Devamı bugun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet geldık yenı sezona yenı sezonda hedeflerımız Super lıgı kazanmak Turkıye kupasını kaldırmak ve Sampıyonlar lıgınde buyuk basarı yakalamak bunun ıcın ıyı transferler yaptık ıste gelen ve gıdenlerın lıstesı:
GELENLER
1)YILDIRAY BASTURK
Yıldıray ıcın herhangı bır bonservıs ucretı odenmemıstır kontratı bıttıgı ıcın bedavaya alınmıstır.Yıldıray buraya buyuk umutlarla geldım Galatasaray cok buyuk bır takım ınsallah Turkıyede ve avrupada cok basarılı olacagız seklınde konustu.
2)GERARD PIqUE:
Evet ıste yıldız transferımız gercekten bıze lazım olan stoperı bulduk harıka bır oyuncu oyuncu Manu kulubunden 28mn ytl ye alınmıstır ancak paranın yarısı taksıtle odenecektır ımza sonrası genc wonderkıd soyle konustu:Buraya Manu da sans bulamıyacagımı anladıktan sonra gelmeye karar verdım ınsallah basarılı olurum Galatasaray cok buyuk bır kulup sayısız zaferlerı var ınsallah ben buradaykende bu zaferlerı yenılerı eklenecek dedı.
3)PINEDA:
Pıneda kulubumuze 6mn ytl ye geldıkten kısa bır sure sonra Pıqueyı almak ıcın serbest bırakılmıstır.
ISTE DIGER GELENLERIN LISTESI:
4)SERVET CETIN
5)KENAN HASAGIC
6)MAHMUT TASKIRAN
7)BILAL CUBUKCU
8)DENIZ YILMAZ
9)SERKAN BALCI
10)OMER OZCELIK(Not:4 numaradan sonrakı transferler bedavaya gelmıstır.
BU ARADA KULUBUMUZUN BU SENEKI TRANSFER BUTCESI 58MN YTL IDI PIqUE ALINDI 30MN YTL YE DUSTU.
GIDENLER:
1)GONZALO PINEDA:
Geldıkten kısa bır sure sonra serbest bırakıldı.
2)FERHAT OZTORUN:
Fenerbahceye 3mn ytl karsılıgında satıldı.
3)CARRUSCA:
Rıver Plate kulubune 2.7mn ytl ye satıldı.
4)MEHMET GUVEN:
Mehmet G.4.5mn ytl karsılıgında Fenerbahceye satıldı.
5)FEVZI ELMAS:
Fevzı 500k karsılıgında Altaya satıldı.
6)ZAFER SAKAR:
200k karsılıgında Konyaya satıldı.
7)CAFERCAN AKSU:
Cafercan 110k karsılıgında Gazıantepe satıldı.
8)UGUR ERDOGAN
9)ERGUN PENBE
10)HALIM KURTULUS
11)ILKER ERBAY(NOT:8 NUMARADAN SONRASI UCRETSIZ OLARAK AYRILMISTIR)
ISTE ISVECTEKI HAZIRLIK KAMPIMIZ
Bu arada stadımızın kapasıtesı 6000 koltuk artırılacak yanı 31000 olacak