1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: OSS ye giren veya girmis uyelerin ogutleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by fatih akin View Post
    Soru bankalarını alıp çözmeye başladığında zaten kendin de fark edersin.Gerçekten çok eksik olduğun konular varsa onlara çalış ama ezber değil ; olayları yorumlayarak çalış zaten senden de sınavda onu istiyor.Bi de dersi gerçekten iyi takip edip dinlersen sorun yaşıyacağını düşünmüyorum.
    Nadide tavsiyelerin icin sagolasin abi..

Quote Originally Posted by mahoo View Post
    Nadide tavsiyelerin icin sagolasin abi..
    Teşekkür edilicek bi şey arkadaşlar yok eğer biraz yardımım olduysa çok sevinirim.Başarılar sınava giricek herkese seneye artık turksportal.net ten 1. çıkması lazım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yavuzselim_58 View Post
    ya bu sınavlara hazırlanmak çok zevkli oluyor.o telaşlar falan hiç unutulmuyor.öss ye hazırlanacağım zamanı iple çekiyorum.
    Kesinlikle katılıyorum.Çok güzel hele bi de tempodan çıkınca insan sudan çıkmış baılğa dönüyor.Ben bu sene diyodum yazın can sıkıntısından ders mi çalışsam diye.(Yok daha neler!) Ama insan boş vakitlerinde normalde çoğunlukla ders çalıştığı için yine aynısını istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Quote Originally Posted by fatih akin View Post
    Kesinlikle katılıyorum.Çok güzel hele bi de tempodan çıkınca insan sudan çıkmış baılğa dönüyor.Ben bu sene diyodum yazın can sıkıntısından ders mi çalışsam diye.(Yok daha neler!) Ama insan boş vakitlerinde normalde çoğunlukla ders çalıştığı için yine aynısını istiyor.
    ben de az daha çalışacaktım.dedim 20 haziranda başlayım olmadı.1 temmuz dedim o da olmadı.oks sonuçları açıklanırsa dedim o da olmadı.şimdi de tercihler açıklanıncaya karar verdim.Fen lisesi gelirse çalışacağım.

Mesaj Yetkileri