İlhan bu taktik için Galatasaray ile oyun açtım yalnız açmaz olaydım inanılmaz bir şekilde oyuna bağlandım
Gerçekten inanılmaz zevk almaya başladım. Taktik inanılmaz işliyor, ilk sene UEFA'yı yarı finallerde kaçırdım, Türkiye Kupasını kaybettim fakat Süper Lig'i kazandım. Bunların çoğu futbolcuların sakatlıklarından dolayı kaybedilmiş kupalardır.
Ciddi anlamda taktiğin hakkını vermek lazım. İkinci sene hiç transfer yapmadım kiradan gelen genç yetenekler, Oğuz'u ve Özgürcan'ı takıma monte ettim şuan Özgürcan takır takır oynuyor yanında Eddie Johnson pivot olarak harika oynuyor. Bununla beraber Çağrı Yarkın'ı pivot mevkisine yetiştiriyorum.
![]()
![]()
Şuan ikinci senemdeyim ve ŞL'de kendi sahamda oynadığım maçlarDeplasman ise sadece Lyon'a kaybettim ve diğerlerini kazandım. Yukarıda belirttiğim gibi ikinci sene hiç transfer yapmadım sadece takımdaki yaşlı futbolcuları gönderip yerine gençleri monte ettim.
Takımım öyle ahım şahım bir takımda değil
Mondragon
Mehmet Topuz
Corluka
Micheal Jansen
Orhan Ak
Arda Turan
Sabri Sarıoğlu
Arouca
Oğuz Sabankay
Eddie Jonhson
Özgürcan Özcan
takımın yaş ortalaması 23
Eddie sakatlanınca yerine Çağrı Yarkın'ı koydum, Özgürcan kaçırdı mı Çağrı, Çağrı kaçırdı mı Özgürcan atıyor.
Not: İlhancım konunu işgal ettim gibi oldu ama bu taktiğin gerçekten hakkını vermek için bunları yazdım. Ellerine sağlık![]()

Deplasman ise sadece Lyon'a kaybettim ve diğerlerini kazandım. Yukarıda belirttiğim gibi ikinci sene hiç transfer yapmadım sadece takımdaki yaşlı futbolcuları gönderip yerine gençleri monte ettim.
Alıntılı Yanıtla