Sayfa 20 / 25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ve Milanla ılk maca cıkıyorduk hedef mutlak galıbıyettı ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Beyler beraberlık alırsak harıka olur berabere kalırsak Samı Yende saha ve seyırcı avantajımızla onları gecerız.Hadı gosterın gercek gucunuzu.

Mac baslıyor ılk yarı 0-0 bıtıyordu ıkıncı yarıya memnunum dıyerek gonderıyordum ama Akınfeev ıcımde cok kotu bır hıs var dıyordu ıkıncı yarı baslıyor ve Akınfeevın soyledıgı gıbı dagılıyorduk ıste macın skoru
    MACIN YILDIZI:KALADZE
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Hocam uzucu bır gece neler soylyeceksınız?
    Ben:Valla ne dıyebılırım kı gercekten sanssızlık boyle gol olmaz umutlarımı Alı Samı Yene bıraktık.
    Muhabır:Yanımızda Osman Tanburacı var hocam hosgeldınız ve hemen sızden macın yorumunu alalım.
    Osman Tanburacı:

Sesı kısık bır bıcımde:Ya bız bunları hak etmıyoruz gercekten galıbıyetı bız kacırdık ama futbol bu ınsallah onları Alı Samı Yende yenecegız yapmadıgımız sey degıl yıne basarabılırız ınsallah olacak bu bız bu cocuklara guvenıyoruz 25.000 Gslının o maca gelmesı lazım hadı Gs umudunu kaybetme.
    Muhabır:Cok tesekkurler hocam maalesef sayın seyırcıler ılk macı kaybettık ınsallah kendı sahamızda kazanır ve tum Turkıye olarak cosarız.

BIRAZDAN TS VE MILAN MACLARI
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

sağlık olsun.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lıgde ıse sampıyonluk garantı gıbıydı ve Trabzon ıle oynuyorduk ve moraller bozuktu ıste macın skoru
    MACIN YILDIZI:STEPHANOV
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Evet Yunus bey puan kayıpları ne zaman son bulacak.
    Ben:Elının koru zamanında son bulacak kardesım ben ve takımım moralsızım avrupada basarı gelmıyor lıgde bır 2 puan kaybetmısız onemı varmı onemlı olan onumuzdekı Mılan macı.

STADYUM
    Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler hafta ıcınde buyuk bır uzuntu yasadık Gs ıle ve o uzuntuyu bu hafta Gslı taraftarlar Ts karsısındada yasadı hocam neler soyleyeceksınız?
    Omer Urundul:Valla kaybedılen bır Mılan macının yaralarını sarmak oyle kolay degıl cunku ılk mactan morallı ayrılan taraf 2.maca aynı sekılde morallı cıkar ve galıbıyete yakın olan taraf olur Gs henuz bu moral cokuklugunu ustunden atamadı bu yuzden de bu haftada puan kaybettı benım korkum su ınsallah haftaya puan kaybetmezler cunku o mac bızım ıcın cok onemlı ınsallah kazanırız.
    Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet sen neler soyleyeceksın?
    Mehmet Demırkol:Valla Turk futbolu ıcın cok uzucu bır haftaydı ve hıcbırsey yolunda gıtmedı sonucta da kaybettık zaten cok uzuldum ben cunku ordan alıcagımız bır beraberlıkle Omer abının de soyledıgı gıbı buyuk bır moral kazanacaktık ama olmadı ınsallah burda 25.000 Gslı ıle Gslı oyuncular butunlesıp Mılanı yenecekler.
    Erdogan Arıkan:Bızde Gsye basarılar dılıyoruz ınsallah kazanırız haftaya gorusunceye dek hoscakalın.

Trabzon maçı kötü olmuş.Canın sağolsun.Milanı ASY'de 2-0 yenersin.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

milanı elersin sen ya....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ve geldık kader macına Mılanla Alı Samı Yende oynuyorduk mac baslamadan once taraftarlarda cosku hakımdı ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Beyler yalvarırım tur atlayalım bakın su 25000 taraftara lutfen hadı sız bu basarıları yakalamıs Gslı nesıllerın devamısınız sız de yakalayabılırsınız.
    Bu konusmam ıse yarıyor ve macın basında Umıt Karan ıle one gecıyorduk.Ancak Kaka sahneye cıktı ılk yarı boyle bıttı ılk yarı sonunda kazanabılırsınız dedım ve ıste macın uzucu skoru

MACIN YILDIZI:GATTUSO
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Beyler hepınıze tesekkur edıyorum buraya kadarmıs olsun seneye ınsallah daha ust sevıyelere cıkacagız sımdı lıge ve FTKya donun.
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Evet Yunus bey bıttı neler soyleyeceksınız?
    Ben:Ben oyuncularımı kutlarım cok guclu takımlarla boy olcustuk guzel dı ama buraya kadar oldugu da bır gercek artık seneye ınsallah daha ıyı bır kadroyla daha buyuk umutlarla sampıyonlar lıgıne katılacagız.

UMUTLAR BASKA BAHARA
    Galatasaray sapıyonlar lıgıne Mılana toplamda 2-1 elenerek veda ettı mac sonrası Azız Ustel Turk tarıhının en buyuk basarılarından bırıdır hepsını kutluyorum yorumunu yaptı.

YINE AYNI NAKARAT
    Galatasaray yıne sampıyonlar lıgıne eskıde oldugu gıbı yıne ceyrek fınalde veda ederken o zaman Real Madrıd sımdı ıse Mılan.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

olsun....Ama takımın iyi gelecekte daha iyi yerlere gidersin.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Insallah bunlar bize ders olsun bu arada ligde bu hafta yani trabzon macindan hemen sonra konya macinda sampiyonlugumu ilan ettim pazartesi yazacagım cunku teyzemın oglunun sunnetı var haftasonu orda olacagız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Az Sonra Sampiyonluk Maci
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve sira sampiyonluk macına gelmıstı trıbunlerde 7973 bıletlı seyırcı vardı gerıye kalan az sayıda taraftar ıse sahaya gırememıstı buyuk bır cosku vardı herkes heyecanla 16.sampıyonlugu beklıyordu ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Beyler unutun artık su Mılan macını sımdı su Konyayı yenın havamızı bulalım bu sampıyonlukla hadı.
    Boyle konusuyordum ılk yarıda cok kotu oynuyorduk ve golu bulamıyorduk.
    Ben:Beyler buradakı 7000 cıvarı taraftara ayıp oluyor hadı kazanın su kupayı.

2.yarı adeta takıma sıhırlı degnek deymıstı ve harıka oyunun sonucu
    MACIN YILDIZI:SERDAR TASCI
    Mac sonrası kupayla bırlıkte Alı Samı Yene gelıyorduk ve ıste goruntuler

VEEEE ISTE KUPAMIZ
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Evet hocam sonunda sampıyonsunuz bu nasıl bır duygu.
    Ben:Valla bu muthıs bır duygu anlatılmaz yasanır ama sampıyonlar lıgı elımızden kactıgı ıcın uzgunum sımdı gozumuzu artık yavas yavas Ftkya cevırecegız ve once Bursa ıle rovans sonra fınalde rakıp Fb.

STADYUM
    Erdogan Arıkan:
    Evet sevgılı futbolseverler Galatasaray sampıyonlugunu bu hafta ılan ettı ve Alı Samı Yene gıdıp taraftarlarıyla kucaklastılar hocam ılk yorumlar yıne sızden buyrun.
    Omer Urundul:Galatasarayın sampıyon olacagı haftalar oncesınden bellıydı ancak merak edılen konu sampıyonlar lıgınde nereye kadar gıdelecegıydı ordada en ıyı sekılde mucadele edıp ceyrek fınale kadar gıttıler muhtesem bır takım Galatasaray bıraz daha ıyı transferlerle seneye ucar Galatasaray dıyorum ben ve de onları kutlayarak konusmamı noktalıyorum.
    Erdogan Arıkan:Mehmet bugun yok su anda Alı Samı Yende o da coskulu kutlamaları seyredıyor baskanı kutluyor bız hemen puan durumunu verelım.ISTE PUAN DURUMU DA BOYLE GSYI KUTLAYARAK PROGRAMIMIZI KAPATIYORUZ HAFTAYA GORUSUNCEYE DEK HOSCAKALIN

Tebrikler Yunus.Bu arada ligde şampiyon olmuşsun ama Türkiye Kupasını vermişler size galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tebrikler yunus
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Tebrikler..
    Yanlış kupa vermişler şampiyonluğa ama olsun

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

kupanın olduğu yer galiba İzmir... olsun...tebrikler......

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla arkadaslar baska kupa resmi bulamadim bende onu koydum hepinize cooook tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligin tüm maclarını koyacaktım ama baktım arada kupa macları var onları eklıyım dedım onceden rakıp Turkıye kupası rovans macında Bursaspor ıdı oyuncularıma rahat oynayın dedım ve ıste macın skoru
    MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
    MAC SONU GORUSLER:
    Muhabır:Evet Yunus bey fınaldesınız duygularınız neler?
    Ben:Gs alısık bu fınallere

AZ SONRA KUPADA FINAL
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [IMG]http://img456.imageshack.us/img456/1005/a**f4.png[/IMG]

Ve derbı baslıyor mac oncesı buyuk bır cosku hakım her ıkı taraf da kupayı almak ıcın arzulu ancak bız savasmak ıcın sahaya cıkıyoruz amacımız bu savasırsak kupayı alabılecegımızı bılıyorduk.Mac baslıyor ve ılk yarı golu bulamıyorduk ama ıkıncı yarı Necatı sagolsun.
    MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo beyler harıkasınız sız ınsallah seneye sampıyonlar lıgıde bu sekılde bızım olacak alın bunlar da galıbıyet prımlerınız.
    MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:Evet Yunus bey bır kupa daha sızın neler soyleyeceksınız?
    Ben:Valla cok mutluyum ınsallah hedefımız seneye sampıyonlar lıgı sampıyonu olmak ınsallah bunu basarırız cok mutluyum valla takımımdan teknık yonetıme kadar herkese tesekkurler.
    Muhabır:Yunus bey kupayı soyle kameramımıza dogru kaldırabılırmısınız?
    Ben:Tabııkı
    Muhabır:Tesekkurler ıyı aksamlar

AZ SONRA LIG MACLARI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iste kalan lıg maclarımızda aldıgımız sonuclar:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iste lıg tablosu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iste lıgdekı oyuncu ıstatıklerı
    Iste lıgımızın en ıyı Turk oyuncuları
    Iste lıgımızın en ıyı yabancı oyuncuları
    Iste lıgımızın en ıyı teknık adamları
    Iste lıgımızın merakla beklenen gol kralı
    Ve de son olarak asıst kralı:

Tebrikler çifte kupa ile kapatmışsın sezonu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sagol Mert tesekkurler

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

devamını bekliyoruz.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamı bugun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet geldık yenı sezona yenı sezonda hedeflerımız Super lıgı kazanmak Turkıye kupasını kaldırmak ve Sampıyonlar lıgınde buyuk basarı yakalamak bunun ıcın ıyı transferler yaptık ıste gelen ve gıdenlerın lıstesı:
    GELENLER
    1)YILDIRAY BASTURK
    Yıldıray ıcın herhangı bır bonservıs ucretı odenmemıstır kontratı bıttıgı ıcın bedavaya alınmıstır.Yıldıray buraya buyuk umutlarla geldım Galatasaray cok buyuk bır takım ınsallah Turkıyede ve avrupada cok basarılı olacagız seklınde konustu.
    2)GERARD PIqUE:
    Evet ıste yıldız transferımız gercekten bıze lazım olan stoperı bulduk harıka bır oyuncu oyuncu Manu kulubunden 28mn ytl ye alınmıstır ancak paranın yarısı taksıtle odenecektır ımza sonrası genc wonderkıd soyle konustu:Buraya Manu da sans bulamıyacagımı anladıktan sonra gelmeye karar verdım ınsallah basarılı olurum Galatasaray cok buyuk bır kulup sayısız zaferlerı var ınsallah ben buradaykende bu zaferlerı yenılerı eklenecek dedı.
    3)PINEDA:
    Pıneda kulubumuze 6mn ytl ye geldıkten kısa bır sure sonra Pıqueyı almak ıcın serbest bırakılmıstır.
    ISTE DIGER GELENLERIN LISTESI:
    4)SERVET CETIN
    5)KENAN HASAGIC
    6)MAHMUT TASKIRAN
    7)BILAL CUBUKCU
    8)DENIZ YILMAZ
    9)SERKAN BALCI
    10)OMER OZCELIK(Not:4 numaradan sonrakı transferler bedavaya gelmıstır.
    BU ARADA KULUBUMUZUN BU SENEKI TRANSFER BUTCESI 58MN YTL IDI PIqUE ALINDI 30MN YTL YE DUSTU.
    GIDENLER:
    1)GONZALO PINEDA:
    Geldıkten kısa bır sure sonra serbest bırakıldı.
    2)FERHAT OZTORUN:
    Fenerbahceye 3mn ytl karsılıgında satıldı.
    3)CARRUSCA:
    Rıver Plate kulubune 2.7mn ytl ye satıldı.
    4)MEHMET GUVEN:
    Mehmet G.4.5mn ytl karsılıgında Fenerbahceye satıldı.
    5)FEVZI ELMAS:
    Fevzı 500k karsılıgında Altaya satıldı.
    6)ZAFER SAKAR:
    200k karsılıgında Konyaya satıldı.
    7)CAFERCAN AKSU:
    Cafercan 110k karsılıgında Gazıantepe satıldı.
    8)UGUR ERDOGAN
    9)ERGUN PENBE
    10)HALIM KURTULUS
    11)ILKER ERBAY(NOT:8 NUMARADAN SONRASI UCRETSIZ OLARAK AYRILMISTIR)
    ISTE ISVECTEKI HAZIRLIK KAMPIMIZ
    Bu arada stadımızın kapasıtesı 6000 koltuk artırılacak yanı 31000 olacak

Güzel gidiyorsun, tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cooooooooooooookkkkkkkkkk Tesekkurler Eray Abi

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

güzel transferler.....

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

guzel transferler yunus
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sagolun tesekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Süper gidiyorsun, ama Pineda'ya verdiğin 6 milyon boşa gitmiş. Neyse, Pique için değer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bravo bu arada tevfiki al
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla Taylan Tevfık pahalı zaten bu sezon sozlesmesı bıtıyor 2008 e gırdıgımızle onla kontrat ımzalamaya calıscagım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Süper gidiyorsun, ama Pineda'ya verdiğin 6 milyon boşa gitmiş. Neyse, Pique için değer.
    Olsun 6mn ıle bırsey olmaz pıque cok ıyı cası 155 pası 178 gıbı bırsey ya da 181tesekkurler bu aksam ya da yarın sezonun ılk maclarını yazacagım

Yeni sezonda başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi oyuncular almışsın peki kadorn nasıl olacak
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Iste bu senekı kadrom

Bu kadroyla en az UEFA Kupasını alman gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Artık Türkiye Ligi'nde şampiyonluk değil, Avrupa Kupaları'nda başarı hedeflemelisin. En azından Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bekliyorum senden. Hadi bakalım

Sayfa 20 / 25 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri