Morientes özellikle CL de iyi gol attı...Morientes gelirse 4-4-2 oynar büyük ihtimalle GS... O zmanda Ayhan yedek kalıcak...
Morientes özellikle CL de iyi gol attı...Morientes gelirse 4-4-2 oynar büyük ihtimalle GS... O zmanda Ayhan yedek kalıcak...
Tranferde resmiyet ne zaman kazanacak
GSTV DE Canaydının Konusmaları!!!!!!!!!
-Futbolcularım söz verdi. Seyircisiz oynayacağımız maçları kazanacaklar...
-Hakan Şükür Söz verdi. Bu sene Gol kralı olacak...
-Seyrantepede sona yaklaşıldı. Türkiyede bazı işler yavaş ilerliyor. Ağustosta temel atılır...(2008-2009 !! )
-Galatasaray için gece gündüz çalışıyorum.
-Bu sene Uefa kupasını alacağız.
-Taraftara kırgınlığım yok. Ben hepsini çok seviyorum. Onlarda beni sevecek.
-5 Maç seyircisiz olan maçlara gelicem. Takımımı yalnız bırakmıcam. Özel işlerimde bir aksilik olmazsa.
-Taraftarımız bize güvensin. 1 Yıldız ile şuan imza aşamasındayız...
-Ribery çok pişman. Başkanım size yanlış yaptım dedi. Ben onu affediyorum...
-Bu sene mali yapıyı düzelttik. Güzel günler yakında...
-Galatasaraya hizmetlerim bitmedi. 2010 yılına kadar devam etmeyi düşünüyorum.
-Genç ve güçlü bir kadro kurduk. Kalliye güveniyorum. Hocamızın istediği transferleri yaptık...!
Serdar çok iyide ertuğrul hoca blki onu liberoda kullanmaya dvm eder ondan dedim
işte şu cümle varya "Taraftarımız bize güvensin. 1 Yıldız ile şuan imza aşamasındayız..." bittigm andır
bu canaydın iyi konuşuyorda ribery nin ondan özür dilediğini hiç zannetmiyorum
bu arada müjdeyi vermiş başkan galiba imza aşamasındayız diyerek
Seyircili maçlara neden gelmiyor acaba ?![]()
Bu sene Uefa kupasını alacağız.
Hakan Şükür Söz verdi. Bu sene Gol kralı olacak...
2'si biraz zor bence... Ama futbol bu herşey olabilir...
başkanımız çoştu bir kere![]()
Hem müjdeyi verdi hemde 9 numaraya cok iyi adam dedi babtisda olmayacagına göre morientes
Ayhan bu takımdan gitmez sırada kabze ve necatı var daha carusca gidecek daha oooooo onacok sıra vartek forvette oynayabiliriz mori orda iyi oynar ama lütfen kadro yapmayalım sonraherkez kadro yapıyor
Olsun fırat bu tür sözler olur kezmanda söz verdi bazen derbi macındfa gol atacagım diye söz verirler bunlar normal
beyler bu yıl maç tarihi gelsede Gs yi izlesek diye yerimzde duramycaz
keşke istanbulda olsaydm da maçlara gidebilseydm neyseki bu yıl üye oldugum uA grubuyla ilk deplasmana gidecez Gs yi yanlz brakmycaz![]()
ayman 4m€ etmez ama veriyolarsa kesin satmalıyız takım ön libero kaynıyo...
sorma fernando kardeş o bile belli değil dediğin gibi hayırlısıyla şu deividi bir göndersek rahatlayacaz işimize bakacaz ama......![]()
inşallah alırsınız Kuranyi'yisizin açınızdan süper transfer olur
![]()
I'm back...
Galiba 4-4-2 oynicaz...
Muhtemelen o zamanda kadro... Rüştü Serdar İ.Üzülmez G.Zan İ.Toroman Cisse Tello M.Yozgatlı Delgado (Ricardinho) Bobo Nobre şeklinde olur....
Ben şaşarım hemde çok Morientes kesin mi arkadaşlar ben gelceğine inanmıyorum
Ayaklarımız yere bassa, Uefa o kadar kolay değil..
Bu taraftar Lincoln&Moriantes transferlerini görunce deivid takımda kalıp transfer yapılmazsa ilk başarısızlıkta isyan eder
GS bence UEFA'nin favorilerinden fakat UEFA'yi almasi zor.. daha ligler baslamadi.. 2 hazirlik maciyla hicbirsey belli olmaz..
Arkadaslar bayern güclü evet belli olmaz bir sürü mac var daha önce bir sürü sürpriz sonuclar alındı adnan polatın dedigi gibi ceyrek finalden asagısı basarı degıldır bu sene
Serkan huseyın varken ayman forma şansı bulamaz bence teklif varsa hemen satılmalı miktar çokta önemli değil
baptista transferi yalan haber bence zaten morientes alınırsa ona gerek kalmaz
yada 4-5-1 oynayıp serdar liberoya.. toraman sağa ..yabancı bir isim stoper ..bobo veya nobreden biri yedek kalacak
şaşırmaya alışn benceuefa kupasna gelnce bu iş yürek işidr hiçbişey belli olmaz o yüzden bayern bayern diye tutturan arkadaslar biraz beklesn öyle konuşsn bence
Deividin gittiği yerde ne yapacağı umrumda değilolaya öle bakarsak hiç bir oyuncuyu satmayalım ... semih belki 30 gol atar kemal belki 20 asist yapar lugano belki avrupanın en iyi defansı seçilir .......................