Evet arkadaşlar bir süre yazamadık çünkü bayağı bi ilerledik oyunda.24.haftaya kadar geldik.Ligde şampiyonluk yarışı çok çekişmeli olduğu için özellikle son 10 maçı ayrıntılarıyla yazacağız.Son oynadığımız maçtan itibaren 24.haftaya kadar aldığım toplu sonuçlar şöyle:

Ligde dolu dizgin yolumuza devam ederken Şampiyonlar Ligi'nde işler hiçte iyi gitmedi.İkinci yarı oynadığımız tüm maçları kaybettik.Gerçekten bu büyük bir çöküştü takım için.İşte ŞL'de son puan tablosu:

Bu utanç tablosundan sonra tüm konsantrasyonumuzu lige çevirdik.Bu sonuçların moral bozukluğunun ardından ligdede yavaş yavaş tökezlemeye başladık.Birkaç maç bu devam etti ama çabuk toparlandık.Ard arda galibiyetler aldık.Takım artık iyi yoldaydı ve bir ara kaybettiğimiz umudumuzu tekrar geri kazanmıştık.Bir maç eksiğimle Ajax'ın 1 puan gerisindeydim ve Den Haag maçına çıktım.Maçta iyi bir oyun sergilememe rağmen Den Haag'a puan kaybettik ve Ajax artık maç fazlası olmadan liderlik koltuğuna oturdu.
Den Haag maçından sonra oynadığımız Roda maçındanda beraberlikle ayrılmıştık.Ama takım iyi oynuyordu.
23.haftada oynadığımız Twente maçıyle tekrar çıkışa geçtik ve Ajax'ında puan kaybından sonra haftalar sonra liderlik koltuğuna oturduk..

İkinci Transfer Dönemi
İkinci transfer döneminde takımdan gidenler oldu.Kluivert ve Kromkamp takımdan ayrılan isimlerdi.Ayrıca Tardelli'nin de sözleşmesi feshedilmişti.Forvet arayışlarına başladık ve Meksika milli takımındada forma giyen 27 yaşındaki Bofo 'Adolfo' Bautista ile sözleşme imzaladık.Defans için arayışlarımız ise sürüyor.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum..