Kayseri'ye 7 tane attıktan sonra Rakibimiz Lille olan maça çıkıcaz. İlk Maçı 2-0 almıştık ve bu rahatlıkla biraz daha defansif oynamaya karar verdik. Stadın önünde sinir muhabiri görür gibi oldum ama hemen arka kapıya doğru koşup stada V.I.P girişinden girdim. Tabi öle aniden girince herkes dönüp bana baktı, 30 tane takım elbiseli adam içinde eşofmanla bi tek ben kaldım orda
Aziz başkan yanıma geldi ve ona durmu anlattım daha sonra özür dileyerek sahaya indim ve oyuncularıma galibiyet beklediğimi söyledim. Sağolsunlar :

Yüzümü kara çıkarmadılar ve toplamda 4-0 la Lille i eledik.
Maçın Yıldızı : Volkan Demirel
Artık Şampiyonlar ligindeyizzzzzz !!

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayseri ve Lille gibi sonu güzel biten 2 maçtan sonra G.Antep deplasmanına gidicektik. Bu sefer Sinir Muhabir bizi hava alanında yakaladı ve konuşmaya başladık

S.M. : Eeeee sayın OzzY 2 iyi maçtan sonra kamuyu bu maçta neler yapacağınızı çok merak ediyor ama ben etmiyorum çünkü yapacağınız taktiksel hatalarla bu maçın kaybedilmesine sebep olacağınıza eminim, eeeeee şey, rüyamda gördüm de
OzzY : Efendim atalarımız ne demiş, Rüyaların tersi çıkar, ayrıca sen bizim yenildiğimizi anca rüyanda görürsün.
S.M. : Ya bırakın bu işleri sayın OzzY, zaten Şampiyonlar Liginde de zor bir Kura Çektiniz (daha söylememiştim, kısmet muhabireymiş), Grubunuzda Inter, Chelsea ve Bordeaux var, hadi bordeaux yenseniz anca 3. UEFA ya gidersiniz, ondan da ilk turda elenirsiniz ehuehue
OzzY : Zor bir kura olabilir ama ben takımıma güveniyorum, bu gruptaki tüm takımları en az 1 er kere yeneriz, ama deplasmanda gerçekten işimiz zor, en kötü ihtimal 3. lük diyorum. Üzgünüm şimdi maça yetişicem hadi sora görüşürüz (içinden inşallah görüşmeyiz diyerek).

Doğunun Paris'inde iyi bir maç ve iyi bir skor bekliyoruz, Özellikle formda olan 2 yeni golcumuz delgado ve Johnson dan patlama bekliyorum ( sonucu bilirsen tabi beklersin ). Ve beni yanıltmıyorlar (doğal olarak)

Böyle zor bir maçı 4-2 lik net skorla geçerken, Delgado da Kezman ' ı aratmayacağını bize bir kez daha kanıtlıyor. Net skor derken, dikkat ederseniz 2-0 dan 4-2 ye çevirdik maçı, devre arasında hırslarını sorguladım ve maçın sonunda lugano bu galibiyeti bana armağan etti.

Maçın Adamı : Cesar Delgado
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Antep Maçından sonra maçımız ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray'laydı.

Maçın zor geçeceğini biliyorduk ama

Puan kaybı olacağını aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Maçtan sonra oyuncularıma kızmadım, onları gelecek hafta için motive ettim. En azından yenilmedik.

Maçın Adamı : Tolga Seyhan