Sayfa 353 / 439 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon
10,561 ile 10,590 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kanat oyuncusu için boy önemli değil bence
    Neden? Geçen seneler Avrupa maçlarında Serkan'ın boy dezavantajı yüzünden goller yediğimiz oluyordu.

Günümüz futbolunda artık bekler daha uzun oyunculardan seçiliyor.Bazen stoper olan oyuncular bile bek'e koyulabiliyor.Kısa bek'ler de başarılı olabilir tabii ama ekstra yetenek gerekir bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cafu Carlos zamanın en iyi bekleri değil mi ??
    fransa milli takımına bak ingiltere hollanda arjantin 182yi filan geçen olmaz... Serkan'a bakma o sıradan bir oyuncu işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    arkadaşım benim demek istediğim yönetimimiz boş transfer yapmaz gökhan hem mental hem fiziksel hemde teknik olarak yeterli düzeyde futbolcu ki transfer etmişler
    Bu konu da yönetimimize tamamen güvenmemeliyiz bence.Geçmiş senelerde yapılan transfer yanlışlarını gördük.Bu senede bir Deivid vakası var.Ama dediğiniz gibi Gökhan iyi bir oyuncuysa başarılı olcaktır.Bazen dersler çıkartabiliyor yönetim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cafu Carlos zamanın en iyi bekleri değil mi ??
    fransa milli takımına bak ingiltere hollanda arjantin 182yi filan geçen olmaz... Serkan'a bakma o sıradan bir oyuncu işte
    Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Kısa bek'ler de başarılı olabilir tabii ama ekstra yetenek gerekir bence
    Bak burda ne demişim.

Ayrıca verdiğin 2 örnek 35'ine dayandı.Yani biraz eski tarz oyuncular.Artık futbol daha fazla fizik gücüne dayalı oynanıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig başı herkes forma peşinde böle olması çok doğal ama bu sene bjknin en iyi transferi e.sağlam

Nesil
    2006

Default Ayman'ın fiyatı belli oldu!

Trabzonspor'un Mısırlı orta sahası Ayman için Mısır kulüpleri bastırmaya devam ediyor. Ayman'ın eski takımı Zamalek'ten sonra şimdi de Al Ahli ekibi Ayman için devreye girdi.

Mısır'ın en önemli futbol portallarından Filgoal.com'a konuşan Ayman'ın menajeri Trabzon'a Mısır'dan tekliflerin ulaştığını belirtirken gelişmelerin 1-2 gün içinde netleşeceğini söyledi. Trabzonspor Yönetimi ise daha önce yaptığı açıklamada Ayman'ı satmayacağını açıklamıştı.

Geçen sezon ortasında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Ayman'ın menajeri Trabzonspor'un Mısırlı futbolcu için 4 milyon Euro istediğini iddia ederken bu fiyatın düşürülebileceğini savundu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cafu ve Carlos zamanında dedim şimdi değil ... eksta özellikler olsa iyi olur ama LigA'dan bir oyuncu aldık ne kadar eksta özelliği olabilirki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ülkemizde scouting sistemi yeterince yaygınlaşmadığından dolayı bu tür hatalar olabiliyor,bir oyuncuyu transfer ederken en ince detaya kadar inmek gerekiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayman 4 milyon euro mu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bu sene genç oyuncularımızda gümbür gümbür geliyor.
    So what?
    Saike

Boya takılmayın Milito da kısa ama süper defans...

Nesil
    2006

Default Bursaspor kalecisini buldu ama !...

Bursaspor Teknik Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ekrem Senal, "Kaleci ile anlaştık, ama Bursa'ya gelmeden, sözleşme imzalamadan ismini açıklamayacağız" dedi.

Ekrem Senal yaptığı açıklamada, adı medyada yer alan oyuncularla ilgili özellikle parasal konularda sıkıntı yaşadıklarını, o nedenle artık işi sıkı tuttuklarını söyledi.

Transferi teknik heyetin isteği doğrultusunda yaptıklarını ve oyuncularla sadece kendisinin görüştüğünü dile getiren Senal, "Yönetici arkadaşlarımız bana (ismini bize bile söyleme, sonra sıkıntı oluyor) dedi. O nedenle benden başka, başkan dahil kimse isim bilmiyor" diye konuştu.

Senal, görüştükleri ve büyük ölçüde anlaştıkları kalecinin 42. Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nda (Copa Amerika) takımının her maçında forma giydiğini belirterek, şunları söyledi: "Kaleci ile anlaştık, ama Bursa'ya gelmeden, sözleşme imzalamadan ismini açıklamayacağız. Açıklayınca mali konularda sıkıntı yaşanıyor. Cumartesi günü Bursa'ya gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Anlaştığımız kalecinin adı henüz gazetelerde yer almadı."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaw tartıştığımız adam Önder'in yedeğini bekleyecek bir adam konuyu kapatak bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Cafu ve Carlos zamanında dedim şimdi değil ... eksta özellikler olsa iyi olur ama LigA'dan bir oyuncu aldık ne kadar eksta özelliği olabilirki
    Zamanın demişsin ,zamanında değil . Neyse uzatmayalım dediğin gibi

Futbol artık fizik gücüne dayalı oynanıyor.Bu yüzden fizik gücü ve tekniği iyi olan oyuncular bulmalıyız.Ki bu 2 özelliğin bir arada bulunması zor.Bkz: Alex --> Teknik var,fizik yok Bende taktım bu Alex'e

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ORDUSPOR'u artık Süper Lig'de görmek istiyoruz !!!!!!!!!!

Bir zamanlar Süper Lig'in altını üstüne getiren ORDUSPOR, özellikle büyüklerin korkulu rüyasıydı... Oynadığı başarılı futbolla, yıldız oyuncularıyla, yurdun her yerinde büyük taraftar desteğiyle başarıdan başarıya koşan ORDUSPOR, hatırlanacağı gibi bir sezonda Türkiye'yi, UEFA Kupasında temsil etmişti.

Ardından başarısız günler, sezonlar başladı ve yenilmez armada bir anda kendini Üçüncü Lig’de buldu. Neyse ki, kısa zamanda kabus dolu dönemler geçildi ve ORDUSPOR çıkışa geçti. Şu anda ORDUSPOR, Lig A’nın en güçlü ve iddiadlı takımlarından biri durumunda. Açık söylemekte fayda var: Eğer ORDUSPOR geçen yıl doğru ve düzgün yönetilseydi, yönetim büyük yanlışlar yapmasaydı, oyunu kuralına göre oynamayı becebilseydi, takımın göz göre göre doğranmasına, hakkının yenmesine seyirci kalmasaydı bugün kesinlikle Süper Lig'e yükselmiş olurdu... Neyse geriye bakmanın bir faydası yok. Önemli olan yeni sezonda ORDUSPOR'un ne yapacağıdır. Takımın, Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Suat Kaya'ya teslim edilmiş olmasını çok doğru buluyorum.

Suat Kaya, iyi bir hoca, gençlere önem veriyor.. Genç yaşına rağmen çok tecrübeli, başarıya aç. Kendisine tam destek verilirse, gerekli transferler yapılırsa bir de en önemlisi Ordu halkı, kayıtsız şartsız takımın ve hocanın arkasında durursa ORDUSPOR'u seneye Süper Lig de görürüz.

Tabi ki, hiçbir şeyin yüzde yüz garantisi yok. Kaldı ki, grupta çok değerli, iddialı ve de güçlü takımlar var. Önemli olan başarıya inanmaktır. Ordu halkı artık takımını Süper Lig’de görmek istiyor. ORDUSPOR yönetimi bu gerçeği asla unutmadan, sen-ben kavgasına girmeden, özellikle de geçen yıl yaptıkları büyük yanlışlara bir daha düşmeden canla başla çalışmalıdır. Hiç kimsenin ORDUSPOR'u kendi oyuncağı haline getirmeye hakkı yoktur. Bundan sonra atılacak yanlış adımların ve keyfi yönetim anlayışlarının hesabını ORDUSPOR'a gönül verenler mutlaka sorarlar.

Şahen bir Ordulu olarak, hesap soranların başında olacağımı söyleyerek şimdilik noktayı koyuyorum ve Lig A’da yer alan tüm takmlara başarılar diliyorum. İnşALLAH kim hakederse, çok çalışırsa, centilmence mücadele ederse onlar Süper Lig'e gelirler.

Bugün Gazetesi:Ersan celik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla bu sene genç oyuncularımızda gümbür gümbür geliyor.
    Aydın Karabulut'u cok begendim ben..

Toraman: Gerçek yerim stoper
    Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman, gerçek mevkisinin stoper olduğunu belirterek, "Ancak stoper oynarsam %100 verim sağlarım" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Avusturya'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın milli futbolcularından İbrahim Toraman, gerçek mevkisinin stoper olduğunu belirterek, "Yerimde oynarsam %100 verim sağlarım" dedi.

Gazetecilerin, Beşiktaş yönetiminin yabancı bir stoper arayışında olduğunun hatırlatılması üzerine İbrahim, "Biz futbolcuyuz. Böyle kararları yöneticilerimiz verir. Ancak geçen sezonun en az gol yiyen takımıyız. Geçtiğimiz yıl defansta 4 yerli futbolcu ile 50 maç oynadık. Tabii ki hatalarımız olacak. Aynı dili konuştuğumuz içinde iyi anlaşıyorduk" dedi.

Takım içindeki esas mevkisinin stoper olduğunu belirten İbrahim, "Ancak o zaman %100 verim sağlarım. Fakat takımın yararına olacaksa farklı bir mevkide de oynarım" dedi.

Tecrübeli futbolcu, milli takımda uzun süredir beraber oynadıkları Rüştü Reçber'in Beşiktaş'a transferini de olumlu olarak değerlendirdi ve aynı dili konuştukları bir kaleci ile oynayacağı için mutlu olduğunu söyledi.

"HAYALİMDE AVRUPA'DA FUTBOL OYNAMAK VAR"
    Beşiktaş eski teknik direktörü Mircea Lucescu'nun kendisini transfer etmek istediğinin hatırlatılması üzerini ise tecrübeli oyuncu, "Benim Beşiktaş ile üç yıl daha mukavelem var. Lucescu sevdiğim bir teknik adam. Beni Gaziantepspor'da forma giyerken de istemişti. Ancak ben kabul etmemiştim. Şu anda da resmi bir teklif yok. Hayalimde Avrupa'da futbol oynamak var. Ama Beşiktaş forması ile daha şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Mukavelem bittikten sonra bu konuyu düşünebilirim" açıklamasında bulundu.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zamanın demişsin ,zamanında değil . Neyse uzatmayalım dediğin gibi

Futbol artık fizik gücüne dayalı oynanıyor.Bu yüzden fizik gücü ve tekniği iyi olan oyuncular bulmalıyız.Ki bu 2 özelliğin bir arada bulunması zor.Bkz: Alex --> Teknik var,fizik yok Bende taktım bu Alex'e
    dediğin gibi alexte teknik var zeka var fizik yok ah o fizikte olsa.....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yaw tartıştığımız adam Önder'in yedeğini bekleyecek bir adam konuyu kapatak bence
    önderi keserse şaşma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Boya takılmayın Milito da kısa ama süper defans...
    dediğim gibi kanatlarda boy o kadarda önemli değil yeterki oyuncu iyi performans ortaya koysun uzun kısa farkeder mi kazandıktan sonra?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önder fenerbahçede iyi oynamyor stoper oynadığında 5 6 maç iyi idi ondan sonra sakatlandı ve önder bitti belki yeni sezona iyi girer ama geçen sene önder çok kötüydü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Toraman bunu hep söylüyor ama anlaşılan yine sağ bekte oynayacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

önder sağda fena değil aslında ama dediğin gibi geçen sezon sakatlıklar vs. yüzünden istikrarı yakalayamadı bir türlü bu sezon açığını kapatır inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

böyle bir yazı eskişehirspor içinde çıkmıştı posta'daydı galiba
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağ Bek İçin Oynayabilecekler = Önder Kerim Edu Gökhan
    Sağ Kanat = Ali Bilgin Colin Kerim Gökhan Appiah en zor durumda Tümer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ Bek İçin Oynayabilecekler = Önder Kerim Edu Gökhan
    Sağ Kanat = Ali Bilgin Colin Kerim Gökhan Appiah en zor durumda Tümer
    eduyla appiah sağda verimli değil bence ama sağda sıkıntımız yok anlaşılan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet zaten en zor durumlarda kullanırız sağ bölgede sorun yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

transfer umutlarım giderek azalmaya başladı santrfor almayacağız galiba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın gitmesi gündemde belkide transferi yine o bölgede yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne yaptın Baki

YARDIMCI hoca Mutlu Topçu, savunma oyuncularına "top nasıl uzaklaştırılır" çalışması yaptırdı. Forvetlerin katılmadığı bu idman sırasında defans oyuncusu Baki'nin bir topu yanlışlıkla kaleye göndermesi üzerine Topçu, "İşte bunu sakın yapmayın" dedi.

Fotomac

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Önder fenerbahçede iyi oynamyor stoper oynadığında 5 6 maç iyi idi ondan sonra sakatlandı ve önder bitti belki yeni sezona iyi girer ama geçen sene önder çok kötüydü
    Katılıyorum. Önder'in geçen seneki performansı çok iyi değildi.Vasattı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Appiah'ın gitmesi gündemde belkide transferi yine o bölgede yaparız
    appiah ın gitmesini istemem yüreğini ortaya koyarak oynuyor çünkü geçen sezon mevkisinde oynamadığı için kötü gözüktü transfer yapılırsa pivot santrfor alırız artık başka bölgelerde eksiğimiz yok bir stoper bir santrforla fit duruma geliriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Katılıyorum. Önder'in geçen seneki performansı çok iyi değildi.Vasattı
    sakatlıklar yüzünden hep

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eğer Appiah'da giderse tam Brezilya takımı oluruz.KOşmayan,azimsiz,teknik bir ekip

Mesaj Yetkileri