Quote Originally Posted by sekocan View Post
BASIN AÇIKLAMASI

Öncelikle Arsenal takımına geri döndüğüm için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Yaklaşık 2.5 aylık bir ayrılığın ardından Arsenal'e geri dönmek çok mutluluk verici. Geri döndüğümde puan durumunda inanılmaz bir fark olduğunu gçrdüm 1.Chelsea 41 puan 2.Manu 29 puan gerçekten inanılmaz bi fark. Ben tabi takıma geri döndüğümden Şampiyon olacağız demiyorum. Çünkü 2. Olan Manu'nun bile az olan şampiyonluk şansı bizim şampiyonluk yolundan koptuğumuzu işaret ediyordu. Ben en azından bu sezon 2. ve ya 3. lük düşünüyorum ligde. Şampiyonlar Liginde bilindiği gibi 2.turda İNTER ile karşı karşıya gelicez. Turları teker teker geçip kupaya uzanıcaz.

2.transfer döneminin açılmasına 1 hafta kaldığını biliyoruz. Bu dönemde takımdan ne oyuncu göndericez nede oyuncu alacağız. Sadece Avrupada sözleşmesi biten takımımıza layık 3-4 oyuncu ile sözleşme imzalıyacağız. Bunlardan bi tanesini burda açıklamak istiyorum Fenerbahçe'nin yıldızı ALEX DE SOUZA.

Son olarak takıma geri dönmemi sağlayan Anneme,Babama sonrada kariyerdeki arkadaşlara(Murat abi'yr , Mami'ye , Mehmet'e) beni tekrar aralarına aldıkları için ve beni destekleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum
Tıssss..!!

Gel bakalım gel Arsenal Toparlanmıştı ne güzel ne yazık ki yine dibe vuracak.