1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Adnan Polat'a destek yağıyor!

Hybrid View

Quote Originally Posted by İsildur
    Proje tüm hızıyla devam ediyor.Ne güzel.Adnan Polat keşke neden başkan olmak istemediğini falan açıklasa.Adnan Polat tarzında bir başkan lazım bize.Aziz Yıldırım falan Adnan Polat'ın yanında cüce gibi kalır o zaman.
    nedne başkan olmadığını açıkladı zaten. bildiğiniz gibi kendisi bir iş adamı ve kendi işleriyle ilgili projeleri olduğunu ve bu yüzden başkanlığa kendini hazır görmediğini ancak 2 yıl sonra falan hazır olabileceğini belirtti...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by hizlioglu
    nedne başkan olmadığını açıkladı zaten. bildiğiniz gibi kendisi bir iş adamı ve kendi işleriyle ilgili projeleri olduğunu ve bu yüzden başkanlığa kendini hazır görmediğini ancak 2 yıl sonra falan hazır olabileceğini belirtti...

Arkadaşlar programda Adnan Polat ile ilgili bir anket vardı başkan olsun mu olmasın mı diye....Bu anketin sonuçları %97 evet %3 hayır olarak açıklandı...Serhat Ulueren de bu sonucu görünce Adnan Polat'a "Hala başkan olmayı düşünmüyor musunuz?" gibisinden bir soru sordu....Adnan Polat da "Ben dünyamı hergün yeniden kuruyorum bu yüzden yarın ne olacağını yarını bekleyip göreceğiz" diyerek cevapladı...Bu demek oluyor ki Adnan Polat daha fazla ısrarlara dayanamayarak başkanlığa aday olcaktır...Yukarıdaki cümlesinde de başkanlığa artık soğuk bakmadığını görüyoruz.

Quote Originally Posted by demirhanbey1984
    Arkadaşlar programda Adnan Polat ile ilgili bir anket vardı başkan olsun mu olmasın mı diye....Bu anketin sonuçları %97 evet %3 hayır olarak açıklandı...Serhat Ulueren de bu sonucu görünce Adnan Polat'a "Hala başkan olmayı düşünmüyor musunuz?" gibisinden bir soru sordu....Adnan Polat da "Ben dünyamı hergün yeniden kuruyorum bu yüzden yarın ne olacağını yarını bekleyip göreceğiz" diyerek cevapladı...Bu demek oluyor ki Adnan Polat daha fazla ısrarlara dayanamayarak başkanlığa aday olcaktır...Yukarıdaki cümlesinde de başkanlığa artık soğuk bakmadığını görüyoruz.
    adamın asıl düşüncei 2 yıl sonra aday olmak. ama serhat ulueren öyle direttiki programda adnan polat onu söylemek zorunda kaldı öyle olmadımı adam 2 yıl sonra diyor serhat illada farklı bişey söylemesi çin diretiyor adnan polat ta sonun da baktı serhattan kurtuluş yok bari böyle diyeyimde şunun çenesini kapayayım dedi öyle değil mi selman

Mesaj Yetkileri