Chelsea'nin amigosu olabilirmiyim Murat abi Ölümüne Chelsea
Forever Chelsea![]()
Chelsea'nin amigosu olabilirmiyim Murat abi Ölümüne Chelsea
Forever Chelsea![]()
Kaptan Defansın sağına rafinhayı al yada biri alsın ben chelseaye aldım çok güzel oynuyo defansın sağından orta yapamıyo hiç kimse![]()
Rafinha bizim seviyemizde bir oyuncu değil![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
vay be chelsea'de yeniliyomuş..
hahaArsenal' ime bakın hele
Liverpool'u yenmiş
Bu arada aranıza geri döndüm eğer kabul ederseniz![]()
Chelsea 1. dakikada gelen gol ile yenilmiş çok ilginç![]()
chelsea'ya bak..10-0.........
10-0 çok ezici bir skor![]()
4-2-4 ile başladım maça ama 2.yarıda 3-2-5 e döndüm sonuç bu![]()
Robben 23 maç oynadı ama sadece 1 gol atabildi...Her yerde denedim sağ sol orta ama yok yok yok...Bir türlü verim alamıyorsum en son bir işe yaradı ve Quaresmayla takasa yaradı![]()
Bizdeki de şans işte o kadar takımın içinde en güçlü olan Real Madrid geliyor.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Liverpool e zor kurra gelmiş...
İyi gidiyorsunuz beyler...
Güzel gidiyorsunuz.Muhammed Abi'ye CL'de zor rakip gelmiş
Ben birkaç mesaj önce belirtmiştim Chelsea yakında tökezlemeye başlar diye! Bakın gördünüz. Everton'dan 4 (yazıyla dört) yedi.
tam işler yoluna girmişken real madridama liverpool kupa takımıdır eler onu
bu arada ilsinho zayıf kalıyor gibi sağ tarafta
bencede murat alir kupalarin hepsini![]()