Gstvnet sitesi Carsamba gününe kadar forvet bitecek dedi bence saviola gelecek zatem lincoln gölgede bırakacak denilmişdi bunuda saviola yapar
Gstvnet sitesi Carsamba gününe kadar forvet bitecek dedi bence saviola gelecek zatem lincoln gölgede bırakacak denilmişdi bunuda saviola yapar
deivid aslinda iyi topcu ama adama istanbul yaramadi galiba![]()
Bu takımda geçen sene Deivid'e verilen şansın yarısı bile verilse kanıtlar kendisini Kazım.
Saviola gelirse Lincoln gölgesinde kaybolur onun![]()
Daha önce 27 Haziran ve 7 Temmuz'a kadar transfer bitecek deniliyordu..
İnanmıyorum artık..
Ben İlhan Parlakın Colinden daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.İlerde de bu değişmez bana göre![]()
Santa Cruz Türkiyeye gelirsem Beşiktaşda oynamam tek Galatasarayda oynarım demiş demek şaka mı bu?Kaynak göstersene...
Bu arada adaylar arasında bana göre en güçlüleri Saviola.Elmanderin bonservisi el yakıyor.Nono Gomez Adnan Polatın dediği gibi Lincolnu geride bırakacak bir yıldız değil.Bana göre alınmamalı.Nilmar da olsa süper olurdu ama Bremene gidiyormuş.
Kardeshm eagle tek GS de oynarım turkıyede demıs cuunku gs ye sozu var turkıyeye gelmek ıcın ama adamı bekletıyoruz suanda bundan dolayı anladın mı ?Bu yuzden adam restı cekıp man sıtyle konusmaya baslamıs eger kesın bır karar verılırse wgelmeye hazır cruz...
İnanmak zaten tek mesele en azından sunu dusun gecen sene bu transferler konusulsa gulup gecerdık ama bu sene yonetım akıllandı daha ıyı ısler yapmaya basladı borclarımızdan bı nebze olsun kurtulduk yenı projelere baslandı 10 numara hasretı bıttı ..7 temmuz kapm baslangıcıydı bundan dolayı gelınır delınıyordu hatta bızzat ben soledım ...Adnansezgın ve yakınları boyle soyluor kardesım bız naapalım bız duyumlarımızı paylasıoruz..
Saviola veya Santa Cruz ıskınden bırı patlıcak yakında..
arkadaslar bekleyp görelim bu görünüşe göre santa cruz yada saviola olarak görünüyo ikiside bomba transfer olur ama tabikide gönlümüz saviolada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar acaba gs tv nin internet stesi varmı ? bilen varsa beni bilgilendirebilrmi ?
İlhan Parlak, Ümit Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı oldu!
Küçümsemen çok saçma olmuş, çok fazla yetenekli.
Ayrıca Real Madrid zemin hazırlamak için öngörüşme yaptı, herkes biliyor bunu.Zamanında alındı, çok fazla ilgilenen vardı.Karakterini ve yapısını araştırırlarken ta daaa, süpriz transfer
Kazım da İlhan da gayet yetenekli oyuncular, sorgulamanın bir anlamı yok.Çok iyi transferler..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence Deivid'e pek fazla şans verilmedi yani onu savunmuyorum bence de gitsin ama adam ard arda pek 11'de oynayamadı.
iyi değildiki 11 de oynasınzaten tek forvet oynuyoruz kezmanı kesicek halimizde olmadığına göre...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kezman,deivid,semih,colin kazımla toplam 4 forvet oyuncumuz oldu ve tek forvet üzerine kurulu bir dizilişimiz var ''gereksiz''deki kastım buydu ama madem yetenekli diyosun hayırlısı olsun![]()
Santa Cruz'un talibi çok
Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Paraguaylı golcü futbolcu Roque Santa Cruz için Premier Lig ekipleri Blackburn Rovers ve Manchester City'nin de devrede olduğu bildirildi.Paraguay Milli Takımı'yla 'Copa America'da mücadele eden ve oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Roque Santa Cruz için İngiliz ekipleri de devreye girdi. Bir süredir Beşiktaş ve Galatasaray'la ismi anılan Santa Cruz için, eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers ve Sven-Goran Eriksson'ı başa getirerek dikkat çeken Manchester City'nin girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.
İngiliz basınında çıkan haberlerde, Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Santa Cruz için her iki İngiliz ekibinin de yaklaşık 5 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtiliyor.
Paraguay Milli Takımı'nın, Meksika'ya 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak 'Copa America'ya çeyrek finalde veda etmesinin ardından Santa Cruz'un transfer tekliflerini değerlendirmeye başlayacağı vurgulanıyor.
09.07.2007
5 mılyon sterlın az para deıl bence buda yatar Saviolayı bekleyelım bence ...
Saviola gelecek basında cıkan tek isim saviola
Saviola gelirse süper olur ama... Umarım alınır Saviola...
adamın bize sözü varmış gelirse bize gelirmiş
vay anam vayy
Canaydın'ın da bidünya sözü var, ne olacak şimdi ?
____
mizah dolu dakikalar için adres: transfer topikleri![]()
Boşuna hayal kurmayın.Saviola gelmez.Hem Adnan Sezgin 6 futbolcunun imza törenide "Lincoln ayarına yakın bir futbolcu alacağız dedi"
Lincoln'den daha iyi bir oyuncu alacağız demedi
Cengiz abi abartma fazla..
Colin kimdir, neyin nesidir?
Fenerbahçe için hazırım
Zico, yeni sezonda çift forvetli sisteme geçmeyi planlarken, 27 yaşındaki 2.02'lik Sırp golcü Zigiç, "Fenerbahçe'de seve seve oynarım" dedi. Kezman da "Zigiç'le süper ikili oluruz" iddiasında bulundu.
Futbol Federasyonu'nun 7 yabancı kararının ardından Deivid'i gönderme, Souza'yı da kiraya verme kararı alan Fenerbahçe; Ronaldo, Adriano gibi süper forvetlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertlilere, daha önce Kezman'ın alınmasını istediği Zigiç'ten de mesaj geldi. 2.02 cm. boyundaki Sırp forvet, "Fenerbahçe'de seve seve oynarım" dedi. Sarı-lacivertlilerin, Ronaldo veya Adriano'dan birini kadrosuna katamaması durumunda Zigiç'i imza için İstanbul'a çağıracağı öğrenildi.
Doktor lakaplı Zigiç, uzun boyu ile hava toplarındaki hakimiyeti, çabukluğu, kıvrak zekâsı ve gol vuruşlarındaki becerisi ile tanınıyor. Sırbistan'da 3 kez 'yılın futbolcusu' seçilen Zigiç'in Racing Santander takımında aradığı ortamı bulamadığı için Fenerbahçe'ye gelmek istediği belirtildi. Kezman ise "Zigiç'in alınması halinde yüzde 100 verimle oynarım. Onunla rakip kalelere gol yağdırırız" dedi. Zigiç'i şimdilik bekleten Fenerbahçe yönetimi, Adriano ve Ronaldo için temaslarını sürdürüyor.
FotoMaç
Fotomaç yalan, Kezman ....
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda