Sayfa 336 / 439 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
10,051 ile 10,080 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazik oldu saviolaya.bize gelseydi pasalar gibi ilk 11 de oynardi

Olası bir yabancı forvet durumunda 6+1 sistemine göre bir oyuncu kulübede oturacak.Diyelim ki Zigiç,Carew,Adriano gibi isimlerden biri alındı.Lig maçlarında kim yedek kulübesinde oturacak?

Bence forvet transferine gerek yok,hücum hattımız çok iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

zaten herhafta ya cezalı (kezman appiah lugano saolsun ) yada sakatlık oluyor .... bütün yabancılar sağlam olsa edu yedek kalıcak bence

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Stop!!!... Yavaş gel biraz...

Senin iğrenç yakıştırma yaptığın adam koskoca Beşiktaş JK Başkan'ı.Nasıl böyle bir yakıştırma yapabilirsin.Sen böle söylersen diğer takım taraftarları ne yapar.Tamam adamı sevmeyebilirsin.Yönetimini beğenmeyebilirsin.Ama saygı duymak zorundasın.Bir arkadaşla Beşiktaş'lılık duruşu hakkında tartışıyodun.Bu mu senin Beşiktaş'lı duruşun.Birazcık umudum vardı ne demek.Beşiktaş hiç transfer yapmazsa PAF takımla çıksa yine %100 şampiyon olacak derim.Transfere bakma sen takımını destekle sonuna kadar,arkasında ol başarı gelecektir zaten.Beşiktaş'lı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur...
    Ben kaç yıldır bu takımın arkasındayım Beşiktaşlılığıda,Beşiktaşlı duruşunu da çok iyi bilirim ama bazıları insanların duygularıyla oynuyor.Koskoca Beşiktaşın son 12 yılda 1 şampiyonluğu var ne demek bu Beşiktaşı yönetenlerin suçu değil de ne Beşiktaşın forması 2.liğe oynar zaten adam gelmiş 2.lik başarı diyor bu başarı ise ben böyle bir başarı istemiyorum.Biz tepki göstermedikçe Beşiktaşımızı kullanmaya devam ediyorlar her yıl Türkiye Kupasını alıp bizi uyutmaya devam ediyorlar.Bu cefakar taraftar daha ne yapsın bu takım için söyler misin?

acaba lincolnü unutturabilecek savioladan başka kim olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bunun garantisi var mı ki ?Ben kezmanın çok başarılı olacağını sanmıyorum
    garantisi kalitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    garantisi kalitesi
    Her kaliteli oyuncu gittiği takımda iyi oynayacak diye bir şey mi var ?? Chelseada A.madrid'de niye oynayamadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Olası bir yabancı forvet durumunda 6+1 sistemine göre bir oyuncu kulübede oturacak.Diyelim ki Zigiç,Carew,Adriano gibi isimlerden biri alındı.Lig maçlarında kim yedek kulübesinde oturacak?

Bence forvet transferine gerek yok,hücum hattımız çok iyi.
    türkiyeye göre iyi avrupaya göre yeterli değil bence avrupada başarı istiyorsak mutlaka bir forvet transferi yapmalıyız yedekte oturanda biraz performansa,sisteme bağlı olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Her kaliteli oyuncu gittiği takımda iyi oynayacak diye bir şey mi var ?? Chelseada A.madrid'de niye oynayamadı
    tabii ki öyle bir kural yok ama yukarıda saydığın kulüpler zaten kaliteli oyunculardan kurulu herkesin yetenekleri hemen hemen eşit premier lig çok zor bir lig bunu unutmamak gerekir shevchenkoda bu sene milandaki kadar iyi değildi ona bakarsan atleticoda fernando torres,mista gibi isimler var bu sene agüero da katıldı kezmana yol gözüktü kezman hollandada 30 gol barajını çok rahatlıkla geçen bir forvet her iki liginde kalitesi birbirine yakın bilmem anlatabildim mi?

Bakalım.. Bekleyip görecez..

Bence 6+1'de Deivid'i gönderip,Mateusu kiraya vermeli,İhtiyaç olan mevkiyede gelecek vaadeden yetenekli bir genç yabancı kadroya katmalı.Biraz iyi takip edersek böyle genç yetenekleri çok iyi isimler bulabiliriz.(Kanada'daki U20 Dünya Şampiyonası).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence 6+1'de Deivid'i gönderip,Mateusu kiraya vermeli,İhtiyaç olan mevkiyede gelecek vaadeden yetenekli bir genç yabancı kadroya katmalı.Biraz iyi takip edersek böyle genç yetenekleri çok iyi isimler bulabiliriz.(Kanada'daki U20 Dünya Şampiyonası).
    bizim scoutlar takipte mi acaba?

ivan Misafir

benim demek istediğim de bu işte altyapıya önem verelim gençlerimize güvenelim [/B]

Zico genç oyuncuları kesin oynatıcakmş bu sene kampa çok sayıda genç götürdü...Kutay ve Aytaç müthiş defans ikilisi ileride adlarını çok duyarız

Ayrıca Alper Balabanıda unutmayalım bu sene A takıma çıktı takımda onunda adını sayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

sanmıyorum bizimkilerin takipte olduğunu, copa amerikayı takip edeniniz varmı şöyle 21-22 yaşında yıldız adayları gözünüze çarptimı hiç?

ivan Misafir

Her maç yedek bekleyeceğini nereden biliyorsun ??? Saviola Real'de banko oynar kim cassana baptista higuain mi kesecek... raul artık forvet oynamıyor zaten... O zaman saviola katara gitsin yıllık 10 milyon euro her maç banko ilk 11

Cassano ve Baptistanın oyunlarını seviorm Cassano yanlış yerde oynadı yoksa Romadaki maçlarını hatırlayın...baptistada bu sezon çıkış yapar çünkü Beckham fln gitti ofansif anlamda çok katkı yapar çok koşuoda müthiş olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    sanmıyorum bizimkilerin takipte olduğunu, copa amerikayı takip edeniniz varmı şöyle 21-22 yaşında yıldız adayları gözünüze çarptimı hiç?
    Koca camiada illa takip eden kişiler vardır.En basitinden yardımcı antrenörler bile olabilir ama hem kontenjan yüzünden yönetim genç bir oyuncuyu almak istemeyebilirler çünkü elinde patlayabilir hem de takip eden kişiler izlediği futbolcunun alınması için ne kadar etkili olabilir.Zaten Zico'dan pek takip etmesini beklemiyorum...

ivan Misafir

Meksikalı Castillo-Guardado-magallon

Genç Değil ama Bolivyalı Moreno ( Türkiyede süper iş yapar )

Paraguaylı Cardozo

Şu ana kadar Copa Americada Tüm Maçları Canlı İzledim bu Oyuncular Müthişti Özellikle Morenoyu çok beğendim

ivan Misafir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben kaç yıldır bu takımın arkasındayım Beşiktaşlılığıda,Beşiktaşlı duruşunu da çok iyi bilirim ama bazıları insanların duygularıyla oynuyor.Koskoca Beşiktaşın son 12 yılda 1 şampiyonluğu var ne demek bu Beşiktaşı yönetenlerin suçu değil de ne Beşiktaşın forması 2.liğe oynar zaten adam gelmiş 2.lik başarı diyor bu başarı ise ben böyle bir başarı istemiyorum.Biz tepki göstermedikçe Beşiktaşımızı kullanmaya devam ediyorlar her yıl Türkiye Kupasını alıp bizi uyutmaya devam ediyorlar.Bu cefakar taraftar daha ne yapsın bu takım için söyler misin?

Doğru Söze Ne Denir.... Ayrıca Öyle bir başkan düşününkü teknik direktre 2.lik için prim verio

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Real kesinlikle almayacak mesajları atılmıştı. Demek ki imzayı görmeden inanmamak gerekiyor.

Bir de Lincoln'u geride bırakacak bir yıldız açıklamasını gerçekten yönetici birinin ağzından duydunuz mu? Duyan var mı? Yoksa bir yerde mi yazdı?

İyi bir yabancı forvet alınacak, Canaydın da açıkladı ama gelecek oyuncu, yararlı olabilecek biri olur ama Lincoln'den daha büyük olmaz sanıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

6+1 sisteminin +1'i için çok yetenekli gençler bulabiliriz.Sağ bek için Eduardo Ratinho veya AMC,FC mevkileri için Leandro Lima,Renato Augusto gibi isimlerden birini kadromuza katabilsek çok iyi bir iş başarmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Jun aslında kaliteli bir oyuncu. Sparta Prag'da ii performans göstermişti ama Türkiye'ye alışamadı. Acaba neden hiçbir kulüp istemiyor onu ?
    jun iki senedir yatıyor..sparta pragda geçen sezon sadece 1 gol atabildi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan ben duydum adnan sezgin dedi adnan polat dedi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gs macı şifresiz

Arkdaslar Galasaray macı bu kanalda Dıgıtalde FEED diyegeciyor kanal adı Yoksa frekans bu 12633 v 4800 bu şifreyi girin macı şifresiz izleyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jun Musampa Jefferson(martinez gelirse) gönderilir
    Martinez alınırir forvet alınabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

meksikada guardado adlı bir oyuncu var gözüme çarptı sol kanatta oynuyor çok nefis ortaları var bir izleyin derim hem bek hem açık oynayabiliyormuş daha 20 yaşında atlasta oynuyor ama işimiz biraz zor milan,real madrid,manchesterın listesindeymiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    6+1 sisteminin +1'i için çok yetenekli gençler bulabiliriz.Sağ bek için Eduardo Ratinho veya AMC,FC mevkileri için Leandro Lima,Renato Augusto gibi isimlerden birini kadromuza katabilsek çok iyi bir iş başarmış oluruz.
    augustoyla cimbom ilgileniyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

augustoyla cimbom ilgileniyormuş.
    Eğer fb çok istyerse gs asla bizle mücadele edemez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

copa americanın maçları çok geç ya yoksa ne yetenekler görcez gecenin 2sinde 3ünde veriyorlar u20 şampiyonasıda sabahın köründe malum kanadayla saat farkı ama olsun futbol için değer

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya da pivot santrafor alalım. +1 olan yabancı Alex olsun ,yedekte kalsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ya da pivot santrafor alalım. +1 olan yabancı Alex olsun ,yedekte kalsın
    yedekte kalacağını sanmam öyle olsaydı sözleşme yenilemezlerdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu gece copa americada brezilya - uruguay maçı var izleyecek olanınız var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alınacak bir isim kalitesinden dolayı yedekte kalmayacak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Jun Musampa Jefferson(martinez gelirse) gönderilir
    Martinez alınırir forvet alınabilir
    abi ne güzel söylüyosun ama bu yönetimlr transfer işi zor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alınacak bir isim kalitesinden dolayı yedekte kalmayacak bence
    İnşAllah alınacak oyuncu Alex'i yedek bırakır

Mesaj Yetkileri