capello gitti Getafa'nin teknik direktörü geldi
capello gitti Getafa'nin teknik direktörü geldi
Barcelona başkanının dediği yenilenme bu ise evet çok güzel bir yenilenme yaptılar.Bir de süper bir kaleci alsalar tam süper olacak.
So what?
Saike
İyi bir transfer.İleride daha büyük kulüplerde görürüz kendisini.
So what?
Saike
Marcelo varken oynama şansı az.Kendi geliştirmek için biraz daha bekleyebilir.
So what?
Saike
CSKA'daki Igor Akinfeev'i alsalar bence yılın transferini yaparlar.
Bence 1-2 sezon daha Valdes'le idare etsinler sonra ya ochoa yada schmeichel'i alsınlar man city'den
Çok para vermiş![]()
Uzun süredir Iker Casillas'a yedek kaleci arayan Real Madrid, çok sayıda kalecinin üzerinde durduktan sonra başa döndü ve Liverpool'dan ayrılan Jerzy Dudek'i bonservis bedelsiz kadrosuna kattı.
Recreativo, Bolton ve Manchester City'yle de temas hâlinde olduğu bilinen Dudek, son olarak, teklifini resmileştiren Real Madrid'de karar kıldı.
İki sezondur Liverpool'da Reina'nın yedeği olarak forma giyen Polonyalı kaleci, aynı rolü, bu kez Real Madrid'de, Casillas'ın arkasında oynayacak.
Profesyonel futbol hayâtına Sokol Tychy takımında başlayan 34 yaşındaki kaleci, 1996 yılında Feyenoord'a transfer olmuş ve buradaki başarılı performansıyla büyük takımların dikkatini çekmişti. 2001 yılında Liverpool'a transfer olan Dudek, o gün bugündür İngiliz takımında forma giyiyordu.
11 yıl aradan sonra İspanya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan ve kadrosunu oldukça güçlendiren Atletico Madrid'de, yeni transferlerden John Heitinga ve Paulo Assuncao, oldukça iddialı açıklamalarda bulundular.Ajax takımından transfer edilen Hollanda'lı Milli defans oyuncusu John Heitinga, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek seviyeye ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Bu şampiyonada oynamak benim başıma gelen en iyi kısmet ve şimdi bunu Atletico'da yapacağım. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" dedi.24 yaşındaki futbolcu, Ajax'taki 17 yıllık serüveninin bitmesiyle ilgili olarak ise, "Kariyerimde ileriye doğru bir adım atmak istediğim için Ajax'tan ayrılıp Madrid'e geldim. Ajax'taki uzun yıllarımdan sonra şimdi benim için yeni bir macera başlıyor. Kendimi iyi hissedebileceğim, gelişmeme devam edebileceğim ve şampiyonluklar kazanabileceğim bir kulübe gitmek istedim" dedi.Porto kulübünden transfer edilen Brezilya'lı futbolcu Assuncao ise yaptığı açıklamada, "Atletico'lu futbolcular; tıpkı benim gibi şampiyonluklar kazanmak ister. Uzun yıllardır başarılara ulaşmış bir takımdayım ve burada olmaktan çok mutluyum. Menajerim birçok kulüp önermişti ancak ben Atletico'yu seçtim ve bu tercihimden dolayı mutluyum" dedi.28 yaşındaki futbolcu, son olarak 1996 yılında elde edilen La Liga şampiyonluğu hasretinin biteceğine inandığını belirterek, "İspanya ligi çok sıkı ve zor ancak Atletico çok iyi bir kadroya sahip ve hep birlikte zafere ulaşacağımıza eminim. Şimdiden çalışmalara başladık ve herkesin aklındaki tek şey şampiyonluk" dedi.
Şaşırdım açıkcası.İyi bir yedek olacaktır.
So what?
Saike
Atletico zayıf olan savunma hattınıda güçlendirdi, çok iyi kadrosu var. bu yıl başarı bekliyorum bu takımdan..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Gereksiz olmuş.. Baskasını bulamamışlar mı![]()
Güzel kadro kurdular bu sene avrupadada ligdede iş yaparlar.
Bonservis bedelsiz diyo zaten iyi bir yedek işte.
Atletico bu sene bence bekleninlen aksine kötü bir sezon geçirecek..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
bence tam tersıne gecen sezonun acısını cıkaracaklar cok basıt hatalarla sampıyonluktan uzak kaldılar..
saçma transfer
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
sağ bek bu adam
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Atletico son şampiyonluğunu yaşadığı 96'daki kadrodan bile daha başarılı kadrolar kurmuştur daha sonraki senelerde ama beklenen başarı gelmediği gibi bu yarışında bir hayli gerisinde kalmışlardır.Kadroyu çok şişiriyorlar bana göre.Ayrıca büyük bir başarı yakalanması için teknik direktör Aguirre'nin gönderilmesi gerek..
[SIGPIC][/SIGPIC]
En sorunlu defasn bölgesini düzeltti bu yıl atletico gelecek yıl çok iyi olacaklar kanımca
Yedek için iyi bir transfer...
casillasın yedek ya da cezalı olduğu maçlarda.real in kalesini güvenle koruyacağından emin değilim.yedek te olsa kötü transfer bence.diego lopez bence daha iyiydi.
Dudek'i bu sezon çok beğendim,özellikle Carling Cup yarı finalinde Liverpool'u deplansmanda 6-3 yendiğimiz maçta faydalı oynamıştı,bizim için tabi![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Neves yarışına Barcelona da katıldı
Fluminense’nin yükselen yıldızı Thiago Neves’i almak için süren savaşa Barcelona’nın da katıldığı bildiriliyor.
Sport’a göre, Andrei Arshavin için yaptığı iki teklif de Zenit tarafından reddedilen Katalan kulübü, gözlerini Brezilyalı orta sahaya çevirdi.
23 yaşındaki Neves, 2008 Copa Libertadores Finali’nde hat-trick yaptı.
Fluminense’de gösterdiği performans Avrupa kulüplerinin gözlerinden kaçmadı. Birçok büyük kulüp kendisiyle ilgilenirken, Roma’nın oyuncuyu transfer etmeye en yakın kulüp olduğu söyleniyor.
Şimdi ise Barcelona, Olimpiyatlar başlamadan oyuncuya acele bir teklifte bulunmayı düşünüyor.
Katalan ekibinin, Fluminense’ye 10 milyon avroluk bir teklif sunması bekleniyor.
Neves, geçen yıl Brezilya Ligi’nin en değerli oyuncusu seçilmişti.
Goal.com
Dudek başka bir takımda direk oynayabilirdi.Şimdi Real'de yedek kaleci olacak.Bence daha iyisi olabilirdi.
Kulübe ona emanet.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
10mn € 'ya Brezilya'nın en değerli oyuncusu çok iyi bence.Keşke bizim kluplerimizde görse...
Bir orta sıra takımında as kaleci olabilirdi![]()
Kendine yazık etti.