Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Rakibi
Bugün İsviçre'de Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Kur'aları vardı. Bu yüzden ben de İsviçre'ye gitmiştim ve kur'a çekimini canlı olarak izleyecektim.

Kur'alar çekilmeye başlamıştı. Ama bende heyecan yoktu. Çünkü; seribaşıydım. Ve gelelim eşleşmelere:

Eşleşmelerde muhtemel rakiplerimizi eleyeceğimizi düşünüyorum. Salzburg tam bir yaşlı kurt, Kızılyıldız ise gençler takımı. Muhtemel rakiplerimizi yakından tanıyalım.
Salzburg
Avusturya'nın son yıllardaki yükselen değeri. Takıma son zamanlarda transfer ettiği yaşlı oyuncularla başarıyı hedeflemekte. Bu takımın altın dönemi 92-97 yılları arasındadır. Bu yıllar arasında kazandığı 3 ligin 3'ünü de almıştır ve iki kere 2. olmuştur. Ayrıca 2 de Süper kupa almıştır. Salzburg Avrupa'da ki başarısını da bu yıllar arasında 94'te UEFA'da final oynayarak göstermiştir.Ancak; finalde Inter'e mağlup olmuştur. İşte Salzburg'un oyuncuları:

Takımın Kilit Oyuncuları: Niko Kovac, Vratislav Lokvenc, Johan Vonlanten
Red Star(KızılYıldız)
Sırbistan'ın Partizan'la beraber en tanınan takımı. Ligi eski adıyla(First League) 18, yeni adıyla(I Savezna Liga) 5 kez olmak üzere tam 23 kere kazandı. Bu takımın Avrupa'da başarıyı 79-91 yıllarında aldı. 79'da UEFA'da finale çıkmıştır. 91'de ise Şampiyonla Ligi, Klüpler kupasını kazanmıştır. Süper Kupa'da 2. olmuştur. İşte Red Star'ın oyuncuları:

Takımın Kilit Oyuncuları: Aleksandar Trisovic, Blagor Georgiev, Milan Purovic.