Sayfa 343 / 439 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393 ... SonSon
10,261 ile 10,290 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Orduspor transfere doymuyor

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Orduspor, Galatasaray'dan transfer ettiği Cafercan Aksu'yu renklerine bağladı. Galatasaray alt yapısından yetişen ve daha önce Çaykur Rizespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak oynayan Cafercan Aksu, Ordu'ya gelerek Mor-beyazlı takımla sözleşme imzaladı. 1.83'lük golcü futbolcu Orduspor'la anlaşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
    Transferde hız kesmeyen Orduspor, Fenerbahçe'den geçen sezon Gaziantepspor'da kiralık olarak oynayan Mahmut Hanefi ile prensipte anlaşmaya vardı. Orduspor, Karagümrük'ten Erol Yükseker (24), Sarıyer'den kaleci Ethem Bayburt (23) ile sözleşme imzalarken, Bucaspor'dan Aytaç Uçar'ın (26) ise düşünme süresi istediği öğrenildi.

Kaynak : İHA

Ergün pempe de yolda suat hoca onu ikna etti Zaten ufak pürüzler kaldı yani ergünle olay imza asamasında oda gelince takımın kaptanı olacakmıs aynı zamanda genclere agabeylik yapacakmıs
    güzel transferler emrah abi inşallah hayırlı olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fulham'da oynayan Runstrom, görüşmek üzere Bursa'ya geldi
    Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, görüşmek üzere İngiltere'nin Fulham takımında oynayan Bjorn Runstrom'u Bursa'ya çağırdı.
    Bursaspor'un teklifine sıcak bakan, ancak tesisleri ve Bursa'yı görmek istediği bildirilen İsveçli oyuncuya, önce Bursapor'un Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Özlüce Tesisleri gezdirildi.
    Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve yöneticiler, daha sonra Runstrom ile Ertuğrulkent'teki bir kafede görüştü. 23 yaşında ve boyu 1.86 metre olan genç futbolcunun, Fulham ile sözleşmesinin 2009 yılına kadar devam ettiği öğrenildi.
    Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan başkan Karasu, ligde bu yıl korkulu rüya görmek istemediklerini, bu nedenle transferde çok dikkatli davrandıklarını söyledi.
    Runstrom ile görüşmelerin olumlu geçtiğini, ancak henüz tam bir anlaşmaya varamadıklarını dile getiren Karasu, ''Şu anda 'anlaştık' diyemeyiz. Kendisi bizden süre istedi. Cuma gününe kadar süre tanıdık. Transferde çok dikkatli hareket ediyoruz. İyi oyuncuları kadromuza katacağız'' dedi.
    Runstrom ise transferiyle ilgili konuşmak istemediğini, ancak Bursapor'un yeni tesislerini çok beğendiğini belirtti.
    Kenti henüz tam olarak gezmediğine işaret eden genç futbolcu, ''Tesisler Avrupa standartlarının bile üzerinde. Tesislere hayran kaldım. Bursa'yı çok gezemedim ama tam bir batı Avrupa kenti görünümünde'' diye konuştu.
    Geçen yıl Luton Town takımında kiralık oynayan ve 8 maçta 2 gol kaydeden Runstrom'un, Fulham'dan önce Bologna, Chievo, Fiorentina ve Hammarby takımlarında da forma giydiği öğrenildi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu günde çok sakin geçiyo hiç bir transfer haberi yok yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kaleci kesinlikle orkun olması lazım dünkü macta orkunu cok begendim orkun cok iyi yer tutuyor ayrıca güven veriyor bence kalede orkun olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim gönlüm aykuttan yana nedenide çocuk yıllardır mondinin arkasnda bekliyo sabırla ve görev aldıgı maçlarda başarıyla oyndı

transferle ilgili bi gelşme varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir daha bu konuda transfer haberlerinden başka konuyla alakalı mesaj görürsem uyarı vereceğim. Yazdıklarımı okumuyor musunuz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    bu günde çok sakin geçiyo hiç bir transfer haberi yok yaw
    hiç bir yeni isim yok daha doğrusu adriano,ronaldo,zigiç,tekke gündemdekiler. bunlardan biri gelecek artık

Ali Çamdalı transferi kesin mi? Kulüpten herhangi bir resmi açıklama yok; fakat basın ısrarla Ali Çamdalı'nın Fenerbahçe ile anlaştığını yazıyor. Ali Çamdalı'yı alsaydık kampa katılırdı, ne Samandıra'daki hazırlıklara ne de Avusturya kampına katıldı, bu yüzden bu transfer basının uydurması sanırım, 11 Temmuz oldu, ses seda yok Ali Çamdalı'dan...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Evet Aykut iyi kaleci GS'nin kalesini koruyabilir.Bizde Tolga sakat,Ahmet Şahin kaleye şut gelmedikçe gol yemezJefferson kalıyor geriye ama Ziya Doğan onu oynatmıyor.Sorunu var onunla.Gerçi hangi siyah futbolcuyla sorunu yokki.Kim ne derse desin ayrımcılık yaptığını düşünüyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

KEZMAN'DAN RONALDO HAKKINDA İLGİNÇ YORUM!
    Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusu Kezman, Avusturya kampında bugün yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takıma başarıya aç oyuncuların transfer edilmesi gerektiğini söyleyen Kezman, "Ronaldo'ya saygı duyuyorum. Ancak bizim daha aç ve kazanma hırsı olan futbolculara ihtiyacımız var. Roberto Carlos'u bunun dışında tutuyorum. Çünkü o kazanmayı isteyen biridir. Benim görüşüm bu yönde. Ronaldo tarzından ziyade kazanma hırsı olan futbolcular alınmalı.

Zigiç olayıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Takımda 4-5 tane kaliteli forvet var. Colin Kazım güçlü ve çok genç bir oyuncu. Bize çok faydalı olacak. Bunun yanı sıra Devid'in bu sezon daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Ayrıca kaptanımız Semih var. Bu oyuncularla başarılı olabiliriz" dedi.

Şimdiye kadar hiçbir zaman kendisinin bu kadar motive hissetmediğini söyleyen Kezman, "Bu sezon Fenerbahçe taraftarına kendimi affettireceğim. En az 20-25 gol sözü veriyorum. Hem benim hem de takımım açısından mükemmel bir sezon bizi bekliyor. Çok ciddi bir şekilde çalışmalara başladık. Yeni katılanlar da aramıza oturdular. Bu sene başarılı olmak istiyoruz ve çalışıyoruz umarım bunu başarırız. Her sistemde oynarım. Geçen sezon takıma geç katıldığım için fizik olarak zorlandım. Özel hayatımda ve ev ortamım tam olarak oturmamıştı. Sıkıntılar yaşamıştım. Ama bu sezon her şey çok farklı olacak. Yeni katılanlarla opsiyonlu bir kadro oluşturuldu. Başarıya mecburuz" diye konuştu.

"GİDENLER BİZE ÇOK ŞEY KATTI"
    Takımdan ayrılan Rüştü, Tuncay ve Ümit ile ilgili olarak da Kezman, "Giden arkadaşlarımız geçen sezon bize çok şey kattı. Ama şu anda geçen seneden daha iyi bir takıma sahibiz. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle ilgilenmiyorum. Kimi aldılar, kimi sattılar hiç önemli değil. Ben kendi takımımla ilgilenirim. Önemli olan bizim yaptıklarımızdır. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimizin kim olduğunu henüz bilmiyoruz. Rakiplerimiz arasında önemli takımlar var. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok önemli.

Ben kariyerim boyunca bu ligde bir çok maç oynadım. Tek dezavantajımız ön eleme maçını erken oynamamız. Ama turu geçecek güçteyiz" şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirten Sırp futbolcu, "Çok ciddi bir şekilde çalışmalara başladık. 10 gün içinde herkes bunu görecek. Bu sene başarılı olmak istiyoruz çalışıyoruz umarım bunu başarırız" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu içinde gol sözü olan haberlere inanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

kezman doğru konuşmuş
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

12. Default

arkadaşlar kanu yada kuranyi yazıyosunuz da bence iki si de ne istikrarlı oyuncular ne de ümit karandan iyi oyuncular değil hep söyledim halada söylüyorum bize lazım olan forwet humberto suazo

Kezman bu sene patlama yapacak kanımca..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bencede çoşucak Kezman.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    bencede çoşucak Kezman.....
    yanına pivot santrfor alınırsa coşacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ali Çamdalı transferi kesin mi? Kulüpten herhangi bir resmi açıklama yok; fakat basın ısrarla Ali Çamdalı'nın Fenerbahçe ile anlaştığını yazıyor. Ali Çamdalı'yı alsaydık kampa katılırdı, ne Samandıra'daki hazırlıklara ne de Avusturya kampına katıldı, bu yüzden bu transfer basının uydurması sanırım, 11 Temmuz oldu, ses seda yok Ali Çamdalı'dan...
    Ali Çamdalı? stoper mi oynuyor?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Bu içinde gol sözü olan haberlere inanmıyorum
    evet ya hep öyle diyorlar sonra gol atana kadar canları çıkıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Kezman bu sene patlama yapacak kanımca..
    yanına partner lazımm...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bu kezman iyi çocuk ama bazen saçmalıyor yav hiç ronaldo gelmesin denilir mi? yarın birgün gelecek belki çok iyi ikili olacaklar haberi yok

16. Default

Bursaspor'da gözler Viera'da

Kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'da listenin ilk sırasında Uruguay Milli Takımı'nın genç kalecisi Sebastian Viera'nın yer aldığı öğrenildi. Türkiye'de ve yurtdışında kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'da rota Nihat Kahveci'nin takımı Villerreal'de forma giyen Uruguay Milli Takımı'nda da oynayan Vierra'ya çevrildi. Diego Sebastian Viera Galain için temaslarını sürdüren yeşil-beyazlı yönetim için tek sorunun 23 yaşındaki futbolcunun yüksek bonservisi olduğu, Bursasporlu yöneticilerin Villarreal'de geçen yıl fazla forma şansı bulamayan genç oyuncunun bonservisini indirmeye çalıştığı bildirildi.

Vierra'yı genç olması nedeniyle ilk sırada tutan yeşil-beyazlı yönetimin, Trabzonspor'un genç Brezilyalı file bekçisi Jefferson için de temasta olduğu öğrenildi.

Paraguay Milli Takımı'nın 1.91 boyundaki kalecisi Aldo Bobadilla ile Gaziantepspor'un Boşnak oyuncusu Kenan Hasagiç de listedeki diğer isimler

Ancak bizim daha aç ve kazanma hırsı olan futbolculara ihtiyacımız var. Roberto Carlos'u bunun dışında tutuyorum. Çünkü o kazanmayı isteyen biridir. Benim görüşüm bu yönde. Ronaldo tarzından ziyade kazanma hırsı olan futbolcular alınmalı.

Bizim takımın 3numarası ondan demiyoda...

Kezman artık alışma evresini geçirdi bu sene 14-15golden az atmaması lazım...

gazetede okuduğuma göre kasımpaşaspor fluminense li andres moritz i almış.
    bu çoğu brezilyalı gibi fm 2006 da dehşet oynayan andres moritz se çok iyi transfer yapmışlar.fm 06 oynayanlar bilir bu oyuncuyu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

aslında bir bakıma doğru ronaldo bütün kupaları kaldırmış durumda carlosta öle ama realde ayrılma sebebim 3 senedir kupa kaldıraramak dediğ için onun durumu biraz farklı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ancak bizim daha aç ve kazanma hırsı olan futbolculara ihtiyacımız var. Roberto Carlos'u bunun dışında tutuyorum. Çünkü o kazanmayı isteyen biridir. Benim görüşüm bu yönde. Ronaldo tarzından ziyade kazanma hırsı olan futbolcular alınmalı.

Bizim takımın 3numarası ondan demiyoda...

Kezman artık alışma evresini geçirdi bu sene 14-15golden az atmaması lazım...
    ben bu sezon kezmandan krallık bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    aslında bir bakıma doğru ronaldo bütün kupaları kaldırmış durumda carlosta öle ama realde ayrılma sebebim 3 senedir kupa kaldıraramak dediğ için onun durumu biraz farklı
    hocam carlos,ronaldo gibi futbolcular profesyonel oldukları için her zaman daha fazlasını isterler o yüzden yok başarıya aç yok başarıya tok diyerekten transfer yapılmaz

Quote Originally Posted by gbatur View Post
    arkadaşlar kanu yada kuranyi yazıyosunuz da bence iki si de ne istikrarlı oyuncular ne de ümit karandan iyi oyuncular değil hep söyledim halada söylüyorum bize lazım olan forwet humberto suazo
    ah keske batur su an 2 istediğim oyuncu var biri humberto suazo diğeri johan elmander

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Babatunde iddiası

Malta takımlarından Msida St. Joseph'te forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu Olalekan Babatunde'nin, Galatasaray ile anlaşmaya vardığı ve yarın İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Malta ekibinin resmi internet sitesinde yer alan haberde, 1.83 boyundaki oyuncunun kendileri gibi küçük bir kulüpten, Galatasaray gibi büyük bir takıma gitmesinin gurur verici olduğu belirtildi. Kulüp ayrıca Babatunde'ye geçmişte Msida için yaptıkları için de teşekkür etti.

Sağ ve sol kanatta görev yapabilen ve daha önce Serie B'de Piacenza, Arezzo gibi takımlarda da forma giyen Babatunde'nin 500 bin dolarlık bonservisi bulunuyor.

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu ne koskoca Galatasaray Malta Liginden oyuncu mu alcak
    %100 kolpadır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkdaslar bune ya dogruda olabilir dogruya kalliye güvenmekten baska caremiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bu ne koskoca Galatasaray Malta Liginden oyuncu mu alcak
    %100 kolpadır
    kardeş bende inanamadım ama alınan kulübün resmi sitesinde yazıo yav

http://0607.msidastjoseph.com/
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post

Çok şaşırdım ne diyim hayırlı olsun

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE'DE!..
    Gençlerbirliği Oftaşspor'da oynayan 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu ,Gökhan Gönül ile Fenerbahçe 3 yıllıklık sözleşme imzaladı.

Galatasaray eski Teknik direktörü Gerets'in de ısrarla istediği Gençlerbirliği OFTAŞ Sporlu Gökhan Gönül,Gençlerlerbirliği kulübünün futbolcusu olmasına rağmen Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak oynuyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post

resmi sitesi olduğunu nerden biliyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    resmi sitesi olduğunu nerden biliyorsun?
    google'de arat istersen sende bi ben araştırdım bu çıktı
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tek resmi site degil Malta basını bile yazıyor arkadaslar uefa sitesinde bu adam hakkında iyi şeyler yazmıs cok teknıkmıs cok suratlı ve aynı zamanda top kontrolu cok ıyımıs Eger aldılarsa kızmam çünkü vardır bir bildikleri bana inanırmısınız ben fifada kariyerde bu adamı kaptan yapmıstım pıcenza ıle oynuyodum bu 20 yasında idi

Mesaj Yetkileri