Sayfa 333 / 439 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
9,961 ile 9,990 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    yav deniz sizde şu mehmet eren yokmu süper bir futbolcu yav bizi lig a'ya taşıyan adamdır belki bu sene milli takıma felan çağırılabilir. Çok hızlı oyuncu yav acayipte hırslı çok iyi bir transfer oldu Kayserispor için
    Evet biliyorum biz zaten ona Rüzgarın Oğlu diyoruz sizde oynuyordu önceden demi(:

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Evet biliyorum biz zaten ona Rüzgarın Oğlu diyoruz sizde oynuyordu önceden demi(:
    bizde kiralıktı gerçektende çok hızlı dribblingi çok iyi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kadro iyi geçen seneye göre, ama birbirlerine alışmaları falan zaman alacak.. Ayrıca 5 maçlık ceza da çok kötü etkiler takımı.. Çok yüksek beklenti içine girmemek lazım, en azından bu sene için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuranyi haberi dogru olabilir.Lincoln ve Kuranyi cok iyi arkadasti Schalke.Lincoln onermis olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    bizde kiralıktı gerçektende çok hızlı dribblingi çok iyi
    Evet Galatasaray alt yapısından yetişmişti galiba(:

Kuranyi için bir sponsor bulunmuş. Ama Rehberg daha önceden o bizim herşeyimiz fiyatı bile yok demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Evet Galatasaray alt yapısından yetişmişti galiba(:
    evet Galatasaray nası bırakmış hayret yav
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım'ın kafasında Deivid'i göndermek varsa onu ne Zico ne de başkası engelleyebilir,önemli olan onun ve diğer yöneticilerin kararı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kuranyi'nin Lincoln ve Hamit gittikten sonra çok güç kaybettik, ikincilikten sıkıldım gibi bir açıklamasını kaynak olarak almışlardır.. Ayrılmak istiyor falan.. Sallamasyon hız kesmeden devam ediyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kezman'ın söyledikleri ona olan sevgimi kat-kat artırdı . Koçum Batman

F.Bahçe'yi yeneceğiz

Beşiktaşlı Rüştü Reçber, Fenerbahçe ile oynayacakları maçı beklediğini söyleyerek, "Fenerbahçe'yi yeneceğiz ve ben de süper oynayacağım" dedi.

Kupa bizim

"F.Bahçe'nin beni arayıp arayamayacağını bilemem ama Süper Kupa'da onları yeneceğimize eminim".

Çok önemli 2 maç!

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Avusturya kampında soruları yanıtladı. Önceliklerinin takım içindeki arkadaşlığı geliştirmek olduğunu belirten Rüştü şunları söyledi: "Takım içinde müthiş bir kaynaşma var. İlk olarak Şampiyonlar Ligi ön eleme birinci maçında iyi bir skor almak istiyoruz. Ardından F.Bahçe ile Süper Kupa için karşılaşacağız. İki maç da çok önemli..."

Veliahtım belirsiz

Rüştü şöyle devam etti: "F.Bahçe'nin beni arayıp aramayacağını zaman gösterecek. Ama inanıyorum ki Süper Kupa'da onları yeneceğiz. Hocam görev verirse ben de çok iyi bir maç çıkaracağım. Tüm konsantremizle camiamızın bizden beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. Veliahtım şu ya da bu diyemem. Ama Hakan, Tolga, Orkun, Volkan, Serdar ve Serkan iyi performans gösteriyor. Gelecekte kimin nerede olduğunu göreceğiz."

Yeni transferimiz Rüştü Reçber in açıklamaları....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bana göre Kuranyi gelebilir.Gelirse de iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

1 forvet almadığımız sürece pek umutlu değilim ama inşallah kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

hiç belli olmaz en olmadık bir ismide getirip koyarlar önümüze
    I'm back...

Kezman iyi oyuncu...Bu sene daha da iyi oynayacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İi oynaması için yanına bi pivot santrafor şart ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği OFTAŞ, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Recep Biler ile anlaştı.
    Geçen sezon Karşayaka´da kiralık oynayan genç file bekçisi ile bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirilirken, Recep´in bugün Ankara´ya gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yattara ve Jabi idmanda
    UEFA İntertoto Kupası 2. Tur rövanş maçında deplasmanda Arnavutluk'un FK Vllaznia takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklara başladı. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kondisyon ağırlıklı yapılan çalışmaya ülkelerinden geç dönen Yattara ve Jabi de katıldı.

Geçen hafta sonu Trabzon'a dönen Kiki Musampa'nın ise teknik direktör Doğan'ın isteğiyle antrenmanlarda yer almayacağı bildirildi. Musampa'nın, Tomas Jun ile çalışacağı bildirildi.

Vllaznia ile ilk maçta ayağına darbe alan Ceyhun ve Ömer Rıza antrenmana katılmadı. Bu 2 futbolcunun tedavilerine başlandığı ve durumlarının ciddi olmadığı belirtildi. Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla FK Vllaznia maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Gençlerbirliği OFTAŞ, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Recep Biler ile anlaştı.
    Geçen sezon Karşayaka´da kiralık oynayan genç file bekçisi ile bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirilirken, Recep´in bugün Ankara´ya gelerek sözleşme imzalayacağı açıklandı
    Hayırlı olsun. İnş. Recep için yararlı olur ve bu sene kendini birkez daha gösterebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

İki takım da henüz tam olarak kadrolarını kurmadı. Daha şimdiden konuşmak anlamsız.

21. Default

Bursaspor Arason'un peşinde

Bursaspor'un, İzlanda Milli Takımı'nın kalecisi Arni Gautur Arason ile ilgilendiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın talepleri doğrultusunda defans, orta saha, forvet ve kaleci transferi için çalışmalar yapan yeşil-beyazlı takımın yönetimi, 1.87 boyunda, 85 kilo ağırlığındaki İzlandalı Arason'u takibe aldı. Bursaspor Transfer Komitesi'nin Norveç'te Valerenga takımında oynayan 32 yaşındaki Arason'un transferi için menajerlerle görüşmeye başladığı kaydedildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Jun aslında kaliteli bir oyuncu. Sparta Prag'da ii performans göstermişti ama Türkiye'ye alışamadı. Acaba neden hiçbir kulüp istemiyor onu ?

Ayhan Optur açıkladı

Geçen sezon Fenerbahçe’den transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Mert Nobre, yeni sezon öncesinde büyük bir şanssızlıkla karşı karşıya... Brezilya’da meniskus ameliyatı geçiren Sambacı’nın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Doktoru Ayhan Optur, golcü oyuncunun en erken 20 Temmuz’da düz koşulara başlayacağını ifade edip, Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetişmesinin zor olduğunu dile getirdi.

Ertuğrul Sağlam’dan ret

Sakatlığının bilinmesine karşın kampa getirilen ve salonda çalışmalarını sürdüren Nobre’nin teknik heyetle görüştüğü ve İstanbul’da kalmak istediği belirtildi. Ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu isteği geri çevirdiği bildirildi. Nobre’den gelen kötü haber sonrasında, Siyah-Beyazlılar’ın bir golcü oyuncu transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sambacı’nın en erken ligin ikinci haftasında sahalara döneceği öğrenildi.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

B planı Zalayeta

Santrfor arayışlarında Santa Cruz’a yönelen Beşiktaş, Paraguaylı yıldızın anternatifini İtalya’da buldu. Yeni sezonda Juventus’tan ayrılma kararı alan Zalayeta için Siyah-Beyazlılar’ın harekete geçtiği bildirildi. Golcü konusunda ilk aday olarak Bayern Münih’li Santa Cruz’u seçen Kara Kartallar, Zalayeta için de temasları sıklaştırdı. Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, yeni forvetin şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasına yetiştirileceğinin sözünü verdi. Kolot, “Çalışmalarımız sürüyor. Her an, her şey olabilir” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da iki imza...
    Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Fenerbahçe'nin kalecilerinden Recep Biler ile 2, Akçaabat Sebatspor'dan forvet İbrahim Şahin ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.
    Emek'teki kulüp binasında yapılan imza törenine Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci ve teknik asbaşkan Suphi Acar Yalçınkaya ile futbolcular katıldı.
    Törende konuşan başkan Turgay Kalemci, hedefi her zaman zirve olan bir takım olduklarını belirterek, ''İşte bu hedeflere, vizyona ve kulüp kriterlerimize uygun 2 futbolcuyu daha renklerimize bağladık. Bu 2 arkadaşımızı da çok titizlikle seçtik. Bundan sonra transfer edeceğimiz futbolcularda da zirve ekibi vizyonuna uygun kriterleri arayacağız'' dedi.
    Fenerbahçe'den transfer edilen 26 yaşındaki kaleci Recep de 2 yıldır Karşıyaka'da kiralık olarak forma giydiğini ifade ederek, ''2 yıl aradan sonra tekrar birinci lige dönmekten mutluyum. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a başarılı olmak için geldim. Buradaki en büyük hedefim milli takım formasını giymek. Hedefime ulaşmak için de çok çalışacağım. Çok genç bir ekibiz ve takımın en yaşlı futbolcusu benim. Bu durum bana ayrı bir sorumluluk getiriyor'' diye konuştu.
    Akçaabat Sebatspor'dan alınan 23 yaşındaki forvet oyuncusu İbrahim Şahin ise Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile başarıyı yakalayıp, hedeflerine ulaşacağına inandığını söyledi.
    I'm back...

Kalli çok ihtiraslı

Linderoth: Feldkamp öyle şevkli ki bizi de ateşliyor. Lincoln de tam bir 10 numara. Bize çok şey katacak.

G.Saray'ın yeni ön liberosu Tobias Linderoth, Feldkamp ve Lincoln'e övgü yağdırdı. İsviçre'de basın toplantısı yapan İsveçli yıldız, "Kalli çok şevkli ve ihtiraslı bir teknik adam. Bunu bize çok iyi yansıtıyor. Ayrıca oyuncuların kıymetini biliyor. İdmanlar çok faydalı" diye konuştu.

İYİ Kİ GELMİŞİM

Yeni transfer Lincoln'ün de çok
    iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Linderoth, "Onunla daha önce dostluk maçında karşılıklı oynamıştık. İdmanlarda daha yakından tanıma fırsatı buldum. Tam bir 10 numara. Topu çok iyi kullanıyor, oyunu inanılmaz yönlendiriyor. Bize büyük güç katacak" dedi. Tecrübeli oyuncu, G.Saray'a uyum sağlamakta hiç zorlanmadığını dile getirerek, "Geldiğim için çok mutluyum. Herkes benimle yakından ilgilendi. Takımın arasına katılmak kolay oldu" yorumunu yaptı.

BÜYÜK TAKIM

G.Saray'ın Avrupa'da tanınmış bir kulüp olduğunu da vurgulayan Linderoth şunları söyledi: "Ancak içeri girdiğimde ne kadar büyük bir kulüp olduğunu daha iyi anladım. İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir. Burada geçirdiğim her günün keyfini çıkarmaya çalışıyorum."

* Bence Linderoth çok iyi transfer... Çok faydası olucak takıma diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman teklifleri düşünmüyor bile

Fenerbahçe'de geçen sezon pek verimli olamasa bile, Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde attığı gollerle hem şampiyonlukta büyük pay sahibi olan hem de böylece taraftarın gözüne giren Mateja Kezman'dan Sarı-Lacivertliler'i gururladıracak sözler. Sezon bitimiyle birlikte İtalya'nın İnter ve Juventus, İspanya'nın Zaragoza ile Rusya'nın Spartak Moskova takımlarından transfer teklifleri aldığını açıklayan Sırp oyuncu, “Ancak Fenerbahçe'den ayrılmayı bir an bile düşünmedim” diye konuştu.

‘Yapacak işim var'

Bu nedenle tekliflerin hepsini geri çevirdiğini ifade eden Mateja Kezman şunları kaydetti: “Onlara şunu söyledim; ‘Fenerbahçe'de ve İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük takımında ve harika bir taraftar önünde oynuyorum. Fenerbahçe'nin büyük hedefleri var. Ben de bu hedeflere ulaşmak isteyen kadroda olmak istiyorum. Ayrıca Fenerbahçe ile sözleşmem sürüyor.' Bir kez daha yineliyorum; Burada çok mutluyum ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok.”

Kaynak : Fanatik
    helal olsun kezman inşallah bu sezon daha iyi oynayacaksın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    İi oynaması için yanına bi pivot santrafor şart ama.
    evet şart
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kadro fazlasıydı iyi olmuş ilk 11 de oynar orda yolu açık olsun..

Stopere Bekir İrtegün veya Yasin Çakmak alınırsa stoper sorunu çekmeyiz bir yıl, sağ beke de uygun bir isim bulunabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Daha yabancı transferi yaplıcağını sanmıyorum.Bazı gazetelerde Fatih Tekke haberini okudum bugün.Tekke gelirse güzel olur ama gerek yok bence Rusya'daki lejyonerimize.

Stoper olarak Bekir İrtegün,Yasin Çakmak gibi isimlerden birisini kadroya katabilirsek çok güzel olur diye düşünüyorum.

Zico sağ bekte istemiş.Kerim Zengin sağ bek için iyi alternatif.Ama uzun maratonda Kerim-Önder ikilsi zorlanır,burayada bir transfer lazım Zico'nun dediği gibi.
    hocam fatih tekke o kadar da iyi değil abartıyor gazetelerde stopere bence gerek yok alt yapıdan çıkarılabilir ama illa gerekiyorsa nasıl olsa yedek olacağı için o kadar da büyük bir isim alınmaz kerim-önder götürür sağ beki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Stopere Bekir İrtegün veya Yasin Çakmak alınırsa stoper sorunu çekmeyiz bir yıl, sağ beke de uygun bir isim bulunabilir.
    dediğin isimler olabilir ama biraz altyapıya güvenmek gerekiyor bence ama tabii karar ziconun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bende Fırat'a katılıyorum.Linderoth en iyi transferimiz bu sene için..(:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cafercan imzayi demin attı

Mesaj Yetkileri