.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lille maçlarından ilkini bitirdim. sonuç 2-0 bizim galibiyetimiz. İki yeni transferim Delgado ve johnson gol atarak rakiplere göz dağı verdi, aynı zamanda gruplara da göz kırptık.
Maçın Adamı : Eddie Johnson
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lille maçından galibiyetle ayrıldıktan sonra Karşımızda ligin kalburüstü ekiplerinden Ankaraspor var. Maç öncesi bir Muhabir bizi yanına çekiyor ve konuşuoruz:
Muhabir: Sayın OzzY herkes bu maçın takımınız için kolay olacağını düşünüyor fakat ben onlara katılmıyorum. Bence siz fenerbahçeyle bile Ankaraspor'u yenemeyecek kadar aciz bir menajersiniz
OzzY: Efendim o sizin düşünceniz. Ben futbolcularıma ve yeteneklerine sonuna kadar güveniyorum.
M: Tabi güvenirsin lan bende de olsa alex delgado gibi adamlar gözüm kapalı şampiyon yapardım bu takımı seni avrupada da görcez
OzzY : Avrupa'da başarıdan eminim. Grup zor bile çıksa gruptan çıkacağız.
M : Lan kendini beğenmiş. Dur daha Lille i eleyemediniz bana grup diyo, sen git bi uefaya, orda elen de görelim sizi
Bu konuşmayı dinleyen Kaptan Tuncay gelir
Tuncay : muhabir bozuntusu sen benim menajerimle nasıl konuşuyosun öyle bi git surdan.
Tuncayın adamı kovmasıyla rahat bir şekilde Soyunma odasına gideriz ve maça çıkarız.
Maç beklediğimiz gibi geçti, kolay bir galibiyet aldık 2-0 la.
Herşeye rağmen macın adamının edu olması kafalarda soru işareti yarattı fakat bu macı da kolaylıkla geçmesini bildik.