1 ile 30 arası toplam 255 sonuç

Konu: Total Dominasyon [Taktik ve Antreman Paketi]

Hybrid View

yaw kardeşim ben şunu anlamıyom ha hem menajerlik oynuyonuz hem başkasının taktiğini kullanıyorsunuz bu ne biçim bir zevk veriyo size 2. si ise zaten adamın yaptıı bu taktikte saydığı işte drl felan böyle olmalı dediği özellikler oyuncuda olsa adama ne yaptırsan bile sağlam iş çıkarır saçma bunlar kendiniz kurun taktiği ozaman daha zevkli olur.ayrıcada bu şekilde başkasının taktiğini kullananlar hiç demesin fm oynuyom die KISACASI SAHTE BAŞARIDIR BU

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by vheli View Post
    yaw kardeşim ben şunu anlamıyom ha hem menajerlik oynuyonuz hem başkasının taktiğini kullanıyorsunuz bu ne biçim bir zevk veriyo size 2. si ise zaten adamın yaptıı bu taktikte saydığı işte drl felan böyle olmalı dediği özellikler oyuncuda olsa adama ne yaptırsan bile sağlam iş çıkarır saçma bunlar kendiniz kurun taktiği ozaman daha zevkli olur.ayrıcada bu şekilde başkasının taktiğini kullananlar hiç demesin fm oynuyom die KISACASI SAHTE BAŞARIDIR BU
    Sende laf ettin şimdi ha

Quote Originally Posted by vheli View Post
    Ya bi kere bunu buraya yazman anlamsız. Karşıysan içinde kalsın millete artistik yapmana gerek yok burda. Bu arada zaten bu taktiği kullananların çoğu çeşitli modifiyelerle kullanıyorlar, alıp öyle koymuyorlar sadece mentalite olarak taktiği benimsiyorlar. Bu yüzden böyle salıdırı amaçlı mesajlar bence gereksiz.

gudduk artistlik nie yapim çok mühim sanki fm altı üstü bir oyun bize birşey kazandırıyo sanki fikrimi söylemek de özgürüm real artist

Mesaj Yetkileri