peh orası Türkiye'mi.Adam anlaştım diyosa anlaşmıştır.Teknik direktörün yalan söyleyecek hali yokya.Bu hafta görürsün imzayı![]()
peh orası Türkiye'mi.Adam anlaştım diyosa anlaşmıştır.Teknik direktörün yalan söyleyecek hali yokya.Bu hafta görürsün imzayı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Humberto Suazo eet bu adam iyi oyuncu gündemdemi bilmiyom ama alınsa güzel olur...
suazo veya kuranyi insallah gündemimizdedirler
"Altıncı yabancı olarak stoper alacağız"
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, takımın Avusturya kampında basın mensuplarıyla beraber sohbet havasında geçen bir yemek yerken, önemli açıklamalarda bulundu. Şu an kadrolarında 5 yabancı oyuncu bulunduğunu hatırlatan Kolot, 6. kontenjanı stoperden yana kullanacaklarını söyleyerek; "Bobo ve Nobre sakatlanırsa, yerlerine İbrahim Akın ve Burak var. Santrafor almak istemiyoruz. Defans oyuncusu almayı daha uygun buluyoruz. Geçen sezon kritik maçlarda, Bayer Leverkusen, Steau Bükreş ve Fenerbahçe maçında yediğimiz goller yüzünden şampiyonluğu kaybettik, Hedeflerden saptık. Şu anda iyi bir forvetin maaliyeti 15 - 20 milyon euro. Biz dünya kadar parayı böyle oyunculara harcamak istemiyoruz. bizim gençlerimiz var, onları yetiştirip daha iyi kazançlar elde edeceğiz.
Bu sezon İbrahim Akın'dan çok ümitliyim. Burak da daha iyi olacak. Nobre geçen sene istediği topları alamıyordu. Bu sezon Tigana'nın sistemi tamamen ortadan kalktı ve daha da iyi olacak" şeklinde konuştu ve Tigana'yı da bu vesile ile eleştirdi.
Tello transferinde erken davrandıklarını ve hala Portekiz'den ayrılacağını kimsenin beklemediğini ve Portekiz'de herkesin bu oyuncu için ağladığını dile getiren Kolot, "Beşiktaş'ta neler yapacağını herkes görecek. Navarro'nun da bize çok katkısı olacaktı ancak bu futbolcu son 7 yıldır dizindeki sakatlık ile oynadığı için Türkiye'ye gelseydi bile sağlık kontrolünden geçemeyecekti" dedi.
TRANSFERDE SON GÜN 24 TEMMUZ
Yabancı kontenjanlarını 1 defans oyuncusundan yana kullanacaklarının altını çizen Kolot "Eğer + 1 için şartlarımıza uygun bulursak genç ve yetenekli iyi bir futbolcu alabiliriz. 6+1'i ancak bu sebeple, İleride satabileceğimiz, para kazanabileceğimiz bir oyuncu bulursak kullanırız" dedi. Kolot, transferi 24 Temmuz'a kadar bitirmek istediklerini de vurgulayarak "24 Temmuz'da kadromuzu UEFA'ya bildireceğiz. O yüzden bu tarihe kadar transferi bitirmeliyiz" şeklinde konuştu.
Tuncay'ın Fenerbahçe'den gidişini de değerlendiren Kolot; "Tuncay'ın çok büyük kayıp olarak görüyorum. Fenerbahçe onu çok arayacak. Ben öyle bir oyuncuyu takımımda görmek isterdim" açıklamasını yaptı. Rüştü'yü eleştirenlerin milli kalecinin antrenmanlardaki performansını izlemesi gerektiğini ifade eden Kolot "Herkes çop para ödeyeceksiniz diyor ama Runje de bizden 300 - 400 bin Euro zam istemişti. Çıkan toplam maliyete baktığımızda 3 yıl içinde Runje'ye 6 milyon Euro ödeyecektik. Rüştü'ye ise 4.5 milyon Euro vereceğiz. Yabancı kontenjanımız da boş kalmış oldu" şeklinde konuştu
Schalke Lincoln'den sonra Kuranyi asla göndermez ...
özhan canaydın acıklama yapmış bir yabancı forvet alınacak calısmalarımız sürüyor demiş..hayırlısı
Her haberde Kolot sözleri geciyor kolot cok konusuyor gibime geliyor ama icraat yok bekliyoruz stoperı
Bencede forvete adam alınacaksa bu çok iyi olmalı.Mevcut durumda böyle bir adam alamayız.Stoper için inşallah iyi bir oyuncu alırız.
So what?
Saike
Neyse semsi inadım diye söylimde konu kapansın yarında saviola ile ilgili yine sallama haberler cıkar
Galatasaray Kulubü Başkanı Özhan Canaydın, yabancı bir forvet oyuncusu alacaklarını açıkladı...
Takımın kampını ziyaret etmek için İsviçreye gelen Başkan Canaydın, havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Futbol Federasyonunun almış olduğu 6 1 yabancı oyuncu kararının ardından arayışlara başladıklarını söyledi.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Canaydın, "Bir yabancı golcü alabilmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bu hakkımızı kullanmak istiyoruz" dedi. Başkan Özhan Canaydın, yeni sezon öncesi almış oldukları cezayı konuşmak bile istemediğini söyledi.
Alınacak forvet belirlenmiş..sadece kaynak aranıyomuş..transferin açıklanması an meselesimişşşşş bekliyoruz
Bu adamın yüzünü görmek istemiyorum artık.Bu sene de başarısızlık gelsin hesabı sorulacak.Birazcık umudum vardı ama transferleri görünce ve forvet alınmayacağı söylenince hiç umudum kalmadı.Tüpçü ve yönetiminin istifa etmesini istiyorum
![]()
İşte Beşiktaşlı duruşu bu olsa gerek !! (Bazıları İçin )
Beşiktaş bu yabancı kontejyan konsuna ısrarlı reddetti ... Toplantılar terkedildi Ulusoya baskılar yapıldı ... Açıklamlar geldi Biz türk futbolcu için kontejyanın sabit kalmasından yanayız vs...
Ancak Nobreyi herkes unuttu mu bu adam neden tütk yapıldı?? madem bjk 6 yabancı kasın diyor madem türk futbolu için kadroda 6 yabancı olmak zorunda nobre neden türk yapıldı ? demekki bazı şeyler 6 yabancı futbolcu ile olmadığı için yabancılar Türkleştiriliyor ... Demek ki bazı korkular var beşiktaş yönetiminde
Beşiktaşlı duruşu diyorsun ünlem falan koyuyorsun ne anlama geliyor bu?
Bazıları için dedim art niyet arama hemen o bazıları mesela Bazı bjk yazarları ve Bjk yönetimi ...
Çok gereksiz bir şey söyledin arkadaşım.Lütfen burada transfer haberlerini konuşalım.![]()
So what?
Saike
Gazetelerde boy boy çıkıyor ya bjkli duruşu biz yabancıya karşıyız türk futbolu kazansın filan onların bjk duruşu bu işte ... oysa ben bjk duruşunu Tümer'e medeni bir şekilde haklı tepkisini gösteren... şampiyonluk evinde avucunun içinden gitmesine rağmen 1 olay bile çıkarmayan taraftarlar olarak biliyorum böle olduğunuda düşünüyorum ama bu yönetim yaptıkları ile bu taraftara asla layık değil benim görüşürm bu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neden gereksiz Nobre neden türk yapıldı kontejyanı açmak için değil mi o zaman neden bjk kontejyan artmasına karşı çıkıyor ...
Saviola'yi aldi Real. Hatta anlasma 30 Haziran'da yapilmis ancak aciklama yapmak icin Schuster'in teknik direktor olmasi beklenmis.
http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=348995
Nobre türk yapıldı.Tamam.Ama bizim yönetim tamamen serbestliğe karşıydı bunu göz ardı etme.
So what?
Saike
Beşiktaşlı yöneticiler kontejyan artmasına karşıydılar Affan Keçeci bile istifayı gündeme getirdi Hu ya karşı
Tamam sen haklısın ama burası transfer haberleri konusu.Burada şimdi Beşiktaşlılık duruşunu tartışmamız yanlış olur.
"Kayseri Gökhan ve Mehmet'i vermedi"
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, geçen sezon kazanılan lig ikinciliğinin başarı olduğunu söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirören, Kayserisporlu futbolcular Gökhen ve Mehmet'i almak istediklerini belirterek, "Kayserispor'a iki futbolcu için 5 milyon Euro + 3 oyuncu teklif ettik ama Kayserispor kabul etmedi. Bu iki oyuncuyu Avrupa'dan bir çok kulüp de almak istiyor. Porto, gözümüzün önünde Gökhan'a 5 milyon Euro para verdi onlara da satmadılar" dedi.
Avrupa kulüplerinden genç futbolcularına bir çok transfer teklifi geldiğini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, "Serdar için Fransa'nın Rennes kulübü 6 milyon euro teklif etti ama satmadık. Burak ve Bobo'ya teklifler oldu ama biz geleceğin takımını kuruyoruz. Hiçbir futbolcumuz satılık değildir. Geçen sene kazandığımız ikincilik bana göre başarıdır. Kimse bunlardan bahsetmiyor. Geçen sene 2 kupa almış ve şampiyonluğu son maçlarda kaybetmiş bir takımız. Bu yıl daha iyi olacağız" diye konuştu.
Taraftarları da kulüp ürünlerini alarak takımlarına destek olmaya çağıran Yıldırım Demirören şöyle konuştu: "Taraftarlarımızın kulübün ürünlerini alma konusunda bilinçili olmaları lazım. Her yıl 10 dolarlık alışveriş yapsalar çok daha iyi yerlere geliriz. Biz 100. yılda 100 bin forma sattık. Taraftarın bu bilinçte olması lazım. Şu anda tribünde olan taraftarlarımızın yüzde 70'i eski formalarla maça geliyor. Yüzde 30 ise korsan ürünler kullanıyor. Bu konuda taraftarlarımızın duyarlı olması lazım. Kombine kart satışlarımız bu sene geçtiğimiz sezonun rakamlarına ulaşamadı. Ancak geçen sene 20 bin kombine sattık ve 8 trilyon ciro yaptık. Bu sezon daha da az satmamıza rağmen şimdiden bu rakamı yakaladık. Satışlardan memnunuz. Yönetim, taraftar ve takım birlik olup başarıyı yakalayacağız. Başarının sırrı bu birlik ve beraberlikte."
Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısıyla ilgili kararına da değinen Demirören, "Ben yabancı futbolcu sayısının arttırılmasına hala karşıyım. Bu karar Türk futbolunu bitirir. Bu konuda duruşumuz hala aynı. Genç yeteneklerin önünün açılması için yabancı sayısının arttırılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.
Geçen sezon Fenerbahçe'ye transfer olan eski futbolcuları Tümer ilgili sorulara ise "Tümer, Beşiktaş'ın şampiyonluğunda ve başarılarında emeği olan bir futbolcu. O artık tercihini yapdı ve Fenerbahçe'ye gitti. Üzerine konuşmaya gerek yok. Benim odamda hala Tümer'in içinde bulunduğu şampiyonluk fotoğrafı duruyor. Büyük takımlar arasında futbolcu geçişleri her zaman olmuştur. Zamanında Alpay, Oktay, Feyyaz ve Sergen nasıl Fenerbahçe'ye geçtiyse, Tümer'de transfer olmuştur. Bu futbolcularla da hiçbir problemimiz olmadı" dedi.
Demirören yeni bir stat yapma planlarını olduğunu ifade ederek, "İnönü Stadı yerine yeni bir stat yapma projelerimiz sürüyor. 3 tane proje üzerinde çalışıyoruz. Bazı izinler alındıktan sonra yeni açık tribünümüzün arkasında bulunan İETT garajını da alıp çok kapsamlı bir proje gerçekleştireceğiz. 2010 yılında Türkiye'de düzenlenecek Dünya Basketbol Şampiyonası için stadın yanına bir basketbol salonu da yapmak istiyoruz. Projelerimiz önümüzdeki aylarda daha da netlik kazanacak" şeklinde konuştu.
10.07.2007
Kaynak : DHA
So what?
Saike
Paf Takımda Kutay Şenyıl var Önder Turacı gibi oyun stili var hem bek hem stoper oynuo ve süper oynuo...Karadeniz oyunlarında oynayan Aytaç müthişti ama yinede Yasin Çakmak gelse iyi olur
geçen sezon da iyiydi ama işte partneri olmaması,uyum sorunu gibi
problemler yaşadı bu sezon iyi işler yapacak kezman yeter ki yanına bir pivot
santrfor alınsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benim demek istediğim de bu işte altyapıya önem verelim gençlerimize güvenelim![]()
Real için saçma transfer oldu...bu sene ligi FB - GS götürür yine kadroları müthiş oldu bjk iyi kadro var ama çook şişirdi kadrosunu orta saha çok var
yazik oldu saviolaya..
5-6 tane forvet farken neden real e gider bu adam anlayamıorum.. raul ve ruud un oynayacağını düşünürsek, baptista reyes higuain ve saviola yedek kulübesinde okey döner heralde![]()
Juan Pablo Avendaño Kayserispor'da!...
Doğum Tarihi:5/10/1982
Doğum Yeri:Laguna Larg, Córdoba
Uyruk:Argentina
Boy:187 cm.
Kilo:82 Kg.
Mevkii:Defans
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
senin için koymadım zaten hala gökhan topuz fbye gsye gelecek diyorlar onun içn yazdım sitede tek sen yoksun
Stop!!!... Yavaş gel biraz...
Senin iğrenç yakıştırma yaptığın adam koskoca Beşiktaş JK Başkan'ı.Nasıl böyle bir yakıştırma yapabilirsin.Sen böle söylersen diğer takım taraftarları ne yapar.Tamam adamı sevmeyebilirsin.Yönetimini beğenmeyebilirsin.Ama saygı duymak zorundasın.Bir arkadaşla Beşiktaş'lılık duruşu hakkında tartışıyodun.Bu mu senin Beşiktaş'lı duruşun.Birazcık umudum vardı ne demek.Beşiktaş hiç transfer yapmazsa PAF takımla çıksa yine %100 şampiyon olacak derim.Transfere bakma sen takımını destekle sonuna kadar,arkasında ol başarı gelecektir zaten.Beşiktaş'lı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur...