Aston Villa'nın genç golcüsü Luke Moore, Seda Sayan ile Dünya Evi'ne girdi!

Aston Villa'nın ünlü golcüsü Luke Moore, sabahların sultanı Seda Sayınla evlendi.

Aston Villa takımın ünlü golcüsü Moore, çok mutlu olduğunu söyledi. Düğün İlhan Aydoğan'ın yüksek çabaları ile İngiliz Kraliyet Sarayı'nın balo salonunda yapıldı. Düğüne içlerinde İngiltere Başbakanı Tony Blair, imparator İbrahim Tatlıses
, Sir Alex Ferguson, diva Bülent Ersoy'un da bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı. Damadın şahitliğini Aston Villa'nın teknik direktörü İlhan Aydoğan yaparken, gelinin şahitliğini de Bülent Ersoy yaptı. Nikahı başbakan Tony Blair kıydı. Tony Blair'ın Moore'un ağzından evet sesini duymasıyla beraber Bülent Ersoy'un baskısıyla Moore'un ayağına basan Seda Sayan, oyuncunun sakatlanmasına sebep oldu. Moore iki hafta sahalardan uzak kalacak.
Düğüne İbrahim Tatlıses, Bülent Erson gibi ünlüler söyledikleri şarkılarla renk kattılar.
Düğünden sonra basın mensuplarına konuşan Moore, şunları deklare etti:
- Benim için harika bir gece. Gerçekten çok mutluyum. Hayatımın kadınını buldum. Bizi tanıştıran hürmetli hocam İlhan Aydoğan'a çok teşekkür ederim. İyi ki var. Artık o benim babam sayılır. Seda da artık benim helalımmm

Düğün sonrası da pek çok haberle magazin basını çalkalanıyor. Düğün haberini alan Nihat Doğan'ın Aston Villa'nın golcüsünü öldürebileceği söyleniyor
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi