-
bende bir lyon hayraniyim ve fm 2007 deilk olarak lyonu calistirmistim ilk yilimda maloudayi 40m a intere satmistim sonra birkac futbolcuyu daha sattim cunku hayalimdeki kadroyu kurmaliydim forvete luca toni yi aldim bir iki tane daha iyi transfer yaptim ilk yilida lig sampiyonlugu fransa kupasi fransa superkupasi samp ligi kupasi super kupa ve dunya klupler kupasini aldim
2. yilimda aguero ve david villayi aldim birkactane de genc yetenekli adam aldim(bunlarin cogu gs altyapsi) ikincisenemdede lig sampiyonu oldumsamp ligini aldimsamp ligi finalinde yanlislikla crisi forvet oynatmistim fakat bu yanlislik bana yaradi cunku cris golunu atti ve onun goluyle 2 sene ardarda arsenali finalde yendim sonra tum kupalari almam benim hevesimi kirdi bende lyonu 2 senemin sonunda sildim ama fm 2008 de yine ilk oynayacagim takim lyon olacak lyondan sonraki oyunlarimida hedefime ulastiktan sonra sildim ve yenilerine basladim antalyaspor(lig ve kupa samp) galatasaray (lig samp4 tane turkiye kupasi 2kez samp ligi 1 kez ) turkiye (avrupa samp) dardanel (lig b lig a simdi de super lige ciktim bu save hala devam eduyor)
Mesaj Yetkileri