Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Hıncal Uluç'un Lincoln Hakkında Yazdıkları

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Zorunlu Açıklama: Galatasaray Adası

10 Temmuz 2007 tarihli Sabah Gazetesi'nde yayınlanan ve gerçeklere aykırı bilgileri içeren Hıncal Uluç’un yazısı üzerine işbu açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur.

- Galatasaray Adası'nın imar izni, 3 Haziran 2005 tarihinde Unit Turizm A.Ş.'nin kiracı olduğu dönemde Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu tarafından verilmiş ve plan değişikliği yapılarak Galatasaray Adası Turizm alanı olarak ilan edilmiştir. Bu değişiklik ile toplantı salonu, sergi, konser, gösteri, spor, eğlence ve restoran fonksiyonları yapılabilir hale gelmiştir.

- Bu plan değişikliği neticesinde Boğaziçi İmar Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2005 tarihinde İmar durum belgesi verilmiş olup, buna aykırı bir işlem yapılmamıştır.

- Bu sezon da Galatasaray Adası'nda yıllık rutin bakım ve onarım çalışması yapılarak, mevcut halin korunmasına özen gösterilmiştir.

- Galatasaray Adası sosyal tesis ve İmar izni ile birlikte Turizm alanı olarak belirlenmiştir. Tesisin kara ile bağlantısını sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi'nin kararı ile yol kenarına boğaz trafiğini aksatmamak amacıyla cep izni alınmış olup, bu cep bizzat İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmıştır. Bu çalışmalar esnasında hiçbir ağaç kesilmemiş olup,bir tek ağacın yeri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bakım Müdürlüğü yetkilileri tarafından fenni koşullara uygun olarak başka bir yere nakledilerek değiştirilmiştir.

Dolayısı ile Galatasaray Adası ile ilgili olarak Sayın Hıncal Uluç’un yazısında yer alan ifadelerin tümü hakikate aykırı olup asla, gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü
    heryere salça..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özhan baskanın dedigi gibi Galatasaray üzerinden yazısına ilgi cekiyor hemde ününü kazanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biliyorum hmen benim üstüme saldırcaksınız ama kısmen haklı adam şöyle Lincoln tanınıyor ama Carlos'la kıyaslanıyor ona dikkat çekmek istemiş abartmış

San sohret olarak carlos la kiyaslanmasi yanlis ama birisi futbol hayatinin sonunda biri daha en iyi zamanlarinda ve biri stoper biri oyun kurucu hangisi daha cok ilgi ceker sizce ... hangisi tribune daha cok seyirci ceker .... onemli olan bu oyunculari zamaninda burya getirmek carlos fenere gitmese katara giderdi buyuk ihtimal ....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet doğru söylüyor; çevremizdeki Brezilyalılara soruyoruz, tanımıyorlar.

Zaten Brezilya'da da pek tanınan biri değildir, Milli Takım'a alınmamasının da katkıları var ama o kadar üst düzey oyun oynamaması da sebep buna..

Kötü oyuncu değil ama superstar da değil..
    Cevrendeki brezilyalilar futbolla pek ilgisi yok o zaman ... Ben Brezilyali olmasina ve almanyada oynamasina ragmen taniyorum .... Milli takimda oynamamasi normal maglum bolgede maglum oyuncular var ... Evet super star degil ama turkiye ve avrupada cok is yapacak bir oyuncu ... Lincoln futbol camiyasi tarafindan taninan almanya da yilin oyuncusu secilmis bir oyuncudur bunu inkar edende futbolla ilgisi yok demektir ... Bir brezilyanin sadece milli takimda oynayan oyunculari tanimasi da cok ilginc ....

ben hıncal'ın yazdıklarını doğru buluyorum, fanatik arkadaşlarımız hep eleştirirler hıncal'ı zaten isterler ki yönetime tek bi kötü laf edilmesin. Fenerliler de bunu istiyo zaten özhan canaydın yönetimi fıstık gibi onlar için. Hıncal'dan başka hiç kimse bizim yönetimi eleştirmiyo ,bunu kasten yapıyolar işlerine geliyo fenerli medyanın. Özhan ne kadar uzun kalırsa Galatasaray başkanlığında fenere o kadar iyi. kardeşler fanatizm gözümüzü kör etmesin, tabii ki eleştiricez çünkü galatasaray taraftarı en iyilere layıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ömer kardes saviola reale gitmiş

Valla hıncala öyle kızdımki
    Hani geliyordu?Demek ki neymiş abi büyük konuşmamak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Hani geliyordu?Demek ki neymiş abi büyük konuşmamak gerekir.
    Hatırlarsan yazdıklarımı büyük konusmadım yani kesin gelecek diye hiçbirsey demedim lincolnde ise kesın konustum geldi

Bu hıncal gereksiz pek çok yazıya sahip olan Galatasaraylılığından en çok şüphe edilmesi gereken insan demeye dilimin varmadığı bir yaratık o yüzden bu yazısının da dikkate alınacağını sanmıyor ve diliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Cool

bence çok doğru söylüyor. gidin italyaya 10 kişiye sorun mesela lincoln'ümü tanıyon diye yoksa roberto carlos'umu diye 10'uda roberto yu tanıdığını söyler ama lincoln kaç çıkar bilmiyorum ama 5 kişiyi geçmeyeceğine eminim. gsliler boşuna uğraşmasın r.carlos daha flaş transfer lincol e göre. ama şunuda söylim performanslarını lig başylayınca görecez. ama isim olarak r. carlos lincoln'e 10 basar. Doğruya Doğru!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    bence çok doğru söylüyor. gidin italyaya 10 kişiye sorun mesela lincoln'ümü tanıyon diye yoksa roberto carlos'umu diye 10'uda roberto yu tanıdığını söyler ama lincoln kaç çıkar bilmiyorum ama 5 kişiyi geçmeyeceğine eminim. gsliler boşuna uğraşmasın r.carlos daha flaş transfer lincol e göre. ama şunuda söylim performanslarını lig başylayınca görecez. ama isim olarak r. carlos lincoln'e 10 basar. Doğruya Doğru!!!
    Lig başlayında görcez ben Beşiktalıyım ama 28lik Lincolnün 35lik Carlosdan daha iyi transfer olduğunu düşünüyorum.Tanınmışlık o kadar önemli değil bana göre.Mesela Ribery gibi genç gelcek vaad eden oyuncuları gitermek Carlosu getirmekten daha flaş transferdir ama senin görüşüne de saygı duyarım.Ayrıca
    basar falan yazmışsın bence bunlar yakışmıyor tartışma çıkabilir.

Hıncal Ulucun yazdıklarına gelince şaşırdım.Bu adamın Ricardinho ile ilgili yazdıklarını okumuştum geçen sene.Çok güzel şeyler söylüyordu hakkında.
    Lincolnu küçük bir transfer olarak görmesini garipsedim biraz

Nesil
    2006

Ulan Hıncal birşeyden bile memnun ol,iki sezon önce Galatasaray o anki şartların elverişsizliğine rağmen klüp tarihindeki en yüksek puanı alarak şampiyon oldu sen televizyonlarda bas bas bağırdın "Galatasaray şampiyon olmadı,Fenerbahçe şampiyonluğu armağan etti" diye,ne biçim adamsın sen
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln abartılacak bir oyuncu değil belki ama küçümsenecek bir oyuncu da değil.. Almanyada yılın oyuncusu seçilmiş bir oyuncuya, Ali Bilgin kadar tanınıyor demek saçmalık..

Bende carlos u daha iyi taniyorum Lincolne gore ama bana carlos u mu yoksa Lincoln mu istiyosun deseler hic dusunmeden Lincoln derim .... Bence sizde oyle dersiniz ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adamı hiç sevmiyorum.Hiçbirşeyi beyenmiyor.Herşeyin daha fazlasını istiyor.Ben Galatasaraylı olmadığım halde Lincoln iyi bir transferdir diyebiliyorum.Ama bu adama birşey beyendirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    Cevrendeki brezilyalilar futbolla pek ilgisi yok o zaman ... Ben Brezilyali olmasina ve almanyada oynamasina ragmen taniyorum .... Milli takimda oynamamasi normal maglum bolgede maglum oyuncular var ... Evet super star degil ama turkiye ve avrupada cok is yapacak bir oyuncu ... Lincoln futbol camiyasi tarafindan taninan almanya da yilin oyuncusu secilmis bir oyuncudur bunu inkar edende futbolla ilgisi yok demektir ... Bir brezilyanin sadece milli takimda oynayan oyunculari tanimasi da cok ilginc ....
    Sen tanıyabilirsin ama Türkiye Fenerbahçe maçlarından önce tanıyor muydu?
    Carlos'u yıllardır biliyoruz ama..

Dürüst olmanı beklerim, Carlos mu Lincoln mu denmez.Farklı mevkiler, ammavelakin Carlos daha faydalıdır, zira dünyada bölgesinin en iyisidir.

Lincoln kötü değil, çok maçını kurtarır ama aradığı yıldız değil Galatasaray'ın..

Carlos'un yaşına laf edenlere..
    Cafu 40'ında Milan'daydı.Maldiniz kaptan ve 40ın üzerinde..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.Kimse laf salatası, ego tatmini yapmıyor burda.

Yazdıklarınızı şaka kabul ediyorum.
    Türkiye'deki çoluk çocuk dahil lisanslı oyuncu sayısının 10 katı yurt dışında oynayan profesyonel oyuncusu var Brezilya'nın..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

italyada 1000000 kişiye sorsan maradonayı daha iyi tanıyıorsun ardayı mı? hepsi maradona der
    ama şu an ki maradona topa değemez artık o futbolcu 35 yaşında hakan şükür'e futbolu bıraksın yaşlandı diyenler şimdi 1 yaş genç adamı başımıza dünyanın en iyi futbolcusu yaptılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    (alıntı) Carlos'un yaşına laf edenlere..
    Cafu 40'ında Milan'daydı.Maldiniz kaptan ve 40ın üzerinde..

Laf etmeden önce futbolun ne olduğunu bilerek yazın, altında kalmayın herşeyin aman aman.

beyler o zaman futbolu biliyorum diye geçinenler hakan'a laf etmesin hakan forvet 25 yaşında koşmuyordu 35 inde hiç koşmaz sol bek dediğin bindirme yapar koşar ,ayrıca cafu yedek maldini bek değil ortada oynuyor yani onunda koşmaya ihtiyacı yok. futbolun ne olduğunu senden iyi biliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Doğru konuşmuş..

Taşkn'ın söylediği gibi Koyu Galatasaray'lıların gözüne giremezler bu kafayla..

Nereye kadar...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri