MehmeTopcu07 ( Manu )
Tr.Captain ( Liverpool )
Sekocan (Arsenal)
Murat Özdemir ( Chelsea )
Originally Posted by Murat Özdemir DİEGO için MANU ve LİVERPOOL devreye girdi... Sonunda feryatlarımı duydular Sanırım ManU alırsa Rooney'in yerine monte edecek ve Rooney forvete geçecek. Liverpool ise doğal olarak Gerrard'ın yerini doldurmaya çalışacak! Bence hem rep. olarak, hemde maddi güç olarak ManU önde.
Originally Posted by starfreedom Sonunda feryatlarımı duydular Sanırım ManU alırsa Rooney'in yerine monte edecek ve Rooney forvete geçecek. Liverpool ise doğal olarak Gerrard'ın yerini doldurmaya çalışacak! Bence hem rep. olarak, hemde maddi güç olarak ManU önde. Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 38 M YTL'lik teklifini reddetti. Madrid ilk yarıda hiç şut çekemedi,ikinci yarıda ise 5 şut çekti bunların hiçbiri kaleyi tutmadı. Eze eze yendim Madrid'i yani.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Originally Posted by TR.CaPTaiN Bremen Liverpool'un 36 M YTL'lik teklifini kabul ederken,Manchester'ın 38 M YTL'lik teklifini reddetti. Madrid ilk yarıda hiç şut çekemedi,ikinci yarıda ise 5 şut çekti bunların hiçbiri kaleyi tutmadı. Eze eze yendim Madrid'i yani. Ahaha beni bozacak ya
Originally Posted by starfreedom Ahaha beni bozacak ya Yok ne bozması. Sadece Manchester'a gıcık oluyo adamlar onu söyledim. Bunu yazarken Manchester'ın 39,5 M YTL'lik teklifini de reddettiklerini gördüm
madem oynadıgınız fm 2007.şu guzel haliyle ben de oynamak istiorum.yaptigınz tüm eklentieri yamaları ltfn solermisiniz?
Originally Posted by zokora007 madem oynadıgınız fm 2007.şu guzel haliyle ben de oynamak istiorum.yaptigınz tüm eklentieri yamaları ltfn solermisiniz? Grafik bölümüne bakmanı tavsiye ederim.
Forum Rules