Jose Sosa Aston Villa'da

Aston Villa, Estaduentes'de forma giyen ileriye dönük orta saha oyuncusu ile sözleşme imzaladı.
Son bomba Sosa. Genç oyuncuyu 750 bin avro karşılığında takıma katan İlhan Aydoğan transferin henüz bitmediğini, bir orta saha oyuncusu ile anlaşmak üzere olduklarını, bunun için Şube sorumlusu Kolot'un Hollanda'da olduğunu belirtti.
Aydoğan Sosa'yı şöyle tanıttı:
- Forvette Luke Moore'un dizinde kronik bir problemi var ve sık sık sakatlanabiliyor. Ashley Young da gelecek vaat eden bir isim olmasına rağmen onu bu sene as kadroda düşünmüyorum. Sosa forvette rahatlıkla oynatabileceğim bir isim. Kulübüne 750 bin avro ödedik. Oldukça ekonomik bir transfer. Onu takımıma kattığım için çok memnunum.
Sosa ise transferi hakkında şöyle konuştu:
- Benim idolüm Hernan Crespo olmuştur her zaman. İleride onun kadar iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Sayın Celalettin Kolot taa kulübüme kadar gelip benimle görüştü. Ben bana değer veren bir kulübe kendimi adarım. Boş kağıda imzamı attım. Yeni hocam İlhan Aydoğan ile çalışmakta son derece memnunum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi