Rüştü bitti diyenleri görmek istiyorum.Adam hala Dünya Karmasına seçiliyorsa demek ki bitmemiş.
So what? Saike
Originally Posted by GeNç KaRTaL Rüştü bitti diyenleri görmek istiyorum.Adam hala Dünya Karmasına seçiliyorsa demek ki bitmemiş. Dünya Karma'larina genelde 30 yasinin üstündeki oyuncular secilir.
Originally Posted by Omerdinho Dünya Karma'larina genelde 30 yasinin üstündeki oyuncular secilir. R.Carlos neden yok acaba...
http://aniltonkartal.blogspot.com/
Originally Posted by anilton R.Carlos neden yok acaba... Herkes varda bir Carlos yok sanki bilmiyorsun Carlos'u hayret yahu
Originally Posted by MeMo Herkes varda bir Carlos yok sanki bilmiyorsun Carlos'u hayret yahu Neden sorduğumu anlamadın sen...
Originally Posted by anilton Neden sorduğumu anlamadın sen... Yanlış anlamadığımı biliyorum ama inş öyledir
Originally Posted by MeMo Yanlış anlamadığımı biliyorum ama inş öyledir R.Carlos'u kötülemek için söylenmiş bir laf değil.Artı R.Carlos kötü diyenin akli dengesinden şüphe duyarım... Umarım o anlamıştır ne sormak istediğimi...
Originally Posted by anilton R.Carlos neden yok acaba... R.Carlos tatilde.. adam dogru dürüst tatil yapamadi biraksinlarda tatil yapsin..
Forum Rules