18.06.2007-Recep Tayyip Erdoğan Stadı önü-Taksim

Serkan:Olum şu aşağıdaki H.Hilmi Öksüz değilmi Kasımpaşa'nın başkanı satda giriyorlar ne iş?
Mert:Hakkaten o hadi gel inelim oraya

..........

(Stad girişi)

H.H.Ö:(Yanındaki yönetimden arkadaşlarına dönerek)Bugün buraya toplanmamızın nedeni takımın teknik direktör sorunudur arkadaşlar.Bildiğiniz gib..(Lafı kesilir)
Serkan:Hilmi beey,Hilmi beey.
Yönetimden adını bilmediğim biri:Beyler yavaş koşmayın
Mert:Başkanım.Aldığım duyumlara göre teknik direktör arıyormuşsunuz.Ben başvurmak için geldim.
H.H.Ö:Buyrun VIP bölümüne geçelim stadın.
Serkan:(Kulağıma fısıldıyarak)Kuzen sana bol şans.Ben bekliyorum burada.Yemek yemeye giderim belki.Sonra görüşürüz.Ulaşırsın sen bana
Mert:Peki Serkan sağol herşey için.

...........

(VIP bölümüne geçilmiş,görüşme başlamıştır)

H.H.Ö:Evet burada CV'ne baktığımda çok iyi,uzun futbolculuk kariyerinin olmadığını ancak Almanyada bir antrenörlük okulunda okuduğunu görüyorum.Okulda başarıların yazıyor ayrıca.
Mert:Evet başkanım,orada ne yazıyorsa doğrudur.
H.H.Ö:Daha önce Rıdvan Dilmen,Werner Lorant gibi isimlerle temasa geçtik.Fakat hepsinde olumsuz yanıt aldık.Açağımız kapı,tutunacağımız dal kalmadı.
Mert:Eee?
H.H.Ö:Yani güvenceğim tek kişi sensin artık.Kısacası takımın yeni teknik direktörü sensin
Mert:Ben.. Ne diyeceğimi bilmiyorum.Bana güvendiğiniz için teşekkür ederim Başkanım.Güveninizi boşa çıkarmayacağım.
H.H.Ö:Gelelim senle yapacağımız sözleşmenin detaylarına..Şimdilik senle kısa vadede bir kontrat yapacağız.Başarılı olduğun takdirde Mart ayı başında senle sözleşme yenileyeceğiz.
Mert:Peki Başkanım.
H.H.ÖAlacağın paraya gelince aylık 11.600 Ytl'den olmak üzere bir senelik alacğın para 139.200 ytl olacak.
Mert:Sağolun Başkanım.
H.H.Ö:İşte sözleşme.Buyur imzala.
H.H.Ö:Hayırlı olsun.Ayın 20'sinde takımla işbaşı yapacaksın.Hadi rastgele
Mert:Görüşmek üzere..