Bozuidde 2.ligen alındı gs bu transferi gerçekleştirirse şaşrımam kallinin bir bildiği vardır
Bozuidde 2.ligen alındı gs bu transferi gerçekleştirirse şaşrımam kallinin bir bildiği vardır
Alın size sağ bekiyi transfer olmuş
Hayırlı olsun bence tam Fenerbahçeye göre genç bir sağ bek![]()
Ordu coştu vallainş. emeklerinin karşılığı alılar
başka sağ kanatmı kalmadı maltadan oyuncu alınıyor. Şimdi lıncoln bu oyuncumu unutturcak bize :![]()
Galatasaray kaleci almaz bence ts martinez bitirir
Boumsong sözleşme uzatmadı mı ?
Cafercanı nasıl sattılar anlamiş değilim
harbiden unutturdu lincoln'ü bakın babatundeyi konuşuyoz
şaka bi yana açıkçası hayal kırıklığına uğradım ama olsun kalli yaş tahtaya basmaz bununda bilincindeyim![]()
I'm back...
Olalekan Ibrahim Babatunde
23 yasinda
1,83 boyunda
Nijeryali.Sag ve sol kanatda oynuyor.
Bu adam heryerde oynuyor göbek hariç arastırdım UEFA nın resmi sitesinde bile bunun hakkında iyi şeyler yazmıslar cok hızlımıs teknıgı cok iyimiş ve top kontrolü mükemmelmiş Eger alındı ise kalli bosuna almaz her oyuncu onun istegi ile alnıyor vardır bir bildsikleri ayrıca bu forvet oyuncu degil forvete baskası gelecek belki bunu alacaklar herkez gülecek sonra ardından yıldız oyuncu gelecek herkez susacak hersey olur valla belki bu adam yedek olacak cünkü 6+1 cıktı ya cok yönlü diye kalli belki yedek yapar
Valla Arkadaslar satılmdımı bilmiyorum yarın falan imzalıcak ozaman yazarım
Kaynak ne bildiğim kadarıyla iyi bir oyuncu ama
Valla kardes belli olmaz yetenekli futbolcu imiş ayrıca cok yönlü oldugu için kalli yedek yapabilir bende şaşkınım valla
Oyuncularını reklam yapmak içinde yazmıs olabililer Pazarlama acısından yani
Ligtv.com.tr de yazıyor
Hayırlı olsuN...
Valla Anlamıyorum ilhan cavcav ve melih gökcek her zaman transferde fenerbahceye kolaylık gösteriyor nedense
ilhan cavcav? fenere? kolaylık?gösterior?fenere![]()
İlhan Cavcav mı komik olmuş![]()
Nesi komik arkadaslar ilhan cavcav ve meilh gökcek bizden dünyanın parasını isterken fenerbahceye daha ucuza satıyorlar her zaman kolaylık oluyor olan seylerı soyluyorum
Demekki Mateus kiralanıp 7 yabancı kalacak +1 Alex iyileşene kadar Alex Alex iyileştikten sonra +1 Deivid olacak
Ah ilhan cavcav ve melih gökcek elbet işiniz düser Cavcav Aziz baskanı kıramıyor ne kadar verdi acaba gökhanı
Babatunde Galatasaray'da iddiası
Malta Birinci Lig takımlarından Msida St. Joseph, Nijeryalı oyuncusu Olalekan İbrahim Babatunde'nin Galatasaray ile anlaşmaya vardığını resmi sitesinde duyurdu.
Malta takımlarından Msida St. Joseph, resmi internet sitesinde, Nijeryalı oyuncusu Olalekan İbrahim Babatunde'nin Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.
Açıklamada, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun perşembe günü İstanbul'a gelip sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Oyuncularının Galatasaray gibi büyük bir takıma gitmesinin gurur verici olduğu belirtilen açıklamada, 2 yıldır Msida St. Joseph’de oynayan Babatunde'ye yaptığı hizmetler için teşekkür edildi.
Daha önce Serie B'de Piacenza, Arezzo gibi takımlarda da forma giyen Babatunde, geçen yıl Malta’da en iyi yabancı oyuncu ödülünü kazandı.
NTVSpor
Yapma Allahaşkına, Cavcav'ın FB ve Aziz Yıldırım hakkında neler dediğini duymadınız mı?
"YÜCE ATATÜRK"
nası? sözleşmesi bitmeden oyuncu almıoz ki aldıımız oyunculara bak hep serbest
Bir de Cavcav'ın inadı yüzünden geçen sene Deniz için bir sürü tazminat ödedik. Bu transfer kesin mi acaba?
"YÜCE ATATÜRK"