Beşiktaş'ta performansını beğenmediğim ilk oyuncu Ricardinho...
Beşiktaş'ta performansını beğenmediğim ilk oyuncu Ricardinho...
Yalana bak be
Adnan polat basında cıkan bir isim dogru dedi lincoln de gölgede bırakacak tek isim saivola bekleyip görtecez saviolada ciddi ilerlemeler oldu gstvnet carsamba günü acıklancak diye iddaa ediyor hatta haber bile yapmıslar
Owen süper transfer olur, Avrupa'da yılın transferi olur gerçekten, inşallah gerçekleşir. Onu izlemek için Ali Sami Yen'e giderim bir Fenerbahçeli olarak.
Michael Owen gelse keşke ama nerde....(:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kalli, kanat çalışması sırasında isabetsiz ortalar yapan Sabri’ye de, "Yere bakma, yerde bir şey yok. Kafanı kaldır, adamlarını gör ve ona göre topa vur" diye çıkıştı.
Kalli baya işler yapacak herkezle yakından ilgileniyor özellikle hakanla vok ilgileniyor hatalarını söylüyor kalli bu takımı adam eder
Takım cok koşan bir takımo lacak heryerde pres olacak zaten kallinin özelligi o kosmayana forma yok bu arada anıl karaer cok güzel hariketler yapmıs kalli tebrik ediyordu
Owen transferi olsa çok gzl olur ama... İnanılmaz faydalı olur...
Sabri'ye bunu söylemesi güzel olmuş zira Sabri yere bakarak orta açıyor gerçekten ve hep isabetsiz oluyor. Kalli süper bir hoca, Sabri'yi çok iyi sağ açık yapar, daha doğrusu tüm oyuncuları çok iyi yetiştirir, herkesle yakından ilgilenip futbol öğretiyor, bu sene Galatasaray'ı parlak bir sezon bekliyor.
Haklısın Egemen..(:
Ben forvete Saviola'nın geleceğini düşünüyorum ama Owen'da fena olmazdı hani...![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ricardinho ne kadar ağır olursa olsun ara pasları yerinde...
Kayseri maçında Burak'a yaptığı asist hala gözümün önünde![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ah keşke Egemen.Pato'yu alabilseydik bütün transferlerden daha iyi olurdu benim gözüme![]()
Owen gelirse çok iyi bir transfer olurdu gerçekten.Fakat kaynak fotomaç olunca insan düşünüyor yahu.
santa cruz un valancia ya transfer haberi yalan olabilir mi hic bi yerde gormedim :s zaten bi suru forvetleri var napcaklar onu yedek kalir kesin giderse... az once bi haberde okudum alman ZDF kanali santa cruz besiktas transfer flortunu flas olarak duyurmus manchester city ye ragmen gelme sansi varmis s ligi yuzunden yaziyor ama valencia hic gecmiyor haberde :s
Dün TV'de vardı Pato.Geleceğin Kaka'sı
Kanu kulübüyle sorun yaşıyor.Onu alabilirdik aslında..Tam aradığımız tip oyuncu
Kanu'ya ultimaton
İngiliz Premiere Lig'inde Portsmouth'ta forma giyen Nijeryalı oyuncu Kanu, sözleşme teklifinin iptali ile karşı karşıya.
30 yaşındaki Nijeryalı'ya sözleşme teklif edildiğini ifade eden Portsmouth'ın patronu Harry Redknapp, Kanu'nun bir an önce karar vermesi gerektiğini söyledi.
Henüz lig öncesi hazırlıklarına katılmayan Kanu ile Atletico Madrid'in ilgilendiği ve oyuncunun da aklını karıştırdığını belirterek, Kanu'nun kararına göre forvet alacaklarını belirtti.
Tottenham'dan Jermain Defoe, Sevilla'dan da Fredi Kanoute ile görüştüklerini belirten Redknapp, "Haftaya kadar bir cevap vermez ise biz de seçeneklerimize bakarız." dedi.
Kaynak : Sporx
Kanu iyi bir oyuncu,teknik,çevik.Gelse iyi olur,Deividten daha çok iş yapar.
Şimdi durumu ele alıp mantıklı düşününce!Yöneticilerin konuşmalarına bakınca bu seneki yıldız sınırımızı doldurduk...Her sene bir yıldız diyordu bu sene gereken yapıldı.
Ayrıca yabancıda 6+1 çıktı bu demek oluyorki;
Mateus ve Deivid gitmelidir.Deivid'e gereken teklif gelmedikçe ve Zico'ya onun yerine adam alacağını söylemdikçe gitmez maalesef.
Haydi diyelim ki dediklerimiz oldu ve gitti.Adriano,Ronaldo falan bu gibi isimleri dünya tanıyor bunları ha deyince yada parayla maalesef getiremezsiniz.Uzun görüşmeler vs vs gerekir.Bakın Carlos bile kaç senedir yazılıyor ne zaman geldi...??
Bunların hepsini bir kenara bırakıp bir Fatih Tekke,Halil Altıntop'u almaya çalışabiliriz.Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya işte o hesap bu yabancı sınırına yapabileceğimiz pek de bişey yok.
Az önce okudum Halil Fenerbahçe'de oynamak isterim demiş!E daha ne alalım işte sana forvet
Evet dün Patoyu Ntv de gösterdi, ne goller atıyor adam yaw. Benle aynı yaşta ben utnadım kendimden. Rezil ediyor valla. Birde ukala değil henüz ben bir yıldız değilim diyor ama büyünce Ronaldinho, Ronaldo gibi oyunculara karşılaştırılşmak benim için çok güzel olur diyordu.
Pato bize gelsede alamayız.18 yaş altı sınırı var.
Güzel anlatmışsın abi.
Şimdi o üçlünün o kadar iyi olmasında,Kaka'nın defansif yönünün sorun yaratmamasında birlikte senelerce oynamalarınında etkisi çok çok büyüktür.
Her biri gerçekten sağlam kondisyona sahipler tam birer profosyoneller.Yani sadece Seedorf'u yada Ze'yi getirmekle bence olmazdı.
Biz(Türk Takımları) avrupa'da oynarken,yada güçlü takımlarla oynarken,gerek klüp,gerek milli takım bazında hiç farketmez bir kere 4lü ortasaha kullanmak zorundayız maalesef.Çünkü biz Milan örneğini verirken sadece ortasaha değil arkasında mükemmel savunmayı düşünmüyoruz.Ve bizde o kadar güçlü savunma yok bu gidişle de gerçekten zor.
Oyun kurucu meselesinde;İlerde topu yaratacılığı ile dağıtacak adamdan bahsediyoruz..Senelerdir izlediğimiz Alex var ve hep eleştirilen,tamam artık koşan yok diyoruz ama en azından bu gibi oyuncular topun arkasına gelmelidir!Kimse onlardan bir dmc gibi pres yapmasını beklemiyor ama ilerde elleri belinde beklemekte olmaz.
"F.Bahçe'yi isterim"
Schalke'de forma giyen ve F.Bahçe'ye transferi iddiaları gündeme getirilen Halil Altıntop, kariyerini Alman 1. Ligi'nde sürdüreceğini söyledi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "F.Bahçe'de oynamak isterim ama ben bu konuda ne F.Bahçe ne de başka bir takımın yöneticisi ile görüşmedim. Menajerimden de böyle bir bilgi gelmedi" diyen Halil sözlerine şöyle devam etti: "Bundesliga'da bu yıl Altıntop fırtınası esecek."
Schalke Menajeri Müller de Appiah'la ilgili, "Bize gelmek istiyor ama F.Bahçe'nin istediği 12 milyon Euro'luk bonservisi ve Appiah'ın ücretini Schalke karşılayamaz" dedi.
Kaynak : Hürriyet
Yaw golgede bırakacaga taktınız he ... Saviola da golgede bırakır Elmanderde Nilmar da Owenda 4 nden bırı gelcek...Nuno Gomes gellırse sırf transfer olsun dıye almıs olurlar ...
Bende bu saatten sonra Deivid'in gönderileceğini sanmıyorum.Matheus gönderilir kiralık Deivid kalır.
valla ben forvet gelmesini istemiyorum şu anda ama saviola gibi biri gelirse neden olmasınBen takıma bir tane sağ bek alınmalı diye düşünüyorum
![]()
I'm back...
'Beni parayla alamazlar'
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, gelen transfer tekliflerini geri çevirdiğini söyledi. Tecrübeli sambacı, "Her oyuncuya teklif gelir, bana da geliyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nden, Katar'dan çok yüksek paralarla teklif aldım ama reddettim. Transfere kapalıyım. Benim için her şey para değil. Çünkü aradığım mutlu ve huzurlu ortamı Beşiktaş'ta
buldum. Bu yıl, benim yılım olacak. Herkes Ricardinho'yu izleyecek" yorumunu yaptı.
En iyisini alacağız
"Çok iyi bir oyuncu transfer etmek için zamana ihtiyacımız var. Bu konuda hata yapmak istemiyoruz".
Galatasaray'ın tecrübeli hocası Feldkmap, çok iyi bir yabancı oyuncu daha transfer edeceklerini ifade etti. İdman öncesi soruları yanıtlayan Alman teknik adam, "İyi bir oyuncu transfer etmek için zamana ihtiyacımız var. Bu konuda kesinlikle hata yapmak istemiyoruz. Adnan Sezgin'le almayı düşündüğümüz oyuncular hakkında fikir
alışverişi yapmaya başlayacağız. Eğer gökten de iyi bir futbolcu düşerse 'hayır' demem" dedi.
SEZGİN İÇİN GELDİM
Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamadan sonra Adnan Sezgin'le karşı karşıya geldiği şeklinde kamuoyunda bir izlenim oluştuğunu ifade eden Kalli sözlerini şöyle sürdürdü: "Sanki ben bu açıklamalarla Adnan Sezgin'e ateş etmiş gibi oldum. Beni yeniden Galatasaray'a getiren isimlerden biri de Sezgin'dir. Onunla karşı karşıya gelmem sözkonusu bile olmaz. Yanlış anlamalar olduğunda da aramızdaki her şeyi diyalogla çözeriz."