Yabancı kaleciye ihtiyaç varsa neden orkun alındı fevzi gönderildi?? bende doğru değil
Yabancı kaleciye ihtiyaç varsa neden orkun alındı fevzi gönderildi?? bende doğru değil
O halde ortada bi karışıklık var.Herkes farklı birşey söylüyor.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Biz bizim yonetime bakacak olursak ruyamizda Avrupa karmasini GS olarak gorecegiz galiba...
Savunmaya geçmek yerine fikrini söyleyebilseydin keşke.. Ayrıca bizim başkanı bilen biliyor, kaç sene oldu.. Celalettin Kolot yeni gelen birisi ve ben Beşiktaşlı arkadaşların ne düşündüğünü merak ettim..
Kayseri'den Gökhan açıklaması! Galatasaray'a transferi konusu bir süredir spor gündemini işgal eden Kayserisporlu Gökhan Ünal'la ilgili yazılı bir açıklama yapan menajeri Batur Altıparmak, golcü oyuncunun kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi olduğunu vurgularken, Galatasaray ile ön anlaşma yapıldığı haberlerini ise yalanladı. Gökhan Ünal ile ilgili transfer haberlerinin yanlış anlamalara neden olacak biçimde kamuoyuna aksettirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Bilindiği gibi Gökhan Ünal'ın sözleşmesi Kayserispor Kulübü ile 31 Mayıs 2009 tarihine kadar devam etmektedir. Bu şartlar altında basında sözü edilen ön anlaşma imzalanması ne Galatasaray Kulübü ile ne de başka bir futbol kulübüyle mümkün değildir. Hiçbir doğruluk payı taşımamaktadır. Türkiye'nin 4 büyük takımında veya Avrupa'da oynamak her oyuncunun hedefidir. Ancak böyle bir hedefin gerçekleşebilmesi için Kayserispor'un onayı gerekmektedir. Yapılan görüşmeler neticesinde Kayserispor, Gökhan Ünal'ın bir başka kulübe transferine sıcak bakmamaktadır. Kayserispor ve Gökhan Ünal, aralarında yaptıkları sözleşme gereği yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edeceklerdir. Basın organlarında yer alan haberler asılsızdır.'' 08.07.2007 Kaynak : AA
Roberto Carlos'ın şanında transfer yapcaz diyip Cisse'yi alan bir adam için ne düşünülebilir ki ??
Burak Kıvanç Oktay ı mumla arıyom desem yeterli galiba...
Savunmaya geçtiğim filan yok evet baya oldu sizin başkan geleli ama el birliğiyle feneri düşürdüğümüz sezon şampiyon oldu o kadar benim galatasaraylı arkaaşım çok hepside canaydın'dan nefret ediyolar bi sen savundun , ayrıca ben beşiktaşlıyım buraya gelip mesaj atıp sonrada ben beşiktaşlı arkadaşlara söyledim demen çok yanlış beşiktaş konusu hakkında herkesin yorum yapma hakkı vardır ayrıca burada özhan canaydınıda konuşurum aziz yıldırımıda buna sen karar veremezsin
O bu hikayede Sinan Engin bu görevde olmalıydı bence
Sinan Engin Olsaydı Eğer Beşiktaş Dış Transferi Çoktan bitirmişti..
Gökhan Ünal'ı zorla kadroda tutuyorlar ... Bu sene ne kadar verim alabilirler ki ?
Başkanı savunacak son kişi benim bu dünyada, mesajlarımı nasıl okuyorsun anlamadım doğrusu.. Ayrıca Beşiktaşlı arkadaşlar derken seni de bu grubun içinde düşündüm ama Kolotla ilgili tek cümle yazmadın nedense.. Her konuyu her yerde konuşacaksak, birden çok konuya ne gerek var ?
G.Ünal ı satmamakta epey bi kararlı Kayserispor...
Bulunmaz hint kumaşı değil, bu kadar abartmanın bir anlamı yoktu zaten..
Gençlik aşısı!
30 kişilik kadro
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 30 kişilik geniş bir kadro hazırladı. Siyah-Beyazlılar’da Altay’dan kiralanan genç file bekçisi Atilla ile birlikte Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut, Serdar Özkan, Koray Şanlı ve Can Erdem de kamp kadrosunda yer alıyor. Kartal’ın genç hocası Sağlam, kamp sonrasında bazı isimlerin İstanbulspor’a kiralanması kararını verecek.
4 maç oynanacak
Teknik Direktör Sağlam, birçok Süper Lig takımının talip olduğu Mehmet Sedef ile Gökhan Güleç de kafilede yer aldı. Ayrıca takımdan ayrılması beklenen Mustafa Doğan da İstanbul’da bırakılmadı. Kara Kartallar, 14 günlük Avusturya kampı süresince 4 özel maç oynayıp, yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Siyah-Beyazlılar yeni sezonun ilk karşılaşmasına 1 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi ön elemesinde çıkacak.
Tartışma Bitsin.. Konumuz Transfer Haberleri..
Daha kolot geleli 2-3 ay oldu ne yorumu beklyosun benden , ayrıca beşiktaşa gelen bütün oyuncuların sebebi kolotmu bu takımın herşeyi kolotmu ki
yapılacak transferler hakkında herşey onunlamı bitiyo ki kolot şöyle kolot böyle diye eleştriyosunuz sinan enginide gördük zamanında
Can Erdem Müthiş Bir Forvet Bence..... Bobo ile iyi işler çıkarır...ama Önce Pişmesi Lazım...
Fernando Gago'danTabi ya herşeye kolot karar veriyo, bu takımda başka kimse yok ,tek merci kolot belki önemli biri vardı listemizde anlaşamadık ,herşey kolotlamı bitiyo belki parası fazla geldi bilemeyiz öyle bir açıklama yapmış olabilir, dediklerine göre beşiktaş kulübünü kolot yönetiyo sanırım, herşey kolotun elindeymiş gibiRoberto Carlos'un şahında transfer yapıcaz diyip cisseyi getiren adamı eleştirmemek lazım doru diyorsun ona gülüp geçmek gerekir
Nerden biliyosun Roberto Carlos sahında bir transfer yapmıycagımızı daha transfer dönemi bitmedi ! Nerden biliyosun Cisse'ni Carlos'a karsılık alındıgını ? Ayrıca bizim öyle bir takıntımız yok 34 yasında yıldız getirmek gibi.Gerekli yerlere gereken transferi yapmak bizim için daha önemli belkide !
‘Kale emin ellerde’
Milli file beçkisi, “Sadece Beşiktaşlılar değil, tüm Türkiye benim performansımı merak ediyor. Herkesin hayalindeki Rüştü’den daha iyi bir şekilde oynayacağım. Birlikte çalıştığım Hakan ve Murat kardeşlerim ile uyum içinde rekabet edeceğiz” dedi. Ayrıca Rüştü bundan böyle eski takımı Fenerbahçe hakkında yorum yapmayacağının altını çizdi.
Kara: Rüştü’ye destek olun
Azerbaycan’ın Karabağ takımının teknik direktörü Rasim Kara, Türkiye’den ayrılmasının en büyük sebebinin, yabancı oyuncu ve antrenörlere verilen değerin Türklere gösterilmemesi olduğunu söyledi. Kara, “Milli Takım’da çalıştığım dönemde Rüştü’yü Beşiktaş’a getirmiştim, ama o zaman almayıp 12-13 yıl sonra transfer ettiler. Süleyman Seba ve Gordon Milne, sakatlık geçirdiği için riske girip Rüştü’yü takıma dahil etmek istemediler. Ben Beşiktaş taraftarlarından Runje’ye vermiş oldukları desteğin yarısını Rüştü’ye vermelerini istiyorum” diye konuştu.
Ümit Karan'dan kaliteli değil.Fazla çırpınmayalım..
Yabancı forvet istiyoruz..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tomas ve Carrusca gönderilip yerine 3 yabancı alınırsa, ve bu kaleci, sağ açık ve forvet olursa, muhtemelen +1 kaleci veya sağ açık olur. Alınan kaleci, genç bir kaleci de olabilir, 2. kaleci olarak düşünülebilecek birisi veya Orkun as kaleci olur, ona yedek olarak bir kaleci alınır, 6 tane de yabancı 11'de oynar.
Onları göndermesi bi para + alınacak adamlar bi para.. 3'ünü birden yollamaları zor gibime geliyo..
Ayrıca Carrusca'nın söz hakkı Ülker Grubunda diye biliyorum ben
Tomas için kulüp aranıyormuş, ama maliyeti çok geliyormuş bir çok takıma.. Gönderip ücretinin bir kısmını GS karşılayacakmış.. Böyle bir formül bulmuşlar galiba.. Carrusca olayı da bonservis Ülkerde.. 3 milyon dolar civarı para veren takıma gidecekmiş..