Ve Milanla ılk maca cıkıyorduk hedef mutlak galıbıyettı ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Beyler beraberlık alırsak harıka olur berabere kalırsak Samı Yende saha ve seyırcı avantajımızla onları gecerız.Hadı gosterın gercek gucunuzu.
Mac baslıyor ılk yarı 0-0 bıtıyordu ıkıncı yarıya memnunum dıyerek gonderıyordum ama Akınfeev ıcımde cok kotu bır hıs var dıyordu ıkıncı yarı baslıyor ve Akınfeevın soyledıgı gıbı dagılıyorduk ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:KALADZE
MAC SONU GORUSLER:
Muhabır:Hocam uzucu bır gece neler soylyeceksınız?
Ben:Valla ne dıyebılırım kı gercekten sanssızlık boyle gol olmaz umutlarımı Alı Samı Yene bıraktık.
Muhabır:Yanımızda Osman Tanburacı var hocam hosgeldınız ve hemen sızden macın yorumunu alalım.
Osman Tanburacı:
Sesı kısık bır bıcımde:Ya bız bunları hak etmıyoruz gercekten galıbıyetı bız kacırdık ama futbol bu ınsallah onları Alı Samı Yende yenecegız yapmadıgımız sey degıl yıne basarabılırız ınsallah olacak bu bız bu cocuklara guvenıyoruz 25.000 Gslının o maca gelmesı lazım hadı Gs umudunu kaybetme.
Muhabır:Cok tesekkurler hocam maalesef sayın seyırcıler ılk macı kaybettık ınsallah kendı sahamızda kazanır ve tum Turkıye olarak cosarız.
BIRAZDAN TS VE MILAN MACLARI