Sayfa 331 / 439 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
9,901 ile 9,930 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gstvnet sitesi Carsamba gününe kadar forvet bitecek dedi bence saviola gelecek zatem lincoln gölgede bırakacak denilmişdi bunuda saviola yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

deivid aslinda iyi topcu ama adama istanbul yaramadi galiba

Bu takımda geçen sene Deivid'e verilen şansın yarısı bile verilse kanıtlar kendisini Kazım.

Saviola gelirse Lincoln gölgesinde kaybolur onun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Daha önce 27 Haziran ve 7 Temmuz'a kadar transfer bitecek deniliyordu..

İnanmıyorum artık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    havasından mıdır suyundan mıdır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Bu takımda geçen sene Deivid'e verilen şansın yarısı bile verilse kanıtlar kendisini Kazım.
    umarım zico öyle bi hata yapmaz da oynatır kazımı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kolot Cruz ile ilgilenmediklerini söyledi herhalde yapilan teklife cevap alamayinca böyle bir yönteme basvurdu...
    Sizde cok abarttınız ama..

AZ maçını sunan İlker Yasin geldi aklıma...Deivid e yaramadı İstanbul bencede...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İşte bu yüzden gelişmiyor.Ya neden güven olmasın.Sen o adama güvenip destek vermezsen olmaz tabi...

El oğlu 17 yaşında CL'de oynuyo,Dünya Kupa'sında oynuyo.Bizim evlatlarımıza neden güven olmasın.Ne eksikleri var...

Tek eksikleri onlara güvenen birisinin olmaması.Tek eksikleri onlar kötü oynadığında arkalarında duracak birilerinin olmaması.Tek eksikleri kötü performans gösterdikleri zaman ıslıklanıp protetso edilmeleri.Ben Burak Yılmaz'a sonuna kadar güveniyorum.CL'de de Süper Lig'de de...
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bana göre Gökhan Güleç'te Burak Yılmaz'da yetenekli isimler.Onlara güvenildikçe kendilerini geliştireceklerdir.
    İnşallah siz haklı çıkarsınız.Ben yanılırım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    AZ maçını sunan İlker Yasin geldi aklıma...Deivid e yaramadı İstanbul bencede...
    ah deivid bari bunu at

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben İlhan Parlakın Colinden daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.İlerde de bu değişmez bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben İlhan Parlakın Colinden daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.İlerde de bu değişmez bana göre
    yok ya ilhan parlak gereksiz bir transfer onun da yeri belli yedek kulübesi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ah deivid bari bunu at
    öyle mi dedi bilmiyodum vallahi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    Son ıstıhbaratlara gore....
    Nılmar yattı cunku :
    Nilmar Bundesliga'ya...
    Carlos Albeto'nun transferini bitiren Werder Bremen'in Klasnic'in bitmeyen sakatlıklarından dolayı Nilmar'a yoneldı. Brezilya'nın Corintihans takımı ile pazarlıklarını sürdüren Werder Bremen, Teknık dırektorunde Israrı uzerıne bu transferi bitirmek için kesenin ağzını açtı.
    Nilmar Yatar...
    Santa Cruz :
    Manchester City le gorusuyor bjkye gıtmesı muhtemel bıle değıl ytonetım yalanladı cunku adam bjye gelmek ıstemıyor ..Turkıyeye gelırsem tek Galatasaray da oynarım demıs...Ama Yonetımımız Savıola ve Cruz arasında henuız tam bır karar vermedıgınden ıkısını bırden yutumeye calısıyor bıtanesıne odaklansalar bıtecek bu ksılerden bıtansei..
    Nuno Gomes kessınlıkle gelmıyor..
    Elmander: bende hala umut var cruz ve saviola olmazsa alternatıf olarak o var lıstede...
    15 temmuza kadr transferı bıtırmeyı planladıgı cok ıddıalı bır yerden daha dogrulandı ..bır kac gun once bu haberı gstv vermıstı ...Yaptıgım telefon gorusmesınde 15 temmuza kadr bıterse bıter dedı ...
    Santa Cruz Türkiyeye gelirsem Beşiktaşda oynamam tek Galatasarayda oynarım demiş demek şaka mı bu?Kaynak göstersene...
    Bu arada adaylar arasında bana göre en güçlüleri Saviola.Elmanderin bonservisi el yakıyor.Nono Gomez Adnan Polatın dediği gibi Lincolnu geride bırakacak bir yıldız değil.Bana göre alınmamalı.Nilmar da olsa süper olurdu ama Bremene gidiyormuş.

Kardeshm eagle tek GS de oynarım turkıyede demıs cuunku gs ye sozu var turkıyeye gelmek ıcın ama adamı bekletıyoruz suanda bundan dolayı anladın mı ?Bu yuzden adam restı cekıp man sıtyle konusmaya baslamıs eger kesın bır karar verılırse wgelmeye hazır cruz...
    İnanmak zaten tek mesele en azından sunu dusun gecen sene bu transferler konusulsa gulup gecerdık ama bu sene yonetım akıllandı daha ıyı ısler yapmaya basladı borclarımızdan bı nebze olsun kurtulduk yenı projelere baslandı 10 numara hasretı bıttı ..7 temmuz kapm baslangıcıydı bundan dolayı gelınır delınıyordu hatta bızzat ben soledım ...Adnansezgın ve yakınları boyle soyluor kardesım bız naapalım bız duyumlarımızı paylasıoruz..
    Saviola veya Santa Cruz ıskınden bırı patlıcak yakında..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar bekleyp görelim bu görünüşe göre santa cruz yada saviola olarak görünüyo ikiside bomba transfer olur ama tabikide gönlümüz saviolada
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar acaba gs tv nin internet stesi varmı ? bilen varsa beni bilgilendirebilrmi ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    yok ya ilhan parlak gereksiz bir transfer onun da yeri belli yedek kulübesi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

öyle mi dedi bilmiyodum vallahi

İlhan Parlak, Ümit Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı oldu!
    Küçümsemen çok saçma olmuş, çok fazla yetenekli.
    Ayrıca Real Madrid zemin hazırlamak için öngörüşme yaptı, herkes biliyor bunu.Zamanında alındı, çok fazla ilgilenen vardı.Karakterini ve yapısını araştırırlarken ta daaa, süpriz transfer

Kazım da İlhan da gayet yetenekli oyuncular, sorgulamanın bir anlamı yok.Çok iyi transferler..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence Deivid'e pek fazla şans verilmedi yani onu savunmuyorum bence de gitsin ama adam ard arda pek 11'de oynayamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bence Deivid'e pek fazla şans verilmedi yani onu savunmuyorum bence de gitsin ama adam ard arda pek 11'de oynayamadı.
    iyi değildiki 11 de oynasın zaten tek forvet oynuyoruz kezmanı kesicek halimizde olmadığına göre...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlhan Parlak, Ümit Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı oldu!
    Küçümsemen çok saçma olmuş, çok fazla yetenekli.
    Ayrıca Real Madrid zemin hazırlamak için öngörüşme yaptı, herkes biliyor bunu.Zamanında alındı, çok fazla ilgilenen vardı.Karakterini ve yapısını araştırırlarken ta daaa, süpriz transfer

Kazım da İlhan da gayet yetenekli oyuncular, sorgulamanın bir anlamı yok.Çok iyi transferler..
    kezman,deivid,semih,colin kazımla toplam 4 forvet oyuncumuz oldu ve tek forvet üzerine kurulu bir dizilişimiz var ''gereksiz''deki kastım buydu ama madem yetenekli diyosun hayırlısı olsun

Santa Cruz'un talibi çok

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Paraguaylı golcü futbolcu Roque Santa Cruz için Premier Lig ekipleri Blackburn Rovers ve Manchester City'nin de devrede olduğu bildirildi.Paraguay Milli Takımı'yla 'Copa America'da mücadele eden ve oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Roque Santa Cruz için İngiliz ekipleri de devreye girdi. Bir süredir Beşiktaş ve Galatasaray'la ismi anılan Santa Cruz için, eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers ve Sven-Goran Eriksson'ı başa getirerek dikkat çeken Manchester City'nin girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.
    İngiliz basınında çıkan haberlerde, Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Santa Cruz için her iki İngiliz ekibinin de yaklaşık 5 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtiliyor.

Paraguay Milli Takımı'nın, Meksika'ya 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak 'Copa America'ya çeyrek finalde veda etmesinin ardından Santa Cruz'un transfer tekliflerini değerlendirmeye başlayacağı vurgulanıyor.

09.07.2007
    5 mılyon sterlın az para deıl bence buda yatar Saviolayı bekleyelım bence ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Saviola gelecek basında cıkan tek isim saviola

Saviola gelirse süper olur ama... Umarım alınır Saviola...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

adamın bize sözü varmış gelirse bize gelirmiş
    vay anam vayy

Canaydın'ın da bidünya sözü var, ne olacak şimdi ?

____
    mizah dolu dakikalar için adres: transfer topikleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 0w3r View Post
    EWt aynen oyle olcak erdem kardesım savıola gelsede fena olmaz bı formada onun ıcın alırız sorunu olan pm atsın ayrıca cozelım..!!!
    evt ömer kardes forma sorn deil yeterki gelsn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nart_susruko View Post

ayrı bi site yok, resmi sitede bir bölüm var sadece ama onda da doğru dürüst bişey yok..
    bilgilendirdigin içn saol kardes

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Deivid 13 maça ilk 11'de çıkmış, bence limitini tamamen doldurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Boşuna hayal kurmayın.Saviola gelmez.Hem Adnan Sezgin 6 futbolcunun imza törenide "Lincoln ayarına yakın bir futbolcu alacağız dedi"

Lincoln'den daha iyi bir oyuncu alacağız demedi

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Cengiz abi abartma fazla..

Colin kimdir, neyin nesidir?

Fenerbahçe için hazırım
    Zico, yeni sezonda çift forvetli sisteme geçmeyi planlarken, 27 yaşındaki 2.02'lik Sırp golcü Zigiç, "Fenerbahçe'de seve seve oynarım" dedi. Kezman da "Zigiç'le süper ikili oluruz" iddiasında bulundu.

Futbol Federasyonu'nun 7 yabancı kararının ardından Deivid'i gönderme, Souza'yı da kiraya verme kararı alan Fenerbahçe; Ronaldo, Adriano gibi süper forvetlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertlilere, daha önce Kezman'ın alınmasını istediği Zigiç'ten de mesaj geldi. 2.02 cm. boyundaki Sırp forvet, "Fenerbahçe'de seve seve oynarım" dedi. Sarı-lacivertlilerin, Ronaldo veya Adriano'dan birini kadrosuna katamaması durumunda Zigiç'i imza için İstanbul'a çağıracağı öğrenildi.

Doktor lakaplı Zigiç, uzun boyu ile hava toplarındaki hakimiyeti, çabukluğu, kıvrak zekâsı ve gol vuruşlarındaki becerisi ile tanınıyor. Sırbistan'da 3 kez 'yılın futbolcusu' seçilen Zigiç'in Racing Santander takımında aradığı ortamı bulamadığı için Fenerbahçe'ye gelmek istediği belirtildi. Kezman ise "Zigiç'in alınması halinde yüzde 100 verimle oynarım. Onunla rakip kalelere gol yağdırırız" dedi. Zigiç'i şimdilik bekleten Fenerbahçe yönetimi, Adriano ve Ronaldo için temaslarını sürdürüyor.

FotoMaç

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fotomaç yalan, Kezman ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007