Ercan,Yağız’ı aradı programın sonunda.Başarılarını gördüklerini,hazırlık maçlarında çok başarılı sonuçlar aldığını açıkladı.”Fatih Terim zamanındaki kadro bu kadrodan iyi olsa da sen bu sen şampiyonluğun en büyük adayısın.Programıma bundan sonra Konuk-Yorumcu olmanı istiyorum.”

Zaman:11.09.06
Yer=Lig TV Stüdyosu
Saat=19:30
Durum=Heyecanlı

Juventus-Milan Maçı(Hazırlık)

Sayın Varol, bu galibiyet hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Kesinlikle kötü bir maç oldu.Gilardino’nun önemini anladım.Birdahaki maçta onsuz ne yapacağım,kaç gol atacağım onu anlayacağım.

Atletico-Milan Maçı

Dediğim gibi,Gilardino Kakadan topu alır,vurur ve atar.Ancak Kaka pas vercek birini bulamayınca otomatik olarak uzaktan şut çekiyor.Kalecinin zaafı 1e1 ama biz bunu göremedik.Hazırlık Maçıdır,sorun olmaz.

Ekranas-Milan Maçı(Ş.L Ön Eleme 3.Tur 2.Ayak

Maç sonunda şoke oldum.GİLARDİNO 1 hafta sakattı.

Sayın Varol,Takımın taktiğinin Gilardino üzerine kurulu olduğunu söylemiştiniz.Acaba ligde 4-4-1-1 mi deneyeceksiniz?

Kesinlikle.Her iki konu için Kesinlikle.Bunu bilmeniz gerekir ki Gilardinonun süper performansını dolduramasam da Ronaldo da iyi bir forvet.Aslında ben Gilardino iyileştiğinde kimi yedek bırakacağımı düşünüyorum.

Teşekkürler Yağız.İlk Lig maçın Roma ile.Maçta Roma tek forvet(Totti) ile oynayacak.Adam markajı mı yapacaksın?Daha demin dediklerine göre ilerde iyileşen Ronaldo görev yapacak.

Bana göre adam markajı çok abes bir şey.Kanadımda Jankulovski’nin 2 ay sakatlanması ve Griminin orda oynayacak olmasından dolayı ben alan da yapmayacağım,adam da.Nesta yavaş olduğu için alan,Maldini ise yavaş görünse de çok rahat rakiplerini yakalayabildiği için adam markajı yapacak Tottiye.

Kolay bir maç değildi.Gilardino yarı sakat çıkmıştı zaten.Gene sakatlandı.En üzücü olanı ise 2.5 ay sakatlanmış olmasıydı..
Sonuç açık ve net.Derbiden zaten fark atarak çıkmayı beklemesek de beraberlik de beklemiyorduk.Maldini ve Nesta işini çok iyi yaptı.Maçta Grimi’nin sakatlanması ile Costacurta girdi ve hemen bir top kaptırdı.Top Perottaya çıkartılınca o da çok klas bir gol attı.As oyuncu revirine döndü takım adeta.

Ama bu ligin ilk maçı.Bence hala bir sorun yok.Hepimiz insanız,Costacurta hata yaptı ama Kaka da yapabilirdi,Nesta da yapabilirdi.Şans işi.

Ercancım,Programına davetin için sana teşekkür ederim.Televizyona yorumcu olarak ilk defa çıktığım için boş kağıda da imza atarım