Quote Originally Posted by gulerba View Post
sekocan'in bu kariyerdeki en renkli menejer oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Arsene Wenger ekolu bir takimin yas ortalamasini epey yukarilara ceken ve kimsenin anlayamadigi transfer politikasi ile bu kariyere renk katiyor. Ada'daki buyuk kapisma onunla daha guzel.. Kendisine ve alex de souza'ya basarilar diliyorum. Ayrica kendisine 40'lik romario'yu getirmesini tavsiye ediyorum hatta sheringham da gelsin premier ligin dinanizmine uygun bir forvet hattina sahip olur boylelikle : )

İstersem 40'lık romairio'yu alırım 50'lik jardel'ide takıma katkı sağlıyacağına inandığım futbolcuyu alırım. Alex de takıma katkı sağlıyacağına çok çok inanıyorum. Politikamı kimse anlayamamış olabilir. Ben yaptığım işi biliyorum bu sizede düşmez. Herkes transferlerime laf etti. Sizin dalga geçtiğiniz Rekarte,Navarro takımı kurtarıyodu. Ama ben sizi sene sonu görücem o zaman da bu kadar laubali konuşabilicekmisinz.

Ayrıca ben öyle diğerleri gibi 19 yaşındaki adamlarla işim olmaz öyle futbolcuları fm hayatımda hiç almadım almamayada devam edicem. O zaman oyun oyundan çıkıp oyuncunun profilindeki dripligi 20 yok fnisi 16 sayı savaşına dönüo ben bundan hiç hoşlanmıyorum o yüzdende hiç tanımadığım bi genç oyuncuyu almakdansa bildiğim oyuuncuları alırım daha başarılı olurum.