Yazik oldu saviolaya.bize gelseydi pasalar gibi ilk 11 de oynardi
Yazik oldu saviolaya.bize gelseydi pasalar gibi ilk 11 de oynardi
Olası bir yabancı forvet durumunda 6+1 sistemine göre bir oyuncu kulübede oturacak.Diyelim ki Zigiç,Carew,Adriano gibi isimlerden biri alındı.Lig maçlarında kim yedek kulübesinde oturacak?
Bence forvet transferine gerek yok,hücum hattımız çok iyi.
zaten herhafta ya cezalı (kezman appiah lugano saolsun) yada sakatlık oluyor .... bütün yabancılar sağlam olsa edu yedek kalıcak bence
Ben kaç yıldır bu takımın arkasındayım Beşiktaşlılığıda,Beşiktaşlı duruşunu da çok iyi bilirim ama bazıları insanların duygularıyla oynuyor.Koskoca Beşiktaşın son 12 yılda 1 şampiyonluğu var ne demek bu Beşiktaşı yönetenlerin suçu değil de ne Beşiktaşın forması 2.liğe oynar zaten adam gelmiş 2.lik başarı diyor bu başarı ise ben böyle bir başarı istemiyorum.Biz tepki göstermedikçe Beşiktaşımızı kullanmaya devam ediyorlar her yıl Türkiye Kupasını alıp bizi uyutmaya devam ediyorlar.Bu cefakar taraftar daha ne yapsın bu takım için söyler misin?
acaba lincolnü unutturabilecek savioladan başka kim olabilir
türkiyeye göre iyiavrupaya göre yeterli değil bence avrupada başarı istiyorsak mutlaka bir forvet transferi yapmalıyız
yedekte oturanda biraz performansa,sisteme bağlı olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabii ki öyle bir kural yok ama yukarıda saydığın kulüpler zaten kaliteli oyunculardan kurulu herkesin yetenekleri hemen hemen eşit premier lig çok zor bir lig bunu unutmamak gerekir shevchenkoda bu sene milandaki kadar iyi değildi ona bakarsanatleticoda fernando torres,mista gibi isimler var bu sene agüero da katıldı kezmana yol gözüktü
kezman hollandada 30 gol barajını çok rahatlıkla geçen bir forvet her iki liginde kalitesi birbirine yakın bilmem anlatabildim mi?
![]()
Bakalım.. Bekleyip görecez..
Bence 6+1'de Deivid'i gönderip,Mateusu kiraya vermeli,İhtiyaç olan mevkiyede gelecek vaadeden yetenekli bir genç yabancı kadroya katmalı.Biraz iyi takip edersek böyle genç yetenekleri çok iyi isimler bulabiliriz.(Kanada'daki U20 Dünya Şampiyonası).
sanmıyorum bizimkilerin takipte olduğunu, copa amerikayı takip edeniniz varmı şöyle 21-22 yaşında yıldız adayları gözünüze çarptimı hiç?
Koca camiada illa takip eden kişiler vardır.En basitinden yardımcı antrenörler bile olabilir ama hem kontenjan yüzünden yönetim genç bir oyuncuyu almak istemeyebilirler çünkü elinde patlayabilir hem de takip eden kişiler izlediği futbolcunun alınması için ne kadar etkili olabilir.Zaten Zico'dan pek takip etmesini beklemiyorum...
Real kesinlikle almayacak mesajları atılmıştı. Demek ki imzayı görmeden inanmamak gerekiyor.
Bir de Lincoln'u geride bırakacak bir yıldız açıklamasını gerçekten yönetici birinin ağzından duydunuz mu? Duyan var mı? Yoksa bir yerde mi yazdı?
İyi bir yabancı forvet alınacak, Canaydın da açıkladı ama gelecek oyuncu, yararlı olabilecek biri olur ama Lincoln'den daha büyük olmaz sanıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
6+1 sisteminin +1'i için çok yetenekli gençler bulabiliriz.Sağ bek için Eduardo Ratinho veya AMC,FC mevkileri için Leandro Lima,Renato Augusto gibi isimlerden birini kadromuza katabilsek çok iyi bir iş başarmış oluruz.
Serkan ben duydum adnan sezgin dedi adnan polat dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gs macı şifresiz
Arkdaslar Galasaray macı bu kanalda Dıgıtalde FEED diyegeciyor kanal adı Yoksa frekans bu 12633 v 4800 bu şifreyi girin macı şifresiz izleyin
Jun Musampa Jefferson(martinez gelirse) gönderilir
Martinez alınırir forvet alınabilir
meksikada guardado adlı bir oyuncu var gözüme çarptı sol kanatta oynuyor çok nefis ortaları var bir izleyin derim hem bek hem açık oynayabiliyormuş daha 20 yaşında atlasta oynuyor ama işimiz biraz zor milan,real madrid,manchesterın listesindeymiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
augustoyla cimbom ilgileniyormuş.
copa americanın maçları çok geç ya yoksa ne yetenekler görcez gecenin 2sinde 3ünde veriyorlar u20 şampiyonasıda sabahın köründe malum kanadayla saat farkı ama olsun futbol için değer![]()
Ya da pivot santrafor alalım. +1 olan yabancı Alex olsun ,yedekte kalsın![]()
Alınacak bir isim kalitesinden dolayı yedekte kalmayacak bence