Oynadığı ligi söylesende olur.
Edit: Kesin Aguero
Oynadığı ligi söylesende olur.
Edit: Kesin Aguero
Bence de söyle ülkesini...
Tr.Captain;
senden hala cevap bekliyoruz.
Liverpool ve Arsenal'in maclari Kupa macidir..
Bu arada bomba bir transfer'i bitirmek uzereyim..
Liverpool fırtınası dinmiyor..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yıldız Almıyoruz !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Liverpool'u tebrik ederim 6-0'in rovansini 2-0 kazanarak aldi..ve benim 2 puan onume gecti daha sezon uzun hersey belli olmaz..
Transfer'e son noktayi yakin zamanda koyacagim..
CHELSEA'DE NELER OLUYOR !!!
Hafta içinde antrenmanlara katılmayan JOE COLE için Murat Özdemir başkan ROMAN ABRAMOVİCH'le görüştü ve oyuncunun serbest kalması için işlemlere başladılar.Öte yandan yine antrenmanda kavga eden SHEVA ve VİLLA ikiliside serbest bırakılacak isimler arasında !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Liverpool Kazandi ama Daha uzun maraton var Onumuzde Yeni transferlerim ile Gumbur Gumbur geliyorum..
Sheva ve Joe Cole iddialari asilsizdir Kamaoyunun Bilgisine..
Daha genc ve Superstar ile ilgileniyoruz..
bence gonderme yaa o kadar guzel oyuncuları zaten yonetım bırakmaz toparlanman lazım abi valla yetiştiler bide puan durumun koyabilirmisiniz abi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Riquelme desem?
Liverpool bomba transferini hala açıklamadı. Ama ben tahminlerimi söylemiştim zaten. Bence kesin Agüero.
bomba ispanyol veya arjantinliyse tahminlerim:
tevez, aguero, cesar delgado, raul gonzales, fernando llorente, andres iniesta, xavi.
3 şık varmış. Biri Agüero...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biri Torres...
Ya kesin Agüero! Tartışmaya bile gerek yok.
kullanıcı adım![]()
Ben bu bilgileri Muhammet Abi'den alıyorum, ne diyorsun?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biri de Carlos Tevez!!!
Hepsini bildim.
Alacağım oyuncuya Arbeloa+71 M YTL ödeyeceğim. Arbeloa teklifi kabul etti sadece diğer oyuncu kaldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Büyük ihtimal Fernando Torres Murat abi den vazgeçmesini istiyodu![]()
Çok değil mi Muhammet Abi?