ye yanaşma kararı aldı.

Zenit’li futbolcuya menajer Ceylan Çalışkan tarafından teklif götürüldüğü ve Tekke’nin transferinin son yabancı kararıyla birlikte mutlaka gerçekleştirileceği öğrenildi.

Kaynak : Türkiye

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Suanki isimler arasinda lincoln geride birakacak tek isim saviola ayrica adnan polatta demiste basinda cikan isimlerden biri dogru demisti
    Ama Adnan Polat saviolayla ılgılenmıyoruz dedı ama hakıkaten sadece savıola gecebılır ??
    Komik bir durum kendı ıcınde celısen bır konusma yapmıs .. Umarım savıola gelır zaten bugune kadr kımseye gıtmedeı bıze gelır buyuk ıhtımal..

adnan polatın saviolayla ilgilenmiyoruz demesinin sebebi haberin basına yayılmamasını sağlamak.juninhonun bu nedenle gelmediğini düşünüyorlar.medyadaki 1 isimle ilgileniyoruz demesinin sebebide bize bir mesaj olabilir saviolayı alacağız diyeçok mu iyimser oldu

Saviola uzun zamandır gündemede bu transfer bitebilir...

iki msjında da gelmeyeceğini düşündüğünü söylemiş arkadaş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Neyse .

Fatih Tekke transferi gerçekleşirse harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    adnan polatın saviolayla ilgilenmiyoruz demesinin sebebi haberin basına yayılmamasını sağlamak.juninhonun bu nedenle gelmediğini düşünüyorlar.medyadaki 1 isimle ilgileniyoruz demesinin sebebide bize bir mesaj olabilir saviolayı alacağız diyeçok mu iyimser oldu
    Dostum ve adnan polat yalanladi ama soyle oldu iste dedi basindan 1 futbolcu dogru dedi hemen aninda saviola yalan dedi yani soru gelmeden bence saviola oldugu anlasilmasin diye yalanladi bence ayrica bir cok yabanci basin bu transferi dogruluyor hemde turk medyasindan ayri haber yaparak valla dedigim gibi lincoln gerdie birakacak isim savioladir hic konusmadigimiz bir isim gelir se bilemem ama basina gore saviola

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence o kadar da Harika olmaz.Fatih Tekke gelirse Fenerbahçe yönetimi yabancı bir santrafor aramayı bırakır.Bu nedenle Deivid takımda kaır.Fenerbahçe 6 tane forvete sahip olur ki bana göre fazla.

beyler bana msn adresinizi verirmisiniz yardıma ihtiyacım var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fatih tekke gelmesin fenerbahçeye yakışmaz o kalitede bir futbolcu değil eğer haklıysam adriano ya da ronaldo gelir bu işte biter
    ben gelmeyeceklerine katılmıyorum carlos,anelka,kezman nasıl geldi onlarda gelir.adriano dünya kupasından beri formsuz crespo ve ibrahimoviçin gölgesinde kaldı bu sene bir de zicoyla carlos faktörü var.kısacası gelirler ya niye gelmesinler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu site 1 aydır filan sarı lacivert bu brezilyadan kaynaklanıyıor
    acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Cassano listede

F.Bahçe Yönetimi, forvet arayışını sürdürüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın geçen hafta, “İşimize yarayacak iyi bir forvet bul, değerlendirelim” diye çağrı yaptığı Alex’in de menajerliğini yapan Juan Figer, R.Madrid’in ünlü golcüsü Cassano’yu önerdi. Uruguaylı menajer, R.Madrid’in Cassano’yu yeni sezonda düşünmediğini sarı-lacivertlilere bildirdi. Ancak Cassano’nun 10 milyon euronun üzerindeki bonservisi F.Bahçe’yi düşündürüyor.

Kaynak: Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

deivid kazması ve meteus gider yabancı bir forvet alınırsa +1 ilk 2 ay için belli zaten appiah. eylülün 15 inden sonraya anca yetişiyo sonrada bir hal çaresi bulunur elbet

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    fatih tekke gelmesin fenerbahçeye yakışmaz o kalitede bir futbolcu değil eğer haklıysam adriano ya da ronaldo gelir bu işte biter
    ben gelmeyeceklerine katılmıyorum carlos,anelka,kezman nasıl geldi onlarda gelir.adriano dünya kupasından beri formsuz crespo ve ibrahimoviçin gölgesinde kaldı bu sene bir de zicoyla carlos faktörü var.kısacası gelirler ya niye gelmesinler
    Deivid oynadığına göre Fatih Tekke sorun olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post

acaba ?
    Acaba değil bu site hep bu renklerde

ya beyler bırakın bu transferleri msn adresimi veriyorum orda konuşalım [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

deivid i bildiğim kadarıyla eski kulubü sportingle santos istiyomuş gitse de kurtulsak

Nesil
    2006

Elde yazacak oyuncu kalmadı. Tekke'yi yazıyorlar. Tekke'nin gelmesini isterim ama aylar önce yaptığı bir röpotajda; Türkiye'de yaşadığım bazı sorunlar var, gelmek istemiyorum demişti. Geleceğini sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bence o kadar da Harika olmaz.Fatih Tekke gelirse Fenerbahçe yönetimi yabancı bir santrafor aramayı bırakır.Bu nedenle Deivid takımda kaır.Fenerbahçe 6 tane forvete sahip olur ki bana göre fazla.
    Fatih Tekke alınınca başka forvete ihtiyaç kalmayacağından Deivid gönderilir

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIM!..

Beşiktaş ve Galatasaray’dan teklif aldığını açıklayan Luciano, “Ancak Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam'' dedi.

‘Fener’e dönerim’
    Yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sözleşmesi feshedilen, iyileşince eski teknik direktörü Daum’un çalıştırdığı Köln takımına transfer olan ancak sezonu tamamlamadan ayrılan Luciano’dan mesaj var. Beşiktaş ve Galatasaray’dan teklif aldığını ifade eden Brezilyalı oyuncu, “Ancak daha önce de söylediğim gibi Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımın formasını giymem. Döneceksem sadece Fenerbahçe’de oynamak için dönerim'' diye konuştu.

Patronluğa soyundu
    Köln takımından sezonu tamamlamadan ayrıldığı için ağustos ayının sonuna dek hiçbir takımın formasını giyemeyecek olan Luciano, bu aydan sonra Cruzerio’da oynayacak. Bu arada küçüklüğünden beri kurduğu hayali gerçekleştirip, bir Mc Donalds dükkanı açan Sambacı, şu günlerde zamanının büyük bölümünü işyerinde geçiriyor. Sarı-Lacivertli taraftarların unutamadığı futbolculardan biri olan Brezilyalı savunma oyuncusu, taraftarlara ülkesinden selam gönderdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Demek nerdeyse BJK'de 9 FB'li olacaktı

Kezman Zigiç'i istiyor

Yönetime, vatandaşı Zigiç'in alınmasını öneren Sırp yıldız, "Çift forvet oynarsak daha etkili oluruz" dedi. F.Bahçe transferde golcü arayışını sürdürürken, Kezman'dan yönetime destek geldi. Geçen sezon genelde tek forvet oynayan Sırp golcü, çift forvetle daha başarılı olacağını belirterek "Orta sahamız yeterince iyi. Carlos'un gelmesiyle geriden de ileriye iyi toplar çıkacaktır. Çift forvet oynarsak daha etkili oluruz" dedi.

BENİ RAHATLATIR

Yönetime vatandaşı Zigiç'i öneren Kezman, bu futbolcu olmasa da yanına alınacak herhangi bir isimle kendisinin de rahatlayacağını ve daha fazla gol atacağını ifade etti. Bu arada Kezman dünkü idmanda hırsı ile dikkat çekti. Sırp oyuncunun, kondisyon olarak hazır olduğu gözlendi.

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adriano,ronaldo dururken zigiçe mi kaldık adriano-kezman daha iyi iş yapar

saviola avatarlarına başlayın ozmn

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Birde saviola haberini sundan sakliyorlar malum saviola serbest eger basina cikarsa bu haber saviola fazla para isteyebilir degeri artabilir bence bu transfer kombineler cikana kadar yapilir boylece kombinelere daha cok ilgi olur.Ben boyle tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Sergio Orteman(Boca Juniors) 1 yıllığına Ankaragücü"ne kiralanmış diye bir haber vardı yabancı bir sitede.Doğruluk payı yüksek olabilir.
    eğer doğruysa ankaragücü adı gibi güçlü bir takım olur ve ilk 4'e oynar
    I'm back...

Mesaj Yetkileri