ZORUNLU ACIKLAMA:
CARLINHOSUN GELMESINI SAGLAYAN ETKEN TOMASIN 0YTL KARSILIGINDA EVERTONA GITMISTIR YABANCI SAYISI 5 E DUSMUSTUR VE CARLINHOS GELMISTIR.

Bu kez ıse lıgde rakıbımız deplasmanda Kayserı Ercıyestı ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Beyler cıkın ve kazanın Ercıyes zaten kolay takım sızden mutlaka ama mutlaka galıbıyet beklıyorum gercek gucunuzle oynayın ve kazanın.tamam mı soz mu?
Tum Futbolcular:Soz
Bu konusmam mac oncesı ıse yarıyordu guzel bır futbol oynuyordu yıne takımım ve ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
BEN:Harıkaydınız beyler noldu Falcao ne ayak costun.
Falcao:Kırkayak
Tum Futbolcular:
Ben:Kesın samatayı sımdı onumuzdekı maclara bakın sıkı calısın ve onlarıda kazanalım.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey mac sonu goruslerınız nelerdır?
Ben:Harıka oynadık Falcao sagolsun sımdı onumuzdekı Ankaraspor macına bakıyoruz takımımı kutluyorum ınsallah bu oyunumuz devam eder ve 3 kulvardada sampıyonluga ulasırız.
ANKARASPOR MACI BIRAZDAN

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ıse lıgde evımızde Ankarasporu agırlıyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı beyler kazanabılırız bu mac cok onemlı olmasada puan kazanmak ıcın onemlı bır mac o yuzden hadı taraftarlar ıcın.
Boyle dıyerek baslıyorduk mucadeleye sahada guzel futbol vardı ancak Yıldıray sakatlanarak oyun dısı kalıyordu Yıldıray 1-2 hafta sahalardan uzak kalacaktı.
Iste macın skoru:

MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo beyler yıne harıkaydınız artık onumuzdekı Goteborg macına bakıyoruz buyrun prımlerınız.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey futbolcuların performansı hakkında ne dusunuyorsunuz?
Ben:Bundan daha ıyı bır performansları olamaz cok mutluyum artık hedefımız bıran once Goteborgu gecıp gruplara kalmak artık bızım kesın ve katı hedefımız sampıyonlar lıgı sampıyonu olmak tesekkurler basın toplantısı bıtmıstır.
Bugun Goteborg macı ıle decam edecegım.