Olabilir o senin görüşün ama bence Richardson asla ama asla büyük takımlarda ilk 11 oynayacak futbolcu değil.
Olabilir o senin görüşün ama bence Richardson asla ama asla büyük takımlarda ilk 11 oynayacak futbolcu değil.
Ben zaten 2010'da oynattım.![]()
Yeni Sezon'un ilk bombası JUAN ROMAN RİQUELME
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
oo guzel oyuncu Murat abi insallah basarili olur
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
O kadar da iyi bir transfer değil. 29 yaşında ki adama şimdi trilyonlar dökülmez.
forza chelsea
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Herkes bombaları patlatmış Arsenal suskun
Torres,Sheva şimdi de Riquelme
Hepsi hayırlı olsun![]()
muhammed abi çok iyi transfer yapmışsın hayırlı olsun.palacio ile iyi bir ikili olurlar.f.torres aklımdan geçmişti aslında.you'll never walk alone
Birazdan bir transfer haberi daha çıkacak bekleyiniz...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bekliyoruz...
ayrıca riquelme ve birazdan yapcağı transferde chelsea ye hayırlı olsun.
hayırlı olsun Murat abi......
Arsenal pek suskun! Neden acaba?
Güzeldi Muhammet Abi.![]()
32'nin tersi 23. Huntelaar 23 yaşında.
Acısı oturdu demek ki.
![]()
Çirkeflikte 1 numara Arsenal.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
FA CUP LIVERPOOL - ARSENAL
PUAN DURUMU
AYIN MENEJERİ ÖDÜLÜ
![]()
SS herşeyi açıklıyor aslında. İlk yarıda 2 oyuncumu sakatladı Arsenal.Devre arası da son değişiklik hakkımı Defoe'yi oyuna alarak yaptım 2 dk sonra onu da sakatladı ve maçı 45 dakika 10 kişi oynayarak tamamladım. Çirkef Arsenal'i tebrik ederim.
Serkan Byg adlı menajerin maçtan önce Murat Özdemir adlı menajerle ne konustuklarını acıklamasını istiyorum. Liverpool hiçbir zaman karanlık oyunlarla devre dışı bırakılamaz. Gerekirse ligden çekiliriz bizi kirli oyunlarla sindirmeye çalışan zihniyete lig sonunda gerekli cevabı vereceğiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yuh chelsea'ye neler olmus oyle kac haftadir puan alamiyor