Sayfa 357 / 439 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407 ... SonSon
10,681 ile 10,710 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serkan Saviolaya cok benziyor abartmıyorum ha dünkü macı izleyen varsa bana katılır kesinlikle serkan ilk onbirde oynaması lazım yanınada yabancı forvet gelince cok iyi olur serkana zaten almanyada tavsan diyorlarmıs barısa sordular barısda öyle dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalli yerli forvet derken Gökhan Ünal'ı kastediyordu.. Kayseri satmayınca, yabancı forvete yöneldik.. Özhan Canaydın ve Adnan Sezgin havaalanında izdiham yaratacak bir forvet alacağız dedikleri için bu isimler ortaya atılıyor bence.. Bakalım kim gelecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

crespo nun bize gelmeyeceği kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kalli yerli forvet derken Gökhan Ünal'ı kastediyordu.. Kayseri satmayınca, yabancı forvete yöneldik.. Özhan Canaydın ve Adnan Sezgin havaalanında izdiham yaratacak bir forvet alacağız dedikleri için bu isimler ortaya atılıyor bence.. Bakalım kim gelecek..
    İş burak benu diyorum ezbere konusmayın sabahtan aksama kadar gstv izliyorum mesela bu aksam özhan canaydın gs tvde programa katılcak uyduruyormuyuz bakın orda yine acıklar forvet gelecegini belki ismini bile söyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Crespo gelmez.Moriantes belki gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uyanık Schalke'ye bak Appiah'ı 4 milyon €'ya almaya çalışıyor.Dalga geçer gibi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by welet View Post
    Crespo gelmez.Moriantes belki gelir...
    Ikiside gelmez ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler ORKUN UŞAK hristiyan mi yaa Young Boys maçında son dakikada hristiyanların hareketinden yaptıda ondan sordum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Beyler ORKUN UŞAK hristiyan mi yaa Young Boys maçında son dakikada hristiyanların hareketinden yaptıda ondan sordum
    Değil, gerekli cevabı maç konusunda bulabilirsin..

10. Default

aslinda dikkat ederseniz o haraket pekte benzemiyor hiristiyanlarin yaptigi harakete amam iste insan bi an ole dusunuyor...

11. Default Renny Vega Bursaspor'a geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, Venezuela Milli Takımı kalecisi Renny Vega ile anlaştığı, tecrübeli file bekçisinin yarın Bursa'ya geleceği bildirildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın talebi doğrultusunda bir süredir izlenen ve Copa Amerika'da gösterdiği performansla beğenilen 28 yaşındaki Vega'yla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Yeşil-beyazlı takımın yöneticileriyle büyük ölçüde anlaştığı öğrenilen Vega'nın, yarın Bursa'ya geleceği belirtildi.

appiah a 4 milyon veriyoarlar kuranyiye 27 milyon istiyorlar .... cildirmis olmalilar .....

Adam istedigi dine mensup olabilir bunda tartisilcak birsey bulamiyorum .....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar bende öyle sandm ama adamla ilgili bişey ögrendm..orkn diyoki ben maçta ne oldgmu anlayamyorm yane maçta degişiyorm ne yaptıgımı bilemyorm yani belkide istemsz olarak yaptı dikkat ettysenz bu maça en çk önem veren ismlerden biriydi harektleryle falan

bu arada serkan çalık ismine bi parantez de ben açmak istyorm bu yıla damgasını vuracak adamdr bu yıl herkes onu konuşacak gerçekten harika bi yetenek.. bu arada arda nın kendisni toparlamsı gerekyor kalli şova yönelik adam istemyo herkesten işini ypmasnı istyo bu yzden arda acilen toparlanmalı onu kaybetmemeliyz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şaşırmış bunlar... olmaz olmaz öyle şey!

Del Piero_10 Misafir

27 miyon istemiyorlar,serbest kalma maddesi o kadar.

tamamen motivasyon zaten kendisine çoğu röportajda soruluyor tartışmaya gerek yok...

Umarım bir sorun çıkmaz ve olur bu transfer...

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kuranyi için 27 milyon Euro çok fazla bir para, minimum serbest kalma bedeli sanırım, Schalke 04 yönetimi de zaten oyuncunun satılık olmadığını ama 27 milyon Euro'yu getirenin alacağını bildirmiş.
    Galiba bir an kadrolarında V.Nilstelrooy Henry var sandılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Umarım bir sorun çıkmaz ve olur bu transfer...
    Celal Kolot ve MArio Berk İtalya'da mıs hadi hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar tam 2 saattir eski mesajlara bakıyorum lincoln haberleri cıkmaya baslayınca neler denmiş yok türkiyeye gelmez cok iyi oyuncu performasının dorugunda daha bir sürü laflar denilmiş ama ilerleyen sayfalarda bakıyorum lincoln geldi haberleri cıkınca bu sefeer aynı kişiler cok sorunlu futbolcu iş yapmaz bu kadar abartmayın gibi yorumlar kullanmıslar
    Ayrıca kalli haberi cıkıncada bir sürü laflar edilmiş hatta ben yargısız infaza gerek yok gibisinden sözler kullanmısım ama bakıyoruz kalli herkezş yanılttı suanda elimde cok büyük bir arsiv var bütün mesajları alıntı yaparak kayıt ettim okurken cok iyi zevk aldım isteyene msn den verebilirim

Oyüzden bir oyuncu gelmeden türkiyede en işi var gelmez gibisinden yorumları bırakalım her an hersey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emrah abi bu yıl çk güzel olacak...isteyen istedigini konşsn sonra yanıldklarnı anlyolar nslsa

serkan çalık barış özbek ismael bouzid falan geldignde galatasaray 2.ligden oyncu almya başladı diyenler vardı dünkü maçı izledklernde yüzlerinin kızardıgına emnm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla elimde arsiv var o yüzden yargısız infaz yapmayın ilk basta sonra bir oyuncu ismi cıkınca ne işi var gelmez demeyin gelincede kötülemeyin en cok bunlara sinir oluyorum bekleyip görelim 1 yabancı degil hatta 2 yabancı alınabilir

Emrah bende varmıyım...

Dediğim gibi Owen çok zor ama Morientes v Crespo gelebilirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Emrah bende varmıyım...

Dediğim gibi Owen çok zor ama Morientes v Crespo gelebilirler...
    Malesef fırat varsınAma sen kötülememissin bazıları lafları carpıtmıs neyse arsıv var verim istersen

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ben buraya kalıbımı basarım ki crespo gelmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tadelli kardes bizde crespo gelir diye birsey demiyoruz ama her an hersey olabilir crespo yalandır ama morıantes dogrudur

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

crespo sadece bizim için değil birçok takım için hayal..ama morientes i alabiliriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cresponun gelme ihtimal %0 bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    crespo sadece bizim için değil birçok takım için hayal..ama morientes i alabiliriz..
    olsun kardes belli olmaz lincolnde kimilerine göre bize hayaldi ama ne oldu geldi....

Mesaj Yetkileri