Fabegas gelirse inanılmaz müthiş olur... Oyun stili süper...
Fabegas gelirse inanılmaz müthiş olur... Oyun stili süper...
Arsenalde Realde arlı çıkar bence çok iyi takas olur
Arsene Wenger bırakmaz zaten Fabregasta gitmes kanımca![]()
Evet amaç buydu, Beckham'ın futbolcu olmadığını çok önceden belirtmiştim..
Daha hoş olur sanki, son yıllarda magazini ön plana çıkarmış olabilir ama iyi bir futbolcu..
Kaliteli bir futbolcu inkar etmemek gerekir.Ama Burak'ın dediği gibi magazinel yönü daha çok ortada..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Harbiden nasıul bir para basış o öyle![]()
Bence Robinho+para olur transfer olacaksa eğer.
Her yönüyle öne çıkan bir oyuncu Beckham... Dünya Futbolunda unutulmaz arasına bence...
Evet son Real Madrid kariyerini çok iyi hatırlıyorum neler yapmadıki, sezon öncesi seyahatlerinde az para kazandırmadı Real'e sağolsun kendileri, maçlarda ise bir ara defansif orta saha bile oynadı , asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen
olursa 2 takimda faydali olur bence
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Polanski Getafe'de
La Liga temsilcilerinden Getafe CF, VfL Borussia Mönchengladbach'tan Eugen Polanski'yi transfer etti. 22 yaşındaki oyuncu, 4 senelik sözleşme imzalarken, Almanya'da forma giydiği 4 senede çıktığı 53 karşılaşmada, sadece 1 kez fileleri havalandırmıştı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maalesef öyle
Bence iyi bir video sitesi açıp Beckham yazıp videolarını seyret...
Eminim 90+ Yunanistan a attığı gol kararını değiştirir...
Manu da oynarken orta sahadan attığı gol kararını değiştirir...
Sevilla ya taçtan attığı frikik golü kararını değiştrir...
İngiltere formasıyla kazandırdı sınırsız maçlar...
David Beckham kendine has bir futbol stili vardır... Yaptıkları ortada...
İyide Madrid kariyerinden bahsetseydin biraz keşke ..
Beckham'ın futbolcu olmadığını çok önceden belirtmiştim..
Ben bu sözünden çıkardım sonucu yazdım...
Beckham Real Madrid de çok kötüydü felan dememişsin... Direkt Beckham ın önceden futbolcu olmadığını sölediğini belirtmişsin... Ben önce yaptıklarıda dahil belirttim...
Beckhamın madride geldiğinden sonra bence olumlu hiçbirşey yapmadı. Ben o sözü hiç beğenmediğimi anlatmak için söylemiş olabilirim eğer bir futbolcu değerlendirilecekse bütün kariyeri değerlendirilir madridden öncesi sonrası diye ayrılmaz. son 3-4 senede Beckham'ı reklamlardan başka bi yerde görmedim malesef... Bu da bana Beckham'ın yıldız oyuncu olmadığını gösterdi ...
Owende Realde bir şey yapamadı kötü oyuncu mu ?
Roberto Carlos zamannda İnterde bir şey yapamadı
MARADONA BARCELONADA BİR ŞEY YAPAMADI
bir futbolcuyu tüm kariyeri ile değerlendirmek gerekir
Burası Futbol Forumu her türlü saçma düşünceyede açık tabiki
Sanki çelişki var gibi ama...
David Beckham ın Real Madirid de oynadığı dönem Real in en kötü zamanıydı bu yüzden Beckham da otomatikmen çok iyi oynayamadı... Ama yinede Real de hiç bir şey yapmadı denilemez...Bence iyi işler yaptı Real de... Bu sene Beckham Şampiyonlukta çok büyük payı vardı msla... David Beckham ın medyatik yönlerinin ağır bastına katılıyorum ama Real de hiç bir şey yapmadını söyleyemeyiz...
Owen Realde bişey yapmamış olabilir o da onun kapasitesidir
Roberto Carlos İntere geldiğinde uyum sorunu yaşamış olabilir
Maradonanın Barcelonada bişey yapmadığını izlemeyen birinden duymak çok komik
Burası futbol forumuysa sende başkalarına saçma diyecek kadar saygısız bir insansın lütfen üslubunu bilde konuş burası bir futbol forumu kahve değil
Sanki gibi değil direk çelişki var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Owen en iyi döneminde Real'e geldi
Carlos intere uyum sağlayamadıysa Beckhamda Reale uyum sağlayamadı var mı sorun ??
Maradona kariyerini okdum barcada başarısız olduğu biliyorum izlemem mi gerekiyor
Görünen Köy Klavuz istemez diye bir söz vardır ben olan bir şeye isim verdim sadece "SAÇMA"