1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Defans Oyuncuları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adı:Raul Albiol(Raul Albiol Tortajada)
    Mevkii: DC, DM
    Doğum Tarihi:04.09.1985
    Takımı:Valencia
    Uyruk:İspanya
    Kullandığı Ayak:Sağ
    Boy:187 cm
    Kilo:77 kg

NoTLaR:Raul Albiol gerçekten yaşına göre kendisini kanıtlamış bir futbolcu.21 yaşında 30 yaşındaki bir defans oyuncusunun olgunluğu ile oynuyor.Kritik müdaheleleri yerinde ve ayrıca hızlı bir defans oyuncusu.Kafa toplarında inanılmaz hakim.Racing Santander maçında Zigic'e kafa topu vermedi.Duran top organizasyonlarında da oldukça etkili.Zaten ss'den de görebileceğiniz gibi attığı goller ortada.Oyunda sayılı olan "defender"lardan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Gael Clichy

Adı:Gael Clichy
    Mevkii: D\WBL
    D.Tarihi:26.7.1985
    Takımı:Arsenal

Bu oyuncu çok iyi orta açma özelliğine sahip ve bence oyundaki en iyi sol beklerden birisi sol açığa çok yardımcı oluyor tekniği de fena değil sol kanadı koridor gibi kullanır...

Ben Arsenal i seçtim ve takımdaki Lehmann haricindeki bütün yaşlıları sattım yerine aldığım gençlerden bazılarını sizler yazmışsınız geri kalanını da ben yazıyım
    İsim:
    Marcelo Vieira Da Silva Junior yani Marcelo
    Doğum Tarihi: 12.5.1988
    Mevkii: D/WBL
    Kulüp: Fluminense
    Vatandaşlık: Brezilya
    Aldığım Fiyat:9.500.000$(siz daha da ucuza alabilirsiniz)

Açıklama:Bence oyundaki en iyi sol bek zaten Brezilya Milli Takımında da oynuyor.Tam emin değilim ama Real Madrid R.Carlos un yerine sol bek olarak Brezilya Milli Takımından ve Fluminense den 18 yaşında Marcelo yu aldı sanırım aynı kişi bu kadar benzerlik olamaz çünkü .

İsim: Ronald Raldes
    Doğum Tarihi: 20.4.1981
    Mevkii: DRC
    Kulüp: Central
    Vatandaşlık: Bolivya
    Aldığım Fiyat:180.000$ harika özellikleri bu kadar ucuz fiyatı

Açıklama:Çok ucuz ve çok kaliteli bir oyuncu çok hızlı gelişiyor.

Bunlar defanslardı eğer ortasaha ve forvet arıyorsanız daha çok adam var onlarda

Nesil
    2005
    Yer
    eskişehir

İsim: Gerard Pigue
    Doğum Tarihi: 02.02.1987
    Mevkii: DC
    Kulüp: Man Utd
    Vatandaşlık: İspanya
    Fiyat: 8.250.000 YTL

Notlar:
    Gelecek vaat eden defanslardan biri.

İsim: Vincent Kompany
    Doğum Tarihi: 10.04.1986
    Mevkii: DC
    Kulüp: HSV
    Vatandaşlık: Belçika
    Fiyat: 20.000.000 YTL

Notlar:
    Müthiş bi defans

İSİM:GERARD PIQUE
    DOĞUM TARİHİ:2.2.1987
    MEVKİİ:DEFANS ORTA(DC)
    KULÜP:OYUNDA MAN.UTD NIN OYUNCUSU SENE BASINDA ZARAGOZADA KIRALIK OLARAK OYNUYOR.AMA SU AN OYUNUMDA BEN TRANSFER ETTİM.
    VATANDASLIK:İSPANYA
    FİYAT:8.000.000
    NOTLAR
    Gerard Pıque gercekten muhteşem bir oyuncu.Eğer dc ye ihtıyacınız varsa Pique aradığınız stoper bana gore oyunun en ıyı stoperlerınden bırısı.Oyunun hemen basında aldım ben kıralık ıken sıze gelebılıyor ama kıralık donemı bıtıp de Man Utd ye donerse o zaman Man Utd den almanız zor olur cunku oyuncu Man Utd yı bırakmak ıstemez.Oyunun basında cası 144 pası ıse 177 yanı gelecegın yıldızı olabılecek bır futbolcu.Oyunun basında degerı 8.000.000 mn ytl.En iyi özellikleri ise markaj kafa kararlılık pozisyon alma güç ekip çalışması söz geçirme sağlık sıçrama denge ve güç.Tabi dediğim bu iyi özellikleri 2 sene sonraki halınde bu seviyeye geliyor.Son sozum ıyı bır dc arıyorsanız ben Pıqueye kefılım kesınlıkle alın.İŞTE 2008 YILINDAKİ PROFİLİ:

Mesaj Yetkileri