Sayfa 351 / 439 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401 ... SonSon
10,501 ile 10,530 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Beyler Saviola ne oldu şimdi tam olarak...

Real Madrid ile sözleşme imzaladımı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

BANA ASKER LAZIM

Orduspor'u savaşan bir takım haline getirmeyi düşündüğünü de anlatan Kaya, şunları kaydetti: ''Benim kafamda her zaman olduğu gibi yine savaşan ve askeri çok olan bir takım yatıyor. Böyle bir takım kurmaya çalışacağım. Bu yönde de bazı futbolcular ile görüşmelerim oldu ancak bu isimleri şu an açıklamak istemiyorum. Benim istediğimiz özellikte oyuncuları kadroya katarak iddialı bir takım kuracağız.''

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

real in yeni teknik direktörü schuster açkladı : 10 gün önce saviolayla anlaştık ama benm imzalamamı bekliodk fln dedi yani savi realde artk

Gökhan Gönül imzaladı
    Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ'tan aldığı Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Gençlerbirliği OFTAŞ'ın 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattı. Gökhan, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düzenlenen törende kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

GÖKHAN: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM
    İmza töreninde bir konuşma yapan Gökhan Gönül, mazisi şampiyonluklarla dolu Fenerbahçe kulübüne gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Gökhan, transferinde pay sahibi olan herkese teşekkür ederek, ''Beni buraya layık gören sayın başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Burası şampiyonluklarla dolu bir kulüp. 5 yıldır profesyonel futbolun içindeyim ve bunun 3 yılında şampiyonluk yaşadım. Fenerbahçe'de de şampiyonluk yaşamak istiyorum'' şeklinde konuştu.

USLU: UZUN YILLAR HİZMET EDECEK
    Asbaşkan Mahmut Uslu ise, Gökhan'ın transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasının sağ kanadındaki ihtiyacını giderdiklerini belirterek, ''4 yıllık kontrat yaptık. Fenerbahçe'ye uzun dönemde hizmet edecek genç bir arkadaşı kadromuza kattık. Kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu.

NTVSpor

savi real'e gitti iş imzaya kaldı

fener gençleri alıp hep harcıyor bunu inşallah harcamazlar

7. Default

Cassano'dan F.Bahçe'ye ret!

La Liga Şampiyonu Real Madrid'in 25 yaşındaki yıldız oyuncusu Antonio Cassano, Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddetti.Sarı-lacivertlilerin Real Madrid'in İtalyan golcüsü Antonio Cassano için yaptığı transfer teklifi Real Madrid'in olumlu yaklaşımına rağmen, futbolcu tarafından reddedildi. Fenerbahçe'nin yaptığı 3 milyon sterlinlik teklifi kabul etmeye hazır olan Real Madrid, yıldız oyuncunun ve menajeri Giuseppe Bozzo'nun teklifi reddetmesi üzerine anlaşmadan vazgeçti.
    Bu arada, Cassano'ya adeta kapıyı gösteren Real Madrid'in başkanı Ramon Calderon Cassano için, "Önümüzdeki sezon onun bizimle oynayacağını düşünmüyorum" dedi.
    Başkent ekibinin, Cassano'nun yerine Javier Saviola'yı transfer etmeyi düşündüğü bildirilirken Cassano'nun ise İtalyan ekiplerinin tekliflerine sıcak baktığı vurgulandı.

Cassano İle İlgilenmiyoruz

12 Temmuz 2007 Perşembe

Bugün tarihli Yeni Şafak, Fotospor, Fotomaç, Takvim ve Sabah gazeteleri kulübümüzün Cassano ile ilgilendiğini ve transfer edeceğine dair haberlere yer vermişlerdir. Söz konusu haberler doğru değildir. Kulübümüz bu futbolcu ile ilgilenmemektedir.

Spor Kamuoyuna duyurulur.
    Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

gökhan gönülü bana sorun arkadaslar bu sene 20 macını tv den 2 macını cıplak gözle izledim

soralım o zaman nasıl topcu?

11. Default

Schalke Appiah'ı yalanladı

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04, Fenerbahçeli Stephen Appiah'la ilgilendiği şeklindeki haberleri yalanladı. FC Schalke 04 menajeri Andreas Müller, Kicker adlı spor dergisine yaptığı açıklamada, ''Bu söylentilerden sıkıldım. Appiah konusunun kapandığını söylemiştim. Bu konuyu ikide bir açmanın anlamı yok'' dedi.
    FC Schalke 04'ün mali sorumlusu Josef Schnusenberg de Appiah hakkında yapılan spekülasyonların hiç birinin doğru olmadığını, bu oyuncuyla herhangi bir anlaşma sağlamadıklarını belirtti.
    Kölner Express gazetesi, FC Schalke 04'ün Appiah ile anlaşmaya vardığını yazmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    gökhan gönülü bana sorun arkadaslar bu sene 20 macını tv den 2 macını cıplak gözle izledim
    Söyle o zaman nasıl bir oyuncu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biliyorsunuzki lig a her macı takip ederim hatta stadyumda bile izlerim macları buyrun gökhan hakkında düsündüklerim;

Gökhan gönülü bu sene cogu kez macini izledim hatta 2 defa stadyumda izledim kendisinin defans yönü cok iyi ayaga iyi paslar yapabiliyor teknigide gayet iyi ayrica cok iyi bindirmeleri var tipki fatih akyelin gibi 2000 yilinda ki bindirmelerini herkez bilir. Gökhan bize gelse iidi volkan ve gökhan cok iyi bindirmeler yapar diyordum bunuda burda foruma yazmıstım. ama malesef olmadi dedigim gibi fatih akyelin gencligine cok benziyor.Tunc kayacı zaten bu sene gökhanı dsporda cok övdü hatta kendisi lig a nın en iyi oyuncu secildi..........
    bence gereken sans da verilmesi lazim yedek mahkumu olmamasi lazim terkar hayirli olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ayrıca çok fırsatçıda bir oyuncu hiç umulmadık anlarda gelip gol atabiliyor
    I'm back...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Biliyorsunuzki lig a her macı takip ederim hatta stadyumda bile izlerim macları buyrun gökhan hakkında düsündüklerim;

Gökhan gönülü bu sene cogu kez macini izledim hatta 2 defa stadyumda izledim kendisinin defans yönü cok iyi ayaga iyi paslar yapabiliyor teknigide gayet iyi ayrica cok iyi bindirmeleri var tipki fatih akyelin gibi 2000 yilinda ki bindirmelerini herkez bilir. Gökhan bize gelse iidi volkan ve gökhan cok iyi bindirmeler yapar diyordum bunuda burda foruma yazmıstım. ama malesef olmadi dedigim gibi fatih akyelin gencligine cok benziyor.Tunc kayacı zaten bu sene gökhanı dsporda cok övdü hatta kendisi lig a nın en iyi oyuncu secildi..........
    bence gereken sans da verilmesi lazim yedek mahkumu olmamasi lazim terkar hayirli olsun
    Önder'in ofansif yönünden sıkıntı çekildiği için sağ bek aranıyordu.Zico da zaten sağ bek arandığını belirtmişti.Sabit yedek olarak kalmayacaktır.Her ikisi de dönüşümlü olarak oynarlar..

Sağolasın yorumların için..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım Fb yedek olarak harcamaz bu adamı.
    So what?
    Saike

Serkan-Önder geçen sene nasıl dönüşümlü oynadılar, bu sene de Önder-Gökhan veya Ali Bilgin-Gökhan oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gökhan ayagında cok iyi top saklar kolay kimse ayagından topu söküp alamaz
    sag acıkta oynar

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Serkan-Önder geçen sene nasıl dönüşümlü oynadılar, bu sene de Önder-Gökhan veya Ali Bilgin-Gökhan oynayabilir.
    Ali bilgin bekde oynamiyor ... Ayrica gecen sezon ben serkanin donusumlu oynadigini hic gormedim .....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gökhan ayagında cok iyi top saklar kolay kimse ayagından topu söküp alamaz
    sag acıkta oynar
    vay be teknik ayaginda cok iyi top sakliyo top kaybetmiyor bindirmeleri super .... binevi cafu nun genc hali yani .....

Quote Originally Posted by paco View Post
    Ali bilgin bekde oynamiyor ... Ayrica gecen sezon ben serkanin donusumlu oynadigini hic gormedim .....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

vay be teknik ayaginda cok iyi top sakliyo top kaybetmiyor bindirmeleri super .... binevi cafu nun genc hali yani .....
    Ali Bilgin'in bek oynamadığını biliyorum. Orta sahanın sağında Ali Bilgin ile Gökhan Gönül dönüşümlü oynar dedim.

Lig A'nın en iyi futbolcusu seçildiğine göre yetenekli gerçekten, Cafu'nun genç hali denilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla ilk sene bence bu yeteneklerini biraz sergilemesi zor eger alısırsa cosar cünkü büyük bir takımda oynayacak heyecanlı olabilir hatta hata yapmaktan korkabilir o yüzden sabır lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[QUOTE=paco;753860]Ali bilgin bekde oynamiyor ... Ayrica gecen sezon ben serkanin donusumlu oynadigini hic gormedim .....
    [QUOTE]

Bek demedi zaten sağ açık için dedi.Ayrıca Serkan geçen sezon 12 maçta oynadı ligde 5 türkiye kupası 3 avrupa kupası 12 maç yani oran tam olarak yarı yarıya değil 17 maçtan 5 eksiği var.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

suat hoca futbolculuk hayatındaki gibi bir takım kurmak istiyor ve bundada başarılı olacak galiba
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dış Transferde: Trabzonspor' dan Emre AYGÜN ve Cem DEMİR ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Basın Sözcüsü Erkan ŞAHİN

Kaynak:Orduspor resmi site

Oh be pivot santrafor olarak cem demirde geldi

Mahmut hanifide orduda oda her an imzayı atabilir ergünün gelmesinede az kaldı

Önder ile Serkan dönüşümlü oynadılar bu sene. Önder 23 maçta, Serkan 11 maçta ilk 11 oynadı. Tabii Önder birçok maçta stoperde oynadı, o yüzden sayısı daha fazla, özellikle Edu ve Lugano transferinden sonra Önder ve Serkan sağ bekte dönüşümlü oynadılar, Zico daha sonra Serkan'ın performansından dolayı da Önder'i sağda sürekli oynattı.

Kendisini gösterirse eğer Gökhan Gönül oynayacağı maçlarda, değişilmez bile olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Cem demir çok iyi oyuncuymuş abi duyduğuma göre Eskişehirspor'da istemişti ama demekki Ordu almış hayırlı olsun ne diyelim
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Saat 17:00 'da CEM DEMİR ve ERNANİ PERREİRA Kendilerini 1 yıllığına ORDUSPOR'lu yapan imzaları törenle atacaklardır...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Saat 17:00 'da CEM DEMİR ve ERNANİ PERREİRA Kendilerini 1 yıllığına ORDUSPOR'lu yapan imzaları törenle atacaklardır...
    Emrah abiden ardı ardına transfer bombaları
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserispor Arjantinli Avandano ile prensipte anlaştı
    Kayserispor'un, Arjantinli defans oyuncusu Juan Paldo Avandano ile prensipte anlaştığı bildirildi.
    Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce Arjantin'de izleyip beğendikleri Juan Paldo Avandano ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
    Hurma, ''Defans oyuncusu olan 25 yaşındaki Juan Paldo Avandano, Cumartesi günü Kayseri'ye gelip yöneticilerle son kez görüşme yapacak. Anlaşma sağlanıp mukavele imzalanırsa Avandano, Kocaeli Kartepe kampına katılacak. Bir ofansif yabancı futbolcu daha transfer edip transfer çalışmalarını tamamlayacağız'' dedi.
    Süleyman Hurma, Kocaeli'nin Maşukiye beldesinde The Green Park Kartepe Resort Otel'de 10 Temmuz'da başlayan kamp çalışmalarının, artan tempo ile devam ettiğini de bildirerek, ''Kamp yeri ve kaldığımız otel süper. Futbolcularımız hırsla çalışıyor. Bu temponun yarısını korusak, ligin tozunu atarız. Hedefimiz ligde ilk dört takım arasına girmek'' diye konuştu.
    Kayserispor, yarın, katılacağı turnuva kapsamında İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Emrah abiden ardı ardına transfer bombaları
    ee normal klüb binasına yakın arkadaslar var ernaninin suanda cekilmiş resmini bekliyorum bakim nasıl tipinde degişme varmı

[quote=fmsmyrna;753877][quote=paco;753860]Ali bilgin bekde oynamiyor ... Ayrica gecen sezon ben serkanin donusumlu oynadigini hic gormedim .....

Bek demedi zaten sağ açık için dedi.Ayrıca Serkan geçen sezon 12 maçta oynadı ligde 5 türkiye kupası 3 avrupa kupası 12 maç yani oran tam olarak yarı yarıya değil 17 maçtan 5 eksiği var.
    Ona donusumlu oynadilar denmez onderin sakatlandigi zaman yerine girdi ... Onder oynarken hic bir zaman serkan balci onun yerine oyuna girmedi ... Dinomo Kiev macindan sonra serkan gozden dustu ....

Mesaj Yetkileri