Eee Inter maçının moraliyle takım süperdi bütün hafta idmanlarda şakalar filan baya bi eğlendik topçularla. Önümüzde kolay bir konya maçı vardı, muhabiri fln atladım direk maça gittim çok kırmızıya yakalanmıştım valla bi de muhabirle konuşsaydım maça gecikiodum.

Maç kolay, sonuç iyi parolasıyla çıktık veee...

Cesar Delgado nun 2 golüule zor da olsa maçı almayı bildik.

Maçın adamı : Alex de souza
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ozgur cok saol valla sen de olmasan yazamayacktım macı şimdi bi iki maç daha gelio, bu arada sezon bitti cl maçları fln artık sadece cl maçlarını koyucam, lig macları fikstürden (derbilerin dısında tabi) yoksa zor oluo teker teker
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konyaspor maçından sonra bir derbi ile karşınızdayım, rakip Karadeniz Fırtınası

Trabzonspor, parola belli galibiyet, evsahibi avantajını da iyi kullanarak maçı kazanmak istiyoruz, çok zorlu geçecek

Zor bi maç beklerken forvetlerimizle gülüyoruz ve delgado 2 gol daha bırakıyor bu maçta, soyunma odasında takımımın Mükemmel formunu takdir ediyorum, maça kaptan çıkan tuncay ise :
Bu takım senin eserin hocam diyerek bana da payımı veriyor.
Birazdan Cl deki ilk chelsea maçım warrrrrrrr!!!

Kapanarak oynamaktan başka çaremiz yok !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Chelsea Maçına geldik, işimiz zor, maç içerde ama planlarımız savunma üzerine kurulu, beraberlikle kurtulma amacındayız, oyuncularıma taraftar için oynamalarını söylüyorum vee...

86. dakikada yine tümerin golüyle maçı 1-0 alıyoruz, şampiyonlar liginde 3 te 3 yaptık, ama bu böyle gitmez, tümer 2 mactır cıkıo atıo golu son dakkalarda, alıo maçı, kedisini tebrik ediorum.

Not: Kimse yorum yapmıyo, bundan sonra dediğim gibi lig maçlarını teker teker veremicem, zaten sezon bitti, cl maçlarını yazıp gerisini fikstürden yazıcam, sezon sonu gelirse belki ilgi artar