Sayfa 326 / 439 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
9,751 ile 9,780 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlhan Parlak ve Colin Kazım'ı aldık başka forvet alacağımızı düşünmüyorum.Şamp. ligi kuraları ne zaman çekiliyor ve ilk maç ne zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İlhan Parlak ve Colin Kazım'ı aldık başka forvet alacağımızı düşünmüyorum.Şamp. ligi kuraları ne zaman çekiliyor ve ilk maç ne zaman
    ilk maç 14 ağustos rövanş 29 ağustos kuralarda 3 ağustosta çekiliyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serkan yine ortaya çıkıp Santa Cruz Valenciaya falan gitcek yazma.Tam heyecanlanmışız şurda.Fanatik bugün Santa Cruz %99 Beşiktaşda yazmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Serkan yine ortaya çıkıp Santa Cruz Valenciaya falan gitcek yazma.Tam heyecanlanmışız şurda.Fanatik bugün Santa Cruz %99 Beşiktaşda yazmış.
    Paraguay elendi Santa Cruz Valencia 'da Valla haberlerde dedi ben haberlerin yalancısıyım

Santa Cruz Kartal gibi

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos, Galatasaray'ın Cassio Lincoln transferine bir Dünya starını alarak karşılık vermek isteyen Beşiktaş, Bayern Münih'in yıldızı Santa Cruz ile yüzde 99 anlaşma sağladı. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose'nin gelişiyle birlikte Alman devinde forma şansı yok denecek kadar azalan Paraguaylı golcü, Manchester City ile Beşiktaş arasındaki tercihini Siyah-Beyazlılar'dan yana kullandı. Bayern, bonservis bedeli olarak hayli yüksek bir rakam öneren İngiliz ekibine sıcak bakarken; Cruz kendisine yıllık 2.5 milyon Avro teklif eden Kara Kartal'a olumlu yanıt verdi.

Devler Ligi'ni tercih etti

Almanya'nın önde gelen televizyon kanallarından ZDF başta olmak üzere bir çok yayın kuruluşu da Beşiktaş-Cruz flörtünü ‘flaş gelişme' olarak duyurdu. Haberlerde, görüşmelerin Bayern tarafından doğrulandığı bilgisi de yer aldı. Copa America'da dün gece Meksika ile çeyrek final mücadelesine çıkan Paraguaylı santrforun; Beşiktaş'ı tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri olarak da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı gösterildi. City'nin Avrupa kupalarında yer almadığını dikkate alan Cruz'un, kariyerindeki durgunluğa Beşiktaş'ta son verip yeniden Avrupa'ya dönmeyi planladığı kaydedildi."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Santa Cruz Kartal gibi

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos, Galatasaray'ın Cassio Lincoln transferine bir Dünya starını alarak karşılık vermek isteyen Beşiktaş, Bayern Münih'in yıldızı Santa Cruz ile yüzde 99 anlaşma sağladı. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Luca Toni, Franck Ribery ve Miroslav Klose'nin gelişiyle birlikte Alman devinde forma şansı yok denecek kadar azalan Paraguaylı golcü, Manchester City ile Beşiktaş arasındaki tercihini Siyah-Beyazlılar'dan yana kullandı. Bayern, bonservis bedeli olarak hayli yüksek bir rakam öneren İngiliz ekibine sıcak bakarken; Cruz kendisine yıllık 2.5 milyon Avro teklif eden Kara Kartal'a olumlu yanıt verdi.

Devler Ligi'ni tercih etti

Almanya'nın önde gelen televizyon kanallarından ZDF başta olmak üzere bir çok yayın kuruluşu da Beşiktaş-Cruz flörtünü ‘flaş gelişme' olarak duyurdu. Haberlerde, görüşmelerin Bayern tarafından doğrulandığı bilgisi de yer aldı. Copa America'da dün gece Meksika ile çeyrek final mücadelesine çıkan Paraguaylı santrforun; Beşiktaş'ı tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri olarak da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansı gösterildi. City'nin Avrupa kupalarında yer almadığını dikkate alan Cruz'un, kariyerindeki durgunluğa Beşiktaş'ta son verip yeniden Avrupa'ya dönmeyi planladığı kaydedildi."
    Fıratacan bana gönderme yaptın biliyorum Ama Ricardo Oliviera Zaragoza ile anlaştı ama bizim Fanatik , Fotomaç hala Fenerbahçe alabilir yazıo Annadın sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

G.Sarayda hedef Martinez

Futbol Federasyonunun yabancı oyuncu sayısını 6 1 olarak belirlemesiyle, Galatasarayın yabancı oyuncu politikası da netliğe kavuştu. Sarı-Kırmızılı kulüp, Futbol Federasyonunun aldığı bu karardan sonra Carruscayı gönderip, yerine bir golcü ve Sakaryasporun kalecisi Martinezi transfer etmek istiyor.
    Teknik direktör Feldkampın genç kaleciler Aykut ve Orkunun takımda devam edeceği yönündeki görüşüne rağmen, yöneticilerin bu genç kalecilere tam olarak güvenmediklerini ve kaleye Mondragonun vatandaşı Martinezi transfer ederek, lige Kolombiyalı kaleci ile başlamak istedikleri öğrenildi.
    Öte yandan Martinezin menajerleri ile yapılan görüşmelerde, İkinci Lig Aya düşen Sakaryasporda forma giymek istemediği ve Galatasaraya gelmeye hazır olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Kaynakta saglam üzülsemmi sevinsemmi valla karar veremiyorum

Yok Serkan öyle dolaşıyodum sitede gördüm eklim dedim...Kaynak sporx....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün izledim Santa Cruz'u. Kumaşı iyi. Hava toplarında da iyi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sizde santa cruzu bekleyin biz saviolayı bekliyoz en sonunda hepimiz üzülcez

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Alex ameliyat olabilir!

Brezilyalı yıldız, kasığındaki sakatlık geçmezse ameliyat olacak

Fenerbahçe'nin sözleşmesini iki yıl uzattığı Alex de Souza kasığındaki sakatlığın tedavisi için dün sabah Brezilya'ya gitti. Ülkesinde yoğun bir tedavi sürecine girecek olan Alex belirlenen sürede tamamen iyileşememesi halinde ameliyat masasına yatma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Brezilyalı yıldızın, ameliyat olmadan tedaviyle iyileşmeyi istediği ancak ülkesindeki doktorların, sakatlığı Luciano'nun durumuna benzeyen tecrübeli futbolcunun operasyon geçirmesi görüşünde birleştikleri kaydedildi.
    Bu arada Teknik Direktör Zico'nun, Avusturya kampına katılamayacak olan Alex'in sezon başındaki maçlara kadar hazır duruma gelememesi halinde oyun kurucu görevini Tümer Metin'e vermesi bekleniyor.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sevinelim yahu Emrah niye üzülelim...

S.Cruz çok büyük ihtimal bizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşallah ya şu an Santa Cruz-Bobo ikilisini forvette hayal ediyorum

ya bu alexlen nie sözleşme imzalandı anlamıyorum yönetimin olumlu işlerini nası takdir ediyorsak yaptığı olumsuz işleri göz ardı etmemek gerek we ben yönetimi bu konu eleştirmekten kendimi alamıyorum alex ön elemede yoq fenerbahçe nin yakın zamanda en önemli maçlarında yoq bu takımın alexe ihtiyacı war die imzaladılar kurtarıcı die... butür maçlarda zaten oynamayan bir oyuncuydu şimdi hepten yoq ya imza atılmadan sağlık kontrölünden geçmiyormu bu adam...alex türkiyede bizi şampiyon yapsın diemi sözleşme imzalandı artık bu ucuz oyunlar bırakılmalı....alex bu sezon hayatında yemediği küfürleri yer saracoğlunda....alexli bi takım türkiye dışında iş yapmaz bunu bilen gören yönetim nasıl oldu da imza attırdı anlamış deilim....

Sakat adamın neden sözleşmesi uzatıldı, anlamakta zorluk çekiyorum.

santa cruz,hayalden oteye gidemez bu yonetim bunu bile beceremez ki mancity 8 milyon euro bonservis bedeli onermiş bayerne....

Santa Cruz süper golcü ama açıkçası Türkiye'den herhangi bir takıma geleceğini sanmıyorum. Ayrıca bu tip haberler de saçma, oyuncu Copa America'da, yani görüşmek imkansız oyuncuyla, gerçekliğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Celalettin Kolot ilke ilgili bir tarışma yaşanmış.Ben o adamdan hiç hoşlanmıyorum.Adam parası ile yönetici oldu.Çok bilmiş ama icraatta "0" birisi.

Forvete Cruz'u alabilirsek mükemmel olur.Bobo-Cruz coşarlar ama ben bu transferde pek umutlu değilim maalesef.

Yabancı kontenjanı 6+1 olunca hem stoper hemde forvet alabiliriz.Bakalım ne olacak.İnşallah hayırlısı olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

ya maçları nasıl izliycez...
    D-smart yok.....

Yepes transferi suya düştü

Savunmaya takviye arayışı içerisindeki Beşiktaş’a tekrar Mario Yepes ismi önerildi. Copa America’dan elenen Kolombiya Milli Takımı’nın formasını giyen tecrübeli oyuncuya daha önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam “Hayır” demişti. Aynı ismin, tekrar gündeme gelmesi üzerine Sağlam, “Defalarca izledim. Yepes benim sistemime uygun bir oyuncu değil. Ağır kalıyor. Bu son kararım” diyerek Kolombiyalı’ya kapıları kapattı. Bu arada İsviçre’den bugün Avusturya’ya geçecek olan Başkan Yıldırım Demirören; Kolot, Mario Berk ve Ertuğrul Sağlam ile transfer zirvesi yapacak. Kulübe önerilen birçok ismi masaya yatıracak olan ekip, son kararını verecek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S.Cruz gelse süper olur gerçektende BoBo-S.Cruz süper ikili olurlar...

martinez gelicekse neden orkun alındı.fırat olurdu 3. kaleci.aykuta yazık olucak adam yine oynamayacak.

Tello skandala karıştı

Beşiktaş’ın yeni transferi Rodrigo Tello, alkolü fazla kaçırınca Copa Amerika’da bir skandala imza attı. Şili’nin Teknik Direktörü Nelson Acosta, Meksika ile 0-0 berabere kalıp çeyrek finale çıktıkları maçtan sonra futbolcularına eğlence izni verdi.

Akşam Gazetesi'ndeki habere göre Tello ile birlikte Valdivia, Vargas, Contreras ve antrenör Reinaldo Navia Venuzela’nın Puerto Ordaz şehrindeki bir otelde sabaha kadar içti. Tello ve arkadaşları körkütük sarhoş olunca çevrediklere sataşmaya başlayıp, garsonlarla kavga çıkardı. Şilili oyuncular masaları kırıp, bıçaklarla koltukları kestiler, ayrıca iddialara göre iki bayan otel görevlisine cinsel ilişkiye girme teklinde bulundular. Olaylar üzerine otele polis çağrılırken, Şilili futbolcular 130 dolarlık hasarı ödeyip skandalın karakolda bitmesine engel oldu. Teknik Direktör Acosta, kaptan Valdivia, Vargas ve Tello’yu Brezilya maçında oynatmadı. Şili maçı 6-1 kaybedip, elendi. Beşiktaşlı yöneticiler, telefonla Tello’dan hesap sordu. Şilili futbolcu, cinsel taciz iddialarını yalanlayıp “Sadece otel personeli ile aramızda kavga çıktı" dedi.

Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tello cool adam. Olur bu tarz şeyler. Ben futbolunu beğendim. Ama Sağlam'ın tempolu futboluna ayak uyduramayabilir. Tam Lucescu'luk adam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

24. Default

Bursaspor, Kamerun Milli Takımı'nın santrforu Herve Tum ile anlaştı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve bazı yöneticiler, dün gece geç saatlerde Bursa'ya gelen Tum ile Almira Otel'de yaklaşık 2,5 saat görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Karasu, Kamerunlu futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi. Fransa'nın Strasbourg takımında geçen yıl 29 maçta 7 gol atan Tum'un çok iyi bir santrfor olduğunu dile getiren Karasu, ''Tum ile anlaştık. Opsiyon hakkı bizde. Eğer beğenirsek önümüzdeki yıl sözleşmesini uzatma hakkımız var'' dedi.
    Herve Tum ise daha önce de Bursaspor'dan transfer teklifi aldığını dile getirerek, ''Bursaspor'a geldiğim için mutluyum. Bursalılar'ın futbola çok ilgili olduğunu, taraftarın çok ateşli olduğunu öğrendim. Umarım çok başarılı oluruz ve taraftarlarımıza bir kupa hediye ederiz'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tum iyi bir futbolcu. Bu sene Pancu ile iş yapacaklarını umut ediyorum.

Celal Kolot +1 kontenjanı kullanmayacaklarını söyledi. Beşiktaş bir yabancı daha alıp transferi bitirecek öyleyse...

bursaya hayırlı olsun...

Ribery bizdeyken bu futbolcuyu bize önermişti.Hatta gazeteler Herve Tum'u Galatasaray istiyor diye haberler yapmıştı.Bence de iyi bir futbolcu.Bursaspor sağlam kadro kuruyor.Bu sene süpriz yapabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Stepanov'u ben beğenmiyorum çok (+) özelliği yok sıradan bir oyuncu bence
    chealse milan gibi takımlarn takbinde oldugu söyleniyor gelecegi var bu adamın bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ordu gaza bastı!
    Türk Telekom Lig A ekiplerinden Orduspor, yeni sezon öncesinde kadrosunu genç yıldız adaylarıyla güçlendirdi. Mor-Beyazlı kulübün Başkanı Şükrü Bodur, Galatasaray’dan Uğur Erdoğan, Uğur Akdemir ve Cihan Can, Trabzonspor’dan ise Cem Demir, Emre Aygün ve Ufuk Bayraktar’ı renklerine bağladıklarını açıkladı. İki kulüpten de bu oyuncular için izin aldıklarını kaydeden Bodur, “Hocamızın isteği doğrultusunda transferleri gerçekleştirdik” ifadesini kullandı.

Ernani dün imzaladı adam ne kadar kilolu hele suratı kapkara neyse takımımıza hayırlı olsun

Öbür oyuncular suanda klüb binasındaimzayı atıyorlar

Mesaj Yetkileri