Merhaba....
Merhaba....
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Maraba............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............................
Sakin olsaydın Gökay abicim![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Birinin gapatması lazım. Gapan guşluk gapan!!!![]()
Eğer sana kazık atıyorsa o zaten senin dostun değildir.Dost kazığının acısını çekmek delirmekse delirdim evt.. Bunu ancak benim gibiler anlar..
Aynen Merhaba..
Naptınız bakem.
Gapan dedim![]()
selam gençleer![]()
Açıl susam açıl.![]()
![]()
Hayır gapanacak dedik yahu!!! Gapan guşluk gapan!!!![]()
neyse ben kaçıyorum şimdi zaten kapanır birazdan.![]()
Haydi kapandı.Ben hiç uyumadım.Gözlerim fenalık geçiriyo
Kim demiş.Haydi kapandı.![]()
![]()
Ben kahvaltı edeyim.GEliyorum![]()
Neyse bende işe doğru yol alayım. Herkese günaydınlar iyi günler.
Ayrılmak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol
sallanmaz o kalkışta ne mendil nede bir kol...
Selamlaşma bitsede muhabbete takılsak.
Günaydınlar.
Gapan dedik gapan yahu!!!
Guşluğu daha kapamadık.
KAFE Açılmıştır..!
Ben mi gapatsam ne?![]()
Sabırsızlıkla OKS sonuçlarını bekliyorum.Uyuyamam herhalde bu gece...Sabah 10'da veriliyomuş herhalde sonuçlar...
Beyler olmuyo yahu böyle bi konu bulup konuşsak yahu![]()
İyi sabahlar yarın bugün oks sonuçları açıklancakmış.umarım istediginzi puanı alırsınız
selamlar..
nasılsınız bakalım ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İyidir Oğuz sen nasılsın ?
teşekkürler Aygün ama sinirliyim internet acaip derecede yavaşladı..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Selam oguz ne oldu yahu benim internet normal..