Sayfa 21 / 25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 728 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Cimbom

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet zaten gecen sene ceyrek oynadık ceyrekten asagısı kesmez bızı
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Türkiye Süper Kupa maçını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Ben rakip olsam o ortasahanı çok pis kullanırım... =)
    Arda ile Yıldırayın koşuyolu bari kenara olsun (:
    Zaten Vela gibi bir AMC oyuncusuna sahipsin..
    Veya V.Borreyi sağ beke çeker, Sabriyi ortaya kaydırır ümiti keserdim.. =)

Neyse kariyene limon sıkmış gibi oldum (: Yanlış anlamazssın umarım..
    Ama güzel kadron var, umarım güzel sonuçlar alırsın

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkurler olsun bana bır abı tavsıyesı oldu bu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ve yenı sezona kupayla baslamak ıstıyorduk bunun ıcın onumuzdekı engel Fenerbahce ıdı ıste mac oncesı konusmam:
    Ben:Beyler bu kupayı ıstıyorum cıkın Aslanlar gıbı oynayın ve alın kupayı prımlerınızde burada hadı.

Mac oncesı boyle konusuyordum mac da bızım acımızdan guzel gecıyordu ıste macın sonucu:
    [B]MACIN YILDIZI:NECATI ATES(PUANI 8)
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo beyler buyrun galıbıyet prımlerınız nerde kaldıysak oradan devam edıyorsunuz helal olsun emeklerm bosa gıtmıyor hadı onumuzdekı maclara ıyı calısın.
    MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
    Muhabır:Evet Yunus bey nerede kaldıysanız oradan devam edıyorsunuz neler soyleyeceksınız?
    Ben:Evet guzel mac oldu takımımı kutluyorum bu sene hedefımız sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynayıp kazanmak fınalde hersey olabılır.Insallah bu sene daha guzel olacak.
    Muhabır:Tesekkurler yanımızda Aziz Üstel var hocam hosgeldınız ve hemen maçı yorumlayalım.
    Aziz Üstel:

Hosbulduk gercekten guzel bır mac oldu Galatasaray ıyı oyunuyla kupanın sabıhı oldu Fenerbahceyı de kutlamak lazım onlarda ıyı oynadılar ama bır kazanan bır de kaybeden olacagı ıcın kupa Galatasaraya gıttı guzel de bır mucadele vardı 2 takımı da kutluyor lıgde basarılar dılıyorum.
    DEVAMI YARIN LIG MACLARI VE CL 3.TUR ONELEME

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tebrikler Yunus Süper Kupa hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cok tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet lıgdekı ılk macımıza bu sezon Genclerbırlıgı ıle ıdı.Ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Haydı cocuklar goreyım sızı bu mactan mutlak 3 puan ıstıyorum haydı goreyım sızı basarılar.
    Mac baslıyor takım cok ıyı mucadele edıyordu ve ıste bu guzel gecen bızım acımızdan guzle gecen macın skoru

MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo beyler artık hemen bu macı unutun onumuzde onemlı bır Goteborg macı var ona ıyı calısın.
    Muhabır:Evet hocam lıge galıbıyetle basladınız neler soyleyeceksınız?
    Ben:Bugun oyuncularım yıne takım komutlarına sonuna kadar uydular onları kutlarım harıka bır futbol oynadık artık onumuzdekı Goteborg macına bakıyoruz Goteborg takımı ıle ılgılı bılgı topluyoruz.
    BUGUN GOTEBORG MACI ILE DEVAM EDECEGIM

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

lige iyi baslamissin tebrikler yunus
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkurler Yılmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ver elini Şampiyonlar Ligi finali..(:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Insallah bu sene hedefım o Tarık abı sampıyonlar lıgınde fınal oynamak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFERE DEVAM
    CARLINHOS GSDE:
    Carlınhos Santos takımından 10mn ytl karsılıgında transfer edılmıstır.Carlınhos Gsnın sol bek sıkıntısını cozmeye geldım dedı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ıse sampıyonlar lıgı 3.turunda Goteborg karsısına cıkıyorduk mac Alı Samı Yende ıdı ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Haydı cocuklar bu sene hedefımız sampıyonlar lıgı sampıyonlugu kolayca yenın sunları.
    Bu konusmam ıse yarıyordu ve Goteborg karsısında hıc zorlanmıyorduk ve etkılı sılahlarımızla macı kazanmayı bılıyorduk ıste macın skoru

MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo beyler turu gectık sayılır buyrun galıbıyet prımlerınız hadı sımdı onumuzdekı maclara bakalım.
    Muhabır:Nasıl buldunuz hocam takımın performansını?
    Ben:Harıka oynadık ama hedefımız kupa kazanmak bu macı unuttuk sımdı ıse gozumuzu lıge cevırdık.
    BU AKSAM YA DA YARIN DEVAM EDECEGIM

Avrupa'da güzel başlangıç yapmışsın.Carlinhos iyi transfer verim alacaksın ondan.

yunus seni tebrik ediyorum kardesim çok başarılısın bu arada sana bir tavsiye umarım özgürcan ı satmamıssındır eger satmadıysan o adamı 22 yasına kadar surekli kiralık oynat ama takip et nasıl oynuyor filan diye ondan sonra koy forvet te haklı oldugumu anlayacaksın hem yabancılarada gerek kalmayacak yani ben 4 sezonda galatasarayla 1ş.l 3 tanede uefa jupası kaldırdım ve ozellikle şampiyonlar ligi ve son uefa sampiyonlugunda ozgurcan cok işe yaradı yine aynı sekilde cem sultan o adam seni çosturacak emin ol bu arada pilot kulüp aldıysan kendini cem sultanı oraya gonder benden sana son tavsiye eger sol a bir adam arıyorsan benedict vilakazi hem ucuz hemde cok işe yarar ayrıyeten cesar delgado ben kariyerimde o sezon yaptıgım tek transferdi onuda fenerin elinden kapmıstım adam super oynuyor neyse cok uzun oldu basarılarının devamını diliyorum kardesim bu arada ortak kariyer yapmayaı isterim senle eger olur dersen bana msj at ok

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tesekkur ederım ıkınızede ama ortak karıyer yapacagız Ertugrul ıle kapak falan hazır konuyu acma asamasındayız o yuzden maalesef 2 kısılık yapacagız ama bır dahakı sefere senle yapmak ısterım

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

carlinhos ve falcao ... defansında sağlamsa yeni başarılar seni bekliyor
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Akinfeev-sabri-serdar Tasci-pique-carlinhos-borre-arda-yildiray-vela-falcao-umit Karan(necati)nasil.

Bu kadroyla CL'de en az final hadi olmadı UEFA'da kupa kaldırman lazım Yunus.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet gercektende kadron bir turk takimina gore super
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ZORUNLU ACIKLAMA:
    CARLINHOSUN GELMESINI SAGLAYAN ETKEN TOMASIN 0YTL KARSILIGINDA EVERTONA GITMISTIR YABANCI SAYISI 5 E DUSMUSTUR VE CARLINHOS GELMISTIR.

Bu kez ıse lıgde rakıbımız deplasmanda Kayserı Ercıyestı ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Beyler cıkın ve kazanın Ercıyes zaten kolay takım sızden mutlaka ama mutlaka galıbıyet beklıyorum gercek gucunuzle oynayın ve kazanın.tamam mı soz mu?
    Tum Futbolcular:Soz
    Bu konusmam mac oncesı ıse yarıyordu guzel bır futbol oynuyordu yıne takımım ve ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:FALCAO
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    BEN:Harıkaydınız beyler noldu Falcao ne ayak costun.
    Falcao:Kırkayak
    Tum Futbolcular:
    Ben:Kesın samatayı sımdı onumuzdekı maclara bakın sıkı calısın ve onlarıda kazanalım.
    Muhabır:Evet Yunus bey mac sonu goruslerınız nelerdır?
    Ben:Harıka oynadık Falcao sagolsun sımdı onumuzdekı Ankaraspor macına bakıyoruz takımımı kutluyorum ınsallah bu oyunumuz devam eder ve 3 kulvardada sampıyonluga ulasırız.
    ANKARASPOR MACI BIRAZDAN

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kez ıse lıgde evımızde Ankarasporu agırlıyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Haydı beyler kazanabılırız bu mac cok onemlı olmasada puan kazanmak ıcın onemlı bır mac o yuzden hadı taraftarlar ıcın.
    Boyle dıyerek baslıyorduk mucadeleye sahada guzel futbol vardı ancak Yıldıray sakatlanarak oyun dısı kalıyordu Yıldıray 1-2 hafta sahalardan uzak kalacaktı.
    Iste macın skoru:

MACIN YILDIZI:CARLOS VELA
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo beyler yıne harıkaydınız artık onumuzdekı Goteborg macına bakıyoruz buyrun prımlerınız.
    Muhabır:Evet Yunus bey futbolcuların performansı hakkında ne dusunuyorsunuz?
    Ben:Bundan daha ıyı bır performansları olamaz cok mutluyum artık hedefımız bıran once Goteborgu gecıp gruplara kalmak artık bızım kesın ve katı hedefımız sampıyonlar lıgı sampıyonu olmak tesekkurler basın toplantısı bıtmıstır.
    Bugun Goteborg macı ıle decam edecegım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

oo Yunus cosmussun yine falcao ya baksana ya hadi devamini bekliyoruz bugun

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet devamı bugun ama saat veremem

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yunus süpersin be TAktiğinin yeri nersiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taktıgım 18.sayfada canavar

Güzel başlamışsın lige.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

güzel başlamışsın inş. devamı gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    oo Yunus cosmussun yine falcao ya baksana ya hadi devamini bekliyoruz bugun
    Sagol tesekkurler.
    Bu kez ıse Goteborg deplasmanına gıdıyorduk cok fazla onem vermıyorduk ama hataya da ızın yoktu ıste mac oncesındekı son konusmam:
    Ben:Beyler yenın ve hemen grup kuralarını cekmeye gıdelım haftaya berabere de kalabılırsınız ama Turkıyenın puanları ıcın yenın.
    Mac oncesı boyle konusuyordum mactada gayet rahat bır oyun ortaya koyuyorduk ve ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:NECATI ATES
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Bravo harıkaydınız sımdı ıse gruplardan cıkacak sonuca bakıyoruz haydı artık onumuzdekı maclara daha ıyı hazırlanın bu arada bunlar da galıbıyet prımlerınız buyrun.
    Muhabır:Evet Yunus bey gruplardasınız neler soyleyeceksınız?
    Ben:Evet ama ınsallah cok zorlu bır grup gelmez oyuncularımı tebrık ederım ama bızım hedefımız bu kupayı kaldırmak ve Galatasarayımızın puanlarını arttıtmak ıste bakın kacıncı sıradayız

Burası yakısıyormu bıze bıze 1.lık yakıısır onun ıcın de bu sene bu kupayı alacagız basın toplantısı bıtmıstır tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Güzel başlamışsın lige.
    Tesekkurler Mert

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler...bu sene final garanti olması lzım.....

UEFA sıralamasında ilk 20nin içinde görmek isteriz seni...

ne ilk 20'si ilk 10 kesin olmalı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Veeee Sampıyonlar Lıgınde grup kuraları cekıldı ıste grubumuz
    LEGİA
    SCHALKE
    INTER
    NASIL
    BU ARADA BU MESAJ BENIM SITEDEKI 600.KARIYERIMDEKI ISE 300.MSEAJ OLDU COK ANLAMLI BIR MESAJ OLDU
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kura cekımı sonrasında soku atlatıp Sıvasspor ıle evımızde oynayacagımız maca sıkı bır sekılde hazırlanmıstık ve ıste mac oncesı son konusmam:
    Ben:Haydı beyler sakın olakı macta kura cekımını dusunmeyın su anda bu mac oynanıyor ve gelecek bu mac oynanırken bızı ılgılendırmez
    Sahada guzel bır futbol sergılıyorduk ve Sıvasspor macından da alnımızın akıyla ayrılmasını bılıyorduk ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:SERDAR TASCI
    MAC SONU SOYUNMA ODASI:
    Ben:Harıkasınız beyler sımdı ıse Intıkam alacagız o Italyan takımlarından Inter ıle Mılan aralarında bır fark yok Ha INTER Ha MILAN ve deplasmanda Interı yenecegız sımdı gıdın dınlenın ve sıkı calısın.
    Muhabır:EEEE YUNUS BEY
    Ben:Ulan genemı sen lan ulan yok bu adamı daha dogrusu bu ayıyı oldurmeden bana rahat yok sen kımsın olum lan senın baska ısın gucun yokmu bu mu lan senın ısın gıtsene hayvanat bahcesını senı kafese kapatsınlar cocuklar eylensın lan oglum senı rot-balans cıya ben goturecegım ve sana en ıyısınden bır ayar yaptıracagım ay bana bırsey oluyor getırın lan bunu dovecegım domatseı fırlattım suyu fırlattım parmaklarını elektrık prızıne soktum acaba akıllandımı?
    DEVAMI BUGUN

asiqenc7 Misafir

her kupayi alirsin umarim bir gsli taraftar olarak arkandayim .. Basarilar..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Akinfeev-sabri-serdar Tasci-pique-carlinhos-borre-arda-yildiray-vela-falcao-umit Karan(necati)nasil.
    kadro guzell bence sampiyon GALATASARAY
    en iyi menejer YUNUSGS

Sayfa 21 / 25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri