Burak ne diyorsun yahu sen...
Burak ne diyorsun yahu sen...
Sende modemi mi yahu? Birşeyleri duvara vurup kıran kırana desene mevsimimidir nedir?![]()
Neyse birazda gerçek hayatta vakit geçir bakalım nasıl oluyormuş dönünce anlatırsın.![]()
Selam millet.
Ooo derin mevzular Burak hiç girmeyelim şimdi kırılan nesnelere.Ama rekor kırdım 7 büyük parça haline gelmiş bir mobile phone.
Televizyon tam aptal kutusu mu diyorlardı aynen öyle...Muhabbet edecek kimsede olmuyor olsada muhabbet edemiyorsun öyle birşey işte..![]()
selamun aleyküm..
Ne oldu?...
Eyvallah Burak. Yarın o saatlerde ben buralarda olamayabilirim. Sonucu bana bildirirsen ö.m atarak falan sevinirim buraya yazarsında okumak bulmak zor oluyor anlarsın.
Hakkında hayırlısı Burakcım kendine iyi bak sende.
Haa anladım.Emre abi ne oldu?
Eyvallah eyvallah uğraşma sen.Öm falan uğraştırma beni..![]()
Ben bütün sayfalara bakayım Burak kaç puan aldı diye.
Ne ne oldu Oğuzhan???
Bu sefer gerçekten gidiyorum, kendinize iyi bakın.. Buralar sizlere emanet.. ( Türk filmi tadında oldu galiba..)
Emre atarız ya ayıp ediyorsun, bir öm'nin lafı mı olur.. Sen bir iste, ben on tane yollarım sana..
Neyse, görüşmek üzere..![]()
HÖÖ,,,,,,,,
Ne ne ne ne ne oldu Emre abi?![]()
Eyvallah BurakGörüşmek üzere merak etme TSİ hep buradadır göz kulak olmaya gerenk yok.
Net ol imam neeeeet.![]()
S.a. beyler![]()
Aleykümselamda Ersin yeter artık selam verme kurban olayım yahu.![]()
![]()
Heya guys![]()
hopsss noluyoruz öyle guys muys.![]()
![]()
Birşey olduğu yok yahu, bomba gibi bir giriş yapayım dedim![]()
ha öyle desene.
Ama olsun sen yinede böyle girme insanın aklına başka bişeyler gelmesin. .p
Oldun mu? Oldun mu? Sen hiç aşık oldun mu? Bir zalim uğruna saçlarını yoldun mu?
Selamlar...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
kimse birşey konuşmuyor, olay çıksın da bari muhabbet edelim
Evet olay çıkarıyorum Emre Abi nin Villa sı var bize söylemiyo...
Bu arada bgn 512Ram aldım artık kasıntıya son tüm oyunlar önümde açılıyor...![]()
Alican varya sen elime geçme birşey duydum varya seni kesecem.
Ertan sende bir daha benimle konuşmazsan sevinirim...
Hemen yardımcı olalımkimse birşey konuşmuyor, olay çıksın da bari muhabbet edelim![]()
Selamlar dostlar![]()
Ne gibi birşey duydun? [Bizde yardımcı olalım muhabbete]
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Duydum işte birşeyler.![]()