22 Haziran 2008
Nottingham Havaalani

Nigel: Robin abi baskan yolda geliyomus.
Robin: Ne adam su kevin ya. Adami zar zor ikna ettik. Rosenborg da harikaklar yaratti jorgen baskanin asker arkadasini devreye soktuk. Bizim Kevin hala nazlaniyo ya..Neymis o baskanmis ta menejer e daha cok saygi gosteriyolarmis.
Nigel: Sorma abi kiskancliktan catlicak. Hele en son FA toplantisindan sonra.
Robin: Dogru valla. Fa Ozgur hakli galiba MHK da degistiklik yapalim karari alinca bi de karari baskana degil direk Ozgur e faks cekince delirdi adam.
Nigel: Ama delikanli adammis Ozgur de. Benim derdim hakemlerle degil ingiliz futbolundaki sike mafyasiyla gelince Ingiltere de devrim yapacam dedi.
Robin: Neyse birakalim yaglamayi. Olum bu zaman makinasi seferleri de rotar yapiyomuydu yaa.
Nigel: Abi grev mi ne varmis. Bi de adam 2006 dan geliyo ya uzun surer dediler.
Robin: Taraftar da doldurdu len. Iyiki disarda bekliyolar. Mesalelerden toz dumana karisacakti yoksa.
Nigel: Yok abi ondan deil. Havalimani muduru tutturdu 5 tane deve kestirmem icerde diye ondan.
Robin: O da hakli... Olum unutmayin ha mangal komurle degil mese odunuyla yakilcak papaz etmeyin beni Ozgurle. Patlicanlari da tuzlu suya yatirdin demi.
Nigel: Ayipsin abi tam abime layik oldu.

O esnada ucakta
Ozgur: Bak kevin (Larsen), steffen (iversen) gelmedi yengeyle tatile gonderdim izmire sen burda benim elim ayagim olacan. Ocak ayina kadar bizimle beraber idmanlara cikcan. Takimi tanirsin ocakta da sozlesmeyi imzalariz baslarsin oynamaya.
Kevin Larsen: Abi hemen baslasam olmaz mi.
Ozgur: Olum biz simdi 2008 e gidiyoz baska oyundayiz yani. Seni ben rosenborgdan deil Lyn den aldim.
Kevin Larsen: Nasil abi kafam karisti ya.
Ozgur: Sen kafani yorma benim dedigimi yap yeter.
Kevin Larsen: Peki abi...

Yarim Saat sonra...

Anons: Geliyor geliyoooor.. tum zamanlarin en buyuk menejeri geliyor.
Nigel: Hadi beyler hadi cosku cosku....
Taraftar: Lay lay lay lay layla lalalay ozgur ozdemiiiiiiiiiiiir.
Nigel: olum bu ne lan uymuyo hic rezil olcaz adama. Uclu yapin sonra da we are best e giriyoz. Hadi lan cosku coskuuuuuuuu.
Taraftar: we are the best...we are the best.. we are the best nottingham forest...

Kevin Baskan: Ozgurum kardesim hosgeldin. Arkadas kim.
Ozgur: Saolun baskanim arkadas kevin larsen solu toparlamaya geldi.
Kevin Baskan: Oooo adas hosgeldin. Deniz Baykal gibi solu toparlican haa.
Ozgur: robin olum bu adam bi daha boyle espri yaparsa donerim norvece bak.
Robin: Birak olum onu..Hadi mangal gidiyoz. Her sey hazir.
Ozgur: Mangali kisa tutacaz hazirlik maci ayarladim. 10 tane takimi toplucaz transfer yapcaz is cok ben bi gidip nigelimi goreyim taraftarla kucaklasayim.

Ozgur nigeli oper (kiss yani klavye ingilizce) taraftarla kucaklasir. Isyan bayragini acmistir artik. Bakalim onu simdi bu sezon neler bekliyor.

1 saat icinde hazirlik maclari. Transferler ve herkesi sok edecek bir gelismeyle beraberiz.