bir gsli olarak bu hale düşmemize üzülüyorum ama bu suçun tamamen canaydında olmadığını düşünüyorum. biraz geriye dönersek cansun dönemi her zaman sözde olan maddi kriz fakat bu kadar su yüzüne çıkmayan ödeme krizleri hep bankalardan çekilen borçlar, kulüp hisselerinin elden çıkartılması ile bir şekilde çözülüyordu. Bankalardan artık para alamayacak aşamaya gelinip eldede para edecek kıymet kalmayınca işler buraya kadar uzadı. Canaydının gelişiylede başarısız bir başkanlığına ek olarak yönetim beceriksizliğide unutulmamalı.

adnan polat ünal aysan gibi cebi, çevresi güçlü insanların sayesinde gs borçlarından kurtuluyor gibi görünüyor(mu) yine bir süreliğine... GS yi kurtarmak için bir riva projesi aldı başını gidiyor...daha öncede hisseleri satıp kurtaracağız diyorlardı... siz başka gelir yolları elde edecek imkanlar yaratmazsanız en güzeli istifa edip bu işi başka birisine bırakacaksınız...

şimdi adnan polatı başa getirseler ne olacak? bu aşamada ki bir klube kim başkan olmak ister? Kim bu yükü sırtlar? Göreceksiniz canaydın gene aday olacak.. öyle bir baba yiğit göremiyorum ben GS çevresinde...